- 5 Temmuz 2023
- 172
- 26
- 13
- Konu Sahibi Kova_Kadini
-
Doğru diyorsunuz ama umarım açılmaz yani onun gönlüyle uğraşamam aileme göre biri değilSize açılmamış ama. Açılana kadar bekleyin. Niyeti belki de fb olmak bilemezsiniz
sdf hanımcım :dKızlar merhaba size başımdan geçen bir kaç olayo anlatıcam bir iş yerinde çalışıyorum küçük patronum bana işe girdikten 3 ay sonra ilgi alakasını fark ettim ama sözel olarak bir şey söylemiyor ama sürekli beni gözlemlemesi yada giydim kadar fark etmesi lafımı söyledim halde bir şey dememesi yani gülüyordu sürekli benimle inatlaşıyordu ama ben yüz vermedim ama nereye gitsem hep karşıma çıkıyor bildiğiniz sanki takıp ediyor hani güzel de çocuk ama korkuyorum çapkınlık var acaba bir hoşlantısı mı var yoksa ben kendim mi içimde kuruntu tapıyorum yaptım bir şey olsun yemek vs tatlı beceriklisin elin lezzetli falan diyor böyle yaşayanlar var mı ya
Gözüm olsa verdiği tepkilerin karşılık tepki veririm
Haa tamam o zamanhani güzel de çocuk ama korkuyorum
Büyük şirket zaten market falan değil şirketi benim evimin yakınlarında denk gelmeme ihtimali yok. Ben emin olmam gereken bir şey yok ki onca çalışan bile fark etmiş onu diğer elamanları egosuyla ezen bana tek kelime demiyordu onca laf söyledim halde. Egosu ve parasıyla kendisi bir şey sanan gönlüyle uğraşmak hayat da en büyük imtihan benim için ve ben iş hayatımda o geldiğinde sürekli sevgilim varmış gibi yaptım sırf o topa girmesin diye ilgim olsa emin olsam bu şekilde davranmazdımBurda isyerimde patronum falan deyince benim gozumde buyuk sirketler plazalar falan canlaniyo yani bilemedim yasadiginiz yer kucukse siz de bir markette ya da kucuk bi yerde calisiyorsaniz bu tur yerlerde alt calisana ilgi duyma olaylari daha gorunur olur acik acik yaparlar. Sapik gibi takip ediliyorsaniz yakisikli cocuk demezdiniz. Bilemedim gonlunuz var bence ya, emin olmak istiyo gibisiniz kendinizi check edin
Bu zamana kadar o şekilde zaten gördüm saygı duydum sağlık probleminden dolayı çıktım ve geri gel dediler gitmedim Şuan başka bir şirkete çalışıyorumsdf hanımcım :d
Siz orada bir personelsiniz. Alt üst ilişkilerine saygı duyarak patronunuzu sadece patron olarak görün.
Gözüm olsa verdiği tepkilerin karşılık tepki veririm
Konu başlığını düzenle istersen. Adım atsam mı diye sormuşsun.İlgin yoksa niye adım atasın?Büyük şirket zaten market falan değil şirketi benim evimin yakınlarında denk gelmeme ihtimali yok. Ben emin olmam gereken bir şey yok ki onca çalışan bile fark etmiş onu diğer elamanları egosuyla ezen bana tek kelime demiyordu onca laf söyledim halde. Egosu ve parasıyla kendisi bir şey sanan gönlüyle uğraşmak hayat da en büyük imtihan benim için ve ben iş hayatımda o geldiğinde sürekli sevgilim varmış gibi yaptım sırf o topa girmesin diye ilgim olsa emin olsam bu şekilde davranmazdım
Hem böyle yazıp durmuşsunuz, hem de başlık, adım atsam mı?
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz siz?
Iliski istiyor.Hem böyle yazıp durmuşsunuz, hem de başlık, adım atsam mı?
Doğru diyorsun millet başka yere çekiyorKonu başlığını düzenle istersen. Adım atsam mı diye sormuşsun.İlgin yoksa niye adım atasın?
Aynen senle istiyorumIliski istiyor.
istemiyorum ama ben görmeden yan cebime koyHem böyle yazıp durmuşsunuz, hem de başlık, adım atsam mı?
Boş muhabbet yapmaistemiyorum ama ben görmeden yan cebime koy
Adım atmam bu kadar netse sizlere neden sorayım?Yaniiii is degistirilmis no'lar silinmis yorgan gitmis kavga bitmis siz hala karsima cikiyor diyosunuz eviniz de isyerinin yakinindaymis eee normal o zaman?? Adama asik olmussunuz bence aklinizdan cikmiyor ve gercekten adim atmak istiyosunuz net
Ben bos kafa sevmiyorum canim sana patronunla iyi iliskilenmelerAynen senle istiyorum
İşim değişti sıkıntı sülük gibi olması onun bana karşı çevreme beni sormasıİşinize odaklanın, yaz dizisi değil hayat...
ablacım hem istemiyorum deyip hemde adım atayım mı diyen sensin :d boş muhabbeti kim döndürüyor ki acabaBoş muhabbet yapma
OkBen bos kafa sevmiyorum canim sana patronunla iyi iliskilenmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?