• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, ne yapsam sizce? aramamalı mıyım?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
Selam arkadaşlar,
Benim bir erkek arkadaşım var 5 aydır çıkıyoruz. Garip durumlar yaşıyoruz,
geçen hafta çok güzel mutlu giden ilişkimiz haftasonu çöküntüye uğradı.
Sebebi ise; Tüm hafta ben onu aramamışım o beni hep aramış, mesaj atmış ben hiç onu aramamışım. Dedim ki sen hep aradın o yüzden gerek olmadı.
Şimdi ben onu aramıyorum böyle bir karar verdim aramıycam tüm hafta, cünkü ben aradığım zamanlarda da başka sorunlar çıkarıyordu yani hep sorun çıkarmak için bir bahanesi oluyor, bu haftasonu canı belki kavga etmek istedi belki ilişkimiz çok mutlu gitmesi onu rahatsız etti ve kavga ettirdi.
Ciddiyeti konusunda ise ailesiyle tanıştım ve ilerisi için planlarımız var. Ama bu yaptığı dengesizliği ilk değil, son olacak gibi de durmuyor.
Ben yine tum gururumu yana bırakıp arayayım tatlı olayım diyorum ama bana karşı güzel konuşacağını sanmıyorum tafrası devam e diyordur ve bana arama beni dedi. Ararsam da ayrıca kızacağını düşünüyorum.. O ailesine tanışltırdı ben tanıştırmadım diye mi sorunu acaba hiç de konuşmuyor tamamen içine kapanık. Ben bilemiyorum desteğinizi esirgemeyin. :sinifsinif:

belki sıkıntısı vardır ama bana böyle yansıtması güzel değil ve konuşmuyor da,
sadece mutluyken mutluyuz, mutsuzken de dünyanın en kötü insanı gibi davranıyor. :(

Vallaha erkeklerin %90'ı ilgiden rahatsız olurlar ama demekki erkek arkadaşın aranmak istiyor.Senden ilgi bekliyor.Bana kalırsa ara ve bir süre alttan almaya çalış,zaten sonra kavga çıkartcak bişey bulamaz.Bence ara gitsin ya.Tafra yaparsa da dersin ki bak bana tafra yaptın.Ben yaklaştım sana dersin.olayı kaparsın.Bunlar çok sudan sebepler.takma kafanı boşverrrr

5 aylık kişiyi ne tanıştıracaksın ailelenle

önce davranışlarıyla ailenle tanışmayı hak etsin bi :kahve:

aradıgında kötü davranacagını düşünüyorsan önce mesaj at konuşmak istiyorum diye sonra ara

görüşebiliyorsanız yüz yüüze görüşün

kesin tavrını koy

yol yakınken kendine bi yol çiz :1ninca:

onu hic aramamaniz belliki sizin onu sevmediginizi düsünmesine sebep olmus ve kirilmis
arayin derim ben ortada büyütülecek bir sorun yok gibi
oturup sevgilinizin neden böyle davrandigini sorun problemlerinizi konusarak halletmeye calisin

bence ara onu sen dhaa ıyı tanıosundur gercı ama aramanda bı sorun yokj bence sımdıden ufak tefek seyler buyutulurse sorunların ustesınden hıc gelınemez ılerde

demek ilgi istiyor. bazıları da böyledir. benim sevgilim de 1 gün aramasam küsüverir... sorunun ne olduğunu ona sormalısın bence. yani ara...

Ama bu yaptığı dengesizliği ilk değil, son olacak gibi de durmuyor

demişsin canım
ne yapmaya çalıştığını anlamak için araman gerekiyor bence
ara ve önünü gör bakalım ne olacak
senin müneccimle bi akrabalığın yokki
nereden biliceksin sıkıntısını değilmi?
sıkıntısı bile olsa bunu senınle paylaşmalı
yada bunu sana yansıtmamalı

Evet ilk dengesizliiği değil, belki haftasonu gezmek istemedi ve söyleyemedi böyle hır çıkarttı bilmiyorum ki :(

Selam arkadaşlar,
Benim bir erkek arkadaşım var 5 aydır çıkıyoruz. Garip durumlar yaşıyoruz,
geçen hafta çok güzel mutlu giden ilişkimiz haftasonu çöküntüye uğradı.
Sebebi ise; Tüm hafta ben onu aramamışım o beni hep aramış, mesaj atmış ben hiç onu aramamışım. Dedim ki sen hep aradın o yüzden gerek olmadı.
Şimdi ben onu aramıyorum böyle bir karar verdim aramıycam tüm hafta, cünkü ben aradığım zamanlarda da başka sorunlar çıkarıyordu yani hep sorun çıkarmak için bir bahanesi oluyor, bu haftasonu canı belki kavga etmek istedi belki ilişkimiz çok mutlu gitmesi onu rahatsız etti ve kavga ettirdi.
Ciddiyeti konusunda ise ailesiyle tanıştım ve ilerisi için planlarımız var. Ama bu yaptığı dengesizliği ilk değil, son olacak gibi de durmuyor.
Ben yine tum gururumu yana bırakıp arayayım tatlı olayım diyorum ama bana karşı güzel konuşacağını sanmıyorum tafrası devam e diyordur ve bana arama beni dedi. Ararsam da ayrıca kızacağını düşünüyorum.. O ailesine tanışltırdı ben tanıştırmadım diye mi sorunu acaba hiç de konuşmuyor tamamen içine kapanık. Ben bilemiyorum desteğinizi esirgemeyin. :sinifsinif:

ıcımden madem sevgılın aramanı ıstemıyor arayıpta burnunu kaldırma demek gelıyo
ama ılıskınız cok mutlu devam ederken bukadar kucuk bı sorunda ınatlasmak ta pek dogru olmaz
o yuzden arayıp sorunlarınızı konusarak halledebılırsınız dıye dusunuyorum:1hug:

ben de sırf burnunu kaldırmamak için aramayayım diyorum ya işte bilemiyorum.
o da beni aramadı sabah beri.

mesaj cekin bence, gelecek cevaba göre ya da cevapsızlığa göre ararsınız ya da aramazsınız. Her küsmede sizden çaba görmeye alışırsa ilerde adım atmaktan bıkabilirsiniz.

sorununu derdini anlamadan bilmeden ve anlamaya çalışmadan inat etmek çocukluktan başka birşey değil:kahve:

ilşkıde sen ben hesabına gıcıkkkkkkkkk olurum..o aramıyosa sen,sen aramıyosan o..bu kadar bst nıe bunun matemetıgıne gerek duymuş ki..

Back
X