• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, ne yapsam sizce? aramamalı mıyım?

ara cnm ya
mutlu giden bi ilişki madem ha o ha sen ne farkeder ki
eğer ki durduk yere sorun çıkarın tiplerdense
bu durum daha çok tekrarlar

biraz ne istediğini bilmeyen bir tip galiba . sakin ve soğukkkanlı ol bence çok peşinden koşunca bi tarafları kalkıyo bunların sırnaşık şey

yanii canı kavga etmek istiosa oda güsel canm
ama sen bisüre ara alttan al ilgilen ama bu dengesizligi devam ediyosa
valla cok fazla ugrasma yol ver cekilmes cunkuuu

evet aslında rahat batıyordur belki
ne zaman heh biraz iyi olduk desem kavga!
ondan önce ben mi çıkarmalıyım accaba kavgaları akannehir

daha 5 ay olmuş...hemen ciddiyiz ciddiyiz demeye başlamışsınız..bunları konuşacağınıza bence birbirinizi tanımaya çalışsaydınız eminim daha yararlı olurdu...

5aylık ve çokk yenii bi ilişkii bencee. onu aramadınn ilgilenmedinn diye birazz ilgisizliken yakınmışş sanıırmm. arayıncada arama diyee diretiyoo. bunun iki sebebii olabilirr yaa ara diyoo yada gerçekten istemiyoo. sen ses tonundan daha iyi anlarsınn. ama şunuu söylemek isterimm. seni tenzi ediyorumm. erkekler şunu çokk yapıyoo ve kimisi kızlarıı deneme amaçlıı yapıyoo bunu: daha ciddi bişeyler olmadan aile ile tanıştırma faslı. kimi aileler deniyoo bakalımm kız hemen gelin güveymii oluyoo falan diye. bide erkken tanıışınca aile ile çokk sorunn çıkıyoo bencee. hemen eleştirmeye başlıyolar kızı. bi hatasını gördüklermii tamam. hemen biricikk oğullarına diretiyolarr oğlumm bırak bu kızı hayır gelemzz böyle böyle yaptıı diye.. o yüzdenn ben istemeye gelmeden aile ile tanışmayıı hiç düşünmüyorumm. ya düşünsenizee her sevgilinizinn ailesiyle tanıştığınızıı....anlaşırsanız ve ne zamankii evlenmeye karar verirsenizz ozaman tanışmasıı daha güzell olur bencee... kızlar bu konudaa çokk iyi niyetlii oluyoo ama bunu suistimal eden aileler olduğu içinn böyle düşünüyorumm yanlışş anlaşılmasınıı istemem..

uf arıyorum acmıyor sımdıde,
aradım acmadı,
msnde yazdım cevap vermedi.

nee tafraymıs
erkek nasıl yumusatılır blen varmı yumusatıcıya koycam geceden bassam önyıkamalı olar mı :)

Back
X