- 5 Temmuz 2023
- 172
- 26
- 13
- Konu Sahibi Kova_Kadini
-
Onu görün diye yazdım konu başlık değiştiremiyorum malum buradakiler böyle konulara dikkat ediyorablacım hem istemiyorum deyip hemde adım atayım mı diyen sensin :d boş muhabbeti kim döndürüyor ki acaba
Yüz vermedim diyorsunuz, sonra da "böyle şeyler yaşayan var mı"Kızlar merhaba size başımdan geçen bir kaç olayo anlatıcam bir iş yerinde çalışıyorum küçük patronum bana işe girdikten 3 ay sonra ilgi alakasını fark ettim ama sözel olarak bir şey söylemiyor ama sürekli beni gözlemlemesi yada giydim kadar fark etmesi lafımı söyledim halde bir şey dememesi yani gülüyordu sürekli benimle inatlaşıyordu ama ben yüz vermedim ama nereye gitsem hep karşıma çıkıyor bildiğiniz sanki takıp ediyor hani güzel de çocuk ama korkuyorum çapkınlık var acaba bir hoşlantısı mı var yoksa ben kendim mi içimde kuruntu tapıyorum yaptım bir şey olsun yemek vs tatlı beceriklisin elin lezzetli falan diyor böyle yaşayanlar var mı ya
patronum patronumdur, bende haddimi bilirim kendiside. Gerek yok etik olmayan saçma ilişkilere.Onu görün diye yazdım konu başlık değiştiremiyorum malum buradakiler böyle konulara dikkat ediyor
Bak herşeui okumuşum soruyu bulamamışsın biraz daha oku soru da sormadım fıkırlerinizş düşüncelerinizi sordumAdım atsam mı diye sormussunuz? Ama yorumlarda istemiyorum onu falan diyorsunuz. Madem istemiyorsunuz zaten artık aynı yerde de değilsiniz tam olarak sorun ne?
He işte ablam sıkıntı burda başlıyor hani benimle eleman patron ilişkisi kurmuyordu bir şey yüzüm asık oksun sorar ederdi hani herkesin içinde bozardım onu tek kelime etmez gülerdi artık bende rahatsız olmaya başladım diğer elemanlara afedersin itin götüne sokup çıkartırdı ben lafımı söyledim halde tek bir şey yapmazdı gülerdi patron eleman ilişkim olsa onca insan yanında rencide etmişim direk kovardı şimdi sağlığımdan dolayı amelıyat oldum 2 ay izinliydim sonra çıkışı verdim toparlanamadı şimdi çevremde başka yere bsşladığımı duymuş geri gel demişlerdi gitmedimpatronum patronumdur, bende haddimi bilirim kendiside. Gerek yok etik olmayan saçma ilişkilere.
Fikrim şu, patronunuza aşik olmuşsunuzBak herşeui okumuşum soruyu bulamamışsın biraz daha oku soru da sormadım fıkırlerinizş düşüncelerinizi sordum
Üstelik hoş biri olması da hanım kızımızın gözünden kaçmıyorAdım atsam mı diye sormussunuz? Ama yorumlarda istemiyorum onu falan diyorsunuz. Madem istemiyorsunuz zaten artık aynı yerde de değilsiniz tam olarak sorun ne?
Sana ayarliyim o zaman sen aşık ol ben aşık oldum sizin aklınıza kaldım haklısınFikrim şu, patronunuza aşik olmuşsunuz
Hoş biri olsa ne olur ki abla egosu parası onu şımartmış gönlü çöplük onunÜstelik hoş biri olması da hanım kızımızın gözünden kaçmıyor
Burada oyle deneyimler oyle fikirler okudum ki, zekamizin zekatini versek kac fakir doyururuz haberiniz bile olmaz kucuk hanim. Askinizdan dikkat edin de olmeyin sakin.Sana ayarliyim o zaman sen aşık ol ben aşık oldum sizin aklınıza kaldım haklısın
Durup dururken bana niye ayarliyorsun anlamadimSana ayarliyim o zaman sen aşık ol ben aşık oldum sizin aklınıza kaldım haklısın
Kafan karışmış. Böyle ilişkilerden hayır gelmez. Hayırlısı olsun.Hoş biri olsa ne olur ki abla egosu parası onu şımartmış gönlü çöplük onun
Ölmem ölmemBurada oyle deneyimler oyle fikirler okudum ki, zekamizin zekatini versek kac fakir doyururuz haberiniz bile olmaz kucuk hanim. Askinizdan dikkat edin de olmeyin sakin.
Böyle bok olan gönülden hiç bir şey gelmez hani uzaklaşıyorum artık olmuyor bir laf var ya abla istemedin ot burnunda diye o misalKafan karışmış. Böyle ilişkilerden hayır gelmez. Hayırlısı olsun.
Aşık oldum netini veriyorsun ya o yüzden benlik bir şey yok sana ayarlıyım sen aşık ol diyeDurup dururken bana niye ayarliyorsun anlamadim
Ver abla hayra geçmiş olursunBurada oyle deneyimler oyle fikirler okudum ki, zekamizin zekatini versek kac fakir doyururuz haberiniz bile olmaz kucuk hanim. Askinizdan dikkat edin de olmeyin sakin.
Yaşın kaçBöyle bok olan gönülden hiç bir şey gelmez hani uzaklaşıyorum artık olmuyor bir laf var ya abla istemedin ot burnunda diye o misal
Senlik bir şey yok mu? Açtığın konunun başlığı 'adım atsam mı?' nasıl senlik bir şey yok. Bizle kafa mı buluyorsun bacımAşık oldum netini veriyorsun ya o yüzden benlik bir şey yok sana ayarlıyım sen aşık ol diye
25Yaşın kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?