- 5 Temmuz 2023
- 172
- 26
- 13
- Konu Sahibi Kova_Kadini
-
Aynen özellikle senleSenlik bir şey yok mu? Açtığın konunun başlığı 'adım atsam mı?' nasıl senlik bir şey yok. Bizle kafa mı buluyorsun bacım
Ona adım atsam mı diye gelmiş burada soru soruyorsun, aşık olmuşsun diyince kızıyorsun ben değilim ama sana ayarlayalım diyorsun. Histerik misin nesin. Git duygularından emin ol öyle gelAynen özellikle senle
Şu yazım şekli ve verdiğin cevaplarla 16-17 falan sanmıştım yaşını. Kendini geliştirmen gerekiyor her açıdan.
Hem iş hem buraya yetişmeye çalışıyorum var ya yazdıktan sonra fark ediyorumŞu yazım şekli ve verdiğin cevaplarla 16-17 falan sanmıştım yaşını. Kendini geliştirmen gerekiyor her açıdan.
İletişime geçerdi. Çapkınlık anısı yapmak istemiş seni olmamış.Kızlar merhaba size başımdan geçen bir kaç olayo anlatıcam bir iş yerinde çalışıyorum küçük patronum bana işe girdikten 3 ay sonra ilgi alakasını fark ettim ama sözel olarak bir şey söylemiyor ama sürekli beni gözlemlemesi yada giydim kadar fark etmesi lafımı söyledim halde bir şey dememesi yani gülüyordu sürekli benimle inatlaşıyordu ama ben yüz vermedim ama nereye gitsem hep karşıma çıkıyor bildiğiniz sanki takıp ediyor hani güzel de çocuk ama korkuyorum çapkınlık var acaba bir hoşlantısı mı var yoksa ben kendim mi içimde kuruntu tapıyorum yaptım bir şey olsun yemek vs tatlı beceriklisin elin lezzetli falan diyor böyle yaşayanlar var mı ya bu arada işimden sağlığımdan dolayı ayrıldım Şuan başka şirkette çalışıyorum
Akılı sanıyor yada parasıyla kullanım evresi olarak algıladım onu hepİletişime geçerdi. Çapkınlık anısı yapmak istemiş seni olmamış.
Akılı sanıyor yada parasıyla kullanım evresi olarak algıladım onu hep
Böyle bok olan gönülden hiç bir şey gelmez hani uzaklaşıyorum artık olmuyor bir laf var ya abla istemedin ot burnunda diye o misal
Ver abla hayra geçmiş olursun
Adım atmak değil ben oraya başlık olarak yazdım hemen görünsün diye adım atmak olsaydı niyetim işimden olmazdım her mimik hareketine karşılık verirdimO zaman neden adım atmak için neden ikilemde kalıyorsun ?
Kimi kandirmaya çalışıyorsun? Kendini mi, milleti mi? Tam "istemem, yan cebime koy" durumu, istemiyorum peşimde dolanıyor'a getirmek istiyorsun durumu ama bence esas senin aklın fikrin adamda, başlığın bile "adım atsam mı"Tavrımı bu zamana koydum herkesin yanında çok bozdum sevgilim varmış gibi rol gösterdim sürekli ona bakıyorum sürekli çıkıyor karşıma hani sosyal medya numara her şeyini sildim işten ayrıldım gibi ben ilişki yaşamak istesem yada ilgim olsa gerekli verdiği tavrın karşına tavır veriridim onu herkesin için de bozduğum galde güldü sürekli hatta işten kovar diye bekledim yani
Adamdan mı hoşlanıyorum bu beni güldürdüKardeş niye pazarcı gibi konuşuyorsun? Al ablam, ver ablam, 3 tane daha koyayım 1 kilo olsun falan. Ayrıca konuda öyle bir belirtmişsin ki sen adamdan hoşlanıyorsun gibi, insanlara niye kızıyorsun şimdi.
Anlamıyorsan yazma o zamanKimi kandirmaya çalışıyorsun? Kendini mi, milleti mi? Tam "istemem, yan cebime koy" durumu, istemiyorum peşimde dolanıyor'a getirmek istiyorsun durumu ama bence esas senin aklın fikrin adamda, başlığın bile "adım atsam mı"
Yazım tarzı kabus bu arada, zar zor anlamaya çalıştım, ne mezunusun da ne şirketinde ne iş yapıyorsun?
Ya üüffİşim değişti sıkıntı sülük gibi olması onun bana karşı çevreme beni sorması
Hanımefendi, 2 müdür 1 patronum var erkek. Çizgimi asla bozmam. Her zaman bey diye hitap ederim. En ufak bir şakaya dahi gülümsemem, yanlarında bir espride bulunmam. Siz o çizgiyi aşmasına izin vermişsiniz. Ben vermem.He işte ablam sıkıntı burda başlıyor hani benimle eleman patron ilişkisi kurmuyordu bir şey yüzüm asık oksun sorar ederdi hani herkesin içinde bozardım onu tek kelime etmez gülerdi artık bende rahatsız olmaya başladım diğer elemanlara afedersin itin götüne sokup çıkartırdı ben lafımı söyledim halde tek bir şey yapmazdı gülerdi patron eleman ilişkim olsa onca insan yanında rencide etmişim direk kovardı şimdi sağlığımdan dolayı amelıyat oldum 2 ay izinliydim sonra çıkışı verdim toparlanamadı şimdi çevremde başka yere bsşladığımı duymuş geri gel demişlerdi gitmedim
Noldu, işine gelmedi mi duydukların?Anlamıyorsan yazma o zaman
OkYa üüff
Yine bir cringe şelalesiyle karşı karşıyayız.
Kendin yazıp kendin oynayıp triplere giriyorsun bence ve adamın ilgisi falan yok, sen öyle görmek istiyorsun.
Kendimi sana yoramamNoldu, işine gelmedi mi duydukların?
Kezo kezo haller, peh
Niye öyle diyon diğer elemanlara kızıp buna gülüyormuş tama.Ya üüff
Yine bir cringe şelalesiyle karşı karşıyayız.
Kendin yazıp kendin oynayıp triplere giriyorsun bence ve adamın ilgisi falan yok, sen öyle görmek istiyorsun.
İşte sıkıntı vermedim Hanfendiii ben 4 patron 1 müdür var 3 patronum bu şekilde değiliz zaten 4 böyle ve asla ismimi söylemez Ayşe hanım demez bana hanım kız diyerek seslenir 3 patronum hanım kız diye seslenir ama bu 4 patronum herkese patron eleman ilişkisi kurar bana yok kurmaz sekreteri bile yapmak istediğini söyledi müdürümeHanımefendi, 2 müdür 1 patronum var erkek. Çizgimi asla bozmam. Her zaman bey diye hitap ederim. En ufak bir şakaya dahi gülümsemem, yanlarında bir espride bulunmam. Siz o çizgiyi aşmasına izin vermişsiniz. Ben vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?