Kizlar neden ki?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.931
4.223
173
Kizlar bana neden hic yazan erkek olmuyor. Biri mesaj atti bende begendi diye sevindim kotu niyetli cikti. Beni farkeden olmicak galiba

Canım boşver gerçekten hayatında bi erkek olması önemli degilki.seninde kaderinde kismetinde birisi illaki vardır böyle hazirolda bekleyip yolunu gözleme ozaman kimse gelmez düşünme sonra bi bakmışsın ayağına gelmiş.ama ilerde sevgilin olursa baglancakmssin gibi bi yapiya sahipsin sakin kendini kaptirma üzülürsün.hayatini yaşa birgün seninde karşına çıkacak bi insan bunu takarsan kafaya böyle çıkmaz

Sizin baya sorunlarınız vardi yalnis hatırlamıyorsam. Herhangi bir destek aliyormusunuz? Bence şu anda duygusal boşluk yaşadığınız icin bu konuları bu kadar çok kafaya takıyorsunuz. Yaşınız oldukça genc. Elbette sizi sevip sayan birisi çıkacaktır. Ama dikkatli olun:Mutluluğu başkalarda aramaktan önce, önce kendinizde bulun. Yoksa yanlış insanlar sizin bu duygusalliginuzi cok kötü kullanabilir

Destek aliyorum bu iyi halim

Baglanirim tabii.. bunca senedir bekliyorum

Kırıcı olmak istemem hakikaten dalga geçmek değil niyetim ancak sevgili takıntınız bana bu capsi hatırlatıyor. Gelmiyor işte. Bazen beklememek lazım. Ne demişler "beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…