İnşallah hayatım yanımda olduğun için çok teşekkür ederim.Ee sen ne durumdasın?
Ya kızlar geçen sefer yumurtatoplama ve transfer işlemim Alman hastanesinde olmuştu.eve 2 dakkalık yürüme mesafesindeydik.Şimdi transferden sonra arabayla 1 saatlik yolculuk yaptık.Yani bu saatin 20 -25 dakikasını trafikte kaldık.Bir sorun olurmu sizce acaba?birde kasıkta bir dolgunluk var adet ağrısına benzer.yumurtalıklarımda da azcık ağrım var OPU işleminden sonra başladı henüz geçmedi sizde de oldumu*
Öğle korkuyorum ki dün de gazım vardı çok azcık ıkndım(Çok korkuyorum kızlar ya bana akıl fikir verin.
bir de sürekli sırtüstümü yattınız?ben sırtsü çok fazla yatamadım her tarafa dönüyorum.Ama bir tek yemek ve tualet ihtiyaclarım için kalkıyorumm.Tedirginim ya.İlkinde hiç böğle değildim((
Çok teşekkür ederimm hayatım.bu gün transferin 6 günü.Beklemek çok zor.Şimdi hazırlandım eşimle dışarı çıkıcam.Ya bu ağrı işi de benim kafamı bir başka karıştırdı.Dün kramlar batmalar rahim çekilmeleri varken bu gün hiç bir şey yok.Her şey kafama takılıyor.Zaman dolsaydı da kurtulsaydım bu azaptan.İnşallah senin de bir dahaki tedaviye gerek kalmadan çocuğuna doğaldan kardeş gelir hayatımmm...
Çok teşekkür ederimm hayatım.bu gün transferin 6 günü.Beklemek çok zor.Şimdi hazırlandım eşimle dışarı çıkıcam.Ya bu ağrı işi de benim kafamı bir başka karıştırdı.Dün kramlar batmalar rahim çekilmeleri varken bu gün hiç bir şey yok.Her şey kafama takılıyor.Zaman dolsaydı da kurtulsaydım bu azaptan.İnşallah senin de bir dahaki tedaviye gerek kalmadan çocuğuna doğaldan kardeş gelir hayatımmm...
Teşekkür ederim kızlarrr.Canlarım benimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?