Kızlar ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz adım atsam mı

ablacım hem istemiyorum deyip hemde adım atayım mı diyen sensin :d boş muhabbeti kim döndürüyor ki acaba
Onu görün diye yazdım konu başlık değiştiremiyorum malum buradakiler böyle konulara dikkat ediyor

Yüz vermedim diyorsunuz, sonra da "böyle şeyler yaşayan var mı"
Evet hepimiz yaşamışızdır tabi benzer şeyler, soru ne?

Not: Türkçe'de "hoşlantı" diye bir kelime yok.

Adım atsam mı diye sormussunuz? Ama yorumlarda istemiyorum onu falan diyorsunuz. Madem istemiyorsunuz zaten artık aynı yerde de değilsiniz tam olarak sorun ne?
Bak herşeui okumuşum soruyu bulamamışsın biraz daha oku soru da sormadım fıkırlerinizş düşüncelerinizi sordum

patronum patronumdur, bende haddimi bilirim kendiside. Gerek yok etik olmayan saçma ilişkilere.
He işte ablam sıkıntı burda başlıyor hani benimle eleman patron ilişkisi kurmuyordu bir şey yüzüm asık oksun sorar ederdi hani herkesin içinde bozardım onu tek kelime etmez gülerdi artık bende rahatsız olmaya başladım diğer elemanlara afedersin itin götüne sokup çıkartırdı ben lafımı söyledim halde tek bir şey yapmazdı gülerdi patron eleman ilişkim olsa onca insan yanında rencide etmişim direk kovardı şimdi sağlığımdan dolayı amelıyat oldum 2 ay izinliydim sonra çıkışı verdim toparlanamadı şimdi çevremde başka yere bsşladığımı duymuş geri gel demişlerdi gitmedim

Adım atsam mı diye sormussunuz? Ama yorumlarda istemiyorum onu falan diyorsunuz. Madem istemiyorsunuz zaten artık aynı yerde de değilsiniz tam olarak sorun ne?
Üstelik hoş biri olması da hanım kızımızın gözünden kaçmıyor

Aşık oldum netini veriyorsun ya o yüzden benlik bir şey yok sana ayarlıyım sen aşık ol diye
Senlik bir şey yok mu? Açtığın konunun başlığı 'adım atsam mı?' nasıl senlik bir şey yok. Bizle kafa mı buluyorsun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…