Ya kızlar geçen sefer yumurtatoplama ve transfer işlemim Alman hastanesinde olmuştu.eve 2 dakkalık yürüme mesafesindeydik.Şimdi transferden sonra arabayla 1 saatlik yolculuk yaptık.Yani bu saatin 20 -25 dakikasını trafikte kaldık.Bir sorun olurmu sizce acaba?birde kasıkta bir dolgunluk var adet ağrısına benzer.yumurtalıklarımda da azcık ağrım var OPU işleminden sonra başladı henüz geçmedi sizde de oldumu*
Öğle korkuyorum ki dün de gazım vardı çok azcık ıkndım(Çok korkuyorum kızlar ya bana akıl fikir verin.
bir de sürekli sırtüstümü yattınız?ben sırtsü çok fazla yatamadım her tarafa dönüyorum.Ama bir tek yemek ve tualet ihtiyaclarım için kalkıyorumm.Tedirginim ya.İlkinde hiç böğle değildim((
Canım yumurta toplamadan sonra yok ki transferden sonra söğledimm..
Çok sağ olun kızlar morel oldunuz.Hoş geldin Sedam.Tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun bir tanemm.
Ben de transferden 2 saat sonra hastaneden ayrıldım.Sadece azcık ağrılar var.Bazen belde bazen bacakta.yumurtalıkta o yüzden korkuyorum.bir de transfer günü sırtstü yattım sonrası günler hem sırtüstü hem yan yattım..
Çok sağ olun kızlar morel oldunuz.Hoş geldin Sedam.Tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun bir tanemm.
Ben de transferden 2 saat sonra hastaneden ayrıldım.Sadece azcık ağrılar var.Bazen belde bazen bacakta.yumurtalıkta o yüzden korkuyorum.bir de transfer günü sırtstü yattım sonrası günler hem sırtüstü hem yan yattım..
Günaycım ben de senin gibi umuttan 4. levente geldim benim yolculukta 1 saati buldu.Daha sonra da 3 kat merdiven çıktım ve allaha şükür şimdi hamileyim.Dahia önce ki tedavilerde çoook daha fazla titizlenmiştim ancak onlar olmamaıştı.O yüzden çok takılma yolculuğa.Zamanı geldiyse oluyor.Kaldı ki geçen gün dediğim gibi maşşallah embriyoların hücre sayısı çok iyi.Bir de ben niyeyse transfer günü ve sonra ki günler sürekli tuvalte gitme ihtiyacı hissettim , sıkışık hissettim kendimi o yüzden nerdeyse her saat lavobaya gittim.Yani sürekli yatmadım zaten dr. larda metobilazmanın zayıflamması için evde dolaşın diyorlar.Sen de sürekli yatma bir de çok bol su iç ve protein ağırlıklı beslen.Rahat ol komedi filimleri izle seni strese sokacak durumlardan kaçın...Gerçi sen bunları biliyorsun Günaycım...Ama malum her deneme ayrı stres...
tatlım bende umutta yumurta toplama ıslemını yaptrıdım dun oldu...agrı desen azıcık bende de ama cok yumosum varmıs ondanmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?