Kızlar ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz adım atsam mı

İletişime geçerdi. Çapkınlık anısı yapmak istemiş seni olmamış.

Böyle bok olan gönülden hiç bir şey gelmez hani uzaklaşıyorum artık olmuyor bir laf var ya abla istemedin ot burnunda diye o misal

Ver abla hayra geçmiş olursun

Kardeş niye pazarcı gibi konuşuyorsun? Al ablam, ver ablam, 3 tane daha koyayım 1 kilo olsun falan. Ayrıca konuda öyle bir belirtmişsin ki sen adamdan hoşlanıyorsun gibi, insanlara niye kızıyorsun şimdi.

Kimi kandirmaya çalışıyorsun? Kendini mi, milleti mi? Tam "istemem, yan cebime koy" durumu, istemiyorum peşimde dolanıyor'a getirmek istiyorsun durumu ama bence esas senin aklın fikrin adamda, başlığın bile "adım atsam mı"

Yazım tarzı kabus bu arada, zar zor anlamaya çalıştım, ne mezunusun da ne şirketinde ne iş yapıyorsun?

Kardeş niye pazarcı gibi konuşuyorsun? Al ablam, ver ablam, 3 tane daha koyayım 1 kilo olsun falan. Ayrıca konuda öyle bir belirtmişsin ki sen adamdan hoşlanıyorsun gibi, insanlara niye kızıyorsun şimdi.
Adamdan mı hoşlanıyorum bu beni güldürdü

Anlamıyorsan yazma o zaman

Hanımefendi, 2 müdür 1 patronum var erkek. Çizgimi asla bozmam. Her zaman bey diye hitap ederim. En ufak bir şakaya dahi gülümsemem, yanlarında bir espride bulunmam. Siz o çizgiyi aşmasına izin vermişsiniz. Ben vermem.

Ya üüff
Yine bir cringe şelalesiyle karşı karşıyayız.
Kendin yazıp kendin oynayıp triplere giriyorsun bence ve adamın ilgisi falan yok, sen öyle görmek istiyorsun.
Niye öyle diyon diğer elemanlara kızıp buna gülüyormuş tama.
Muhtemelen de küçük bir yerde yaşıyorlar karşılaşıyorlar bizimki de sanıyor ki takip ediliyorum

İşte sıkıntı vermedim Hanfendiii ben 4 patron 1 müdür var 3 patronum bu şekilde değiliz zaten 4 böyle ve asla ismimi söylemez Ayşe hanım demez bana hanım kız diyerek seslenir 3 patronum hanım kız diye seslenir ama bu 4 patronum herkese patron eleman ilişkisi kurar bana yok kurmaz sekreteri bile yapmak istediğini söyledi müdürüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…