Kızlar ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz adım atsam mı

sdf hanımcım :d
Siz orada bir personelsiniz. Alt üst ilişkilerine saygı duyarak patronunuzu sadece patron olarak görün.

Büyük şirket zaten market falan değil şirketi benim evimin yakınlarında denk gelmeme ihtimali yok. Ben emin olmam gereken bir şey yok ki onca çalışan bile fark etmiş onu diğer elamanları egosuyla ezen bana tek kelime demiyordu onca laf söyledim halde. Egosu ve parasıyla kendisi bir şey sanan gönlüyle uğraşmak hayat da en büyük imtihan benim için ve ben iş hayatımda o geldiğinde sürekli sevgilim varmış gibi yaptım sırf o topa girmesin diye ilgim olsa emin olsam bu şekilde davranmazdım

sdf hanımcım :d
Siz orada bir personelsiniz. Alt üst ilişkilerine saygı duyarak patronunuzu sadece patron olarak görün.
Bu zamana kadar o şekilde zaten gördüm saygı duydum sağlık probleminden dolayı çıktım ve geri gel dediler gitmedim Şuan başka bir şirkete çalışıyorum

Konu başlığını düzenle istersen. Adım atsam mı diye sormuşsun.İlgin yoksa niye adım atasın?

Yaniiii is degistirilmis no'lar silinmis yorgan gitmis kavga bitmis siz hala karsima cikiyor diyosunuz eviniz de isyerinin yakinindaymis eee normal o zaman?? Adama asik olmussunuz bence aklinizdan cikmiyor ve gercekten adim atmak istiyosunuz net

Yaniiii is degistirilmis no'lar silinmis yorgan gitmis kavga bitmis siz hala karsima cikiyor diyosunuz eviniz de isyerinin yakinindaymis eee normal o zaman?? Adama asik olmussunuz bence aklinizdan cikmiyor ve gercekten adim atmak istiyosunuz net
Adım atmam bu kadar netse sizlere neden sorayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…