kızlar nedense bu sefer rahat değilim bir bakarmısınız

Bakma canım dayan az kaldı. 7. gün hem çok erken.Gereksiz bir stres yaratma bence kendine. Burdan hamileyim diye bağırmak nasip olsun sana.

Çok sağol hayatım.Sadece kendimi yavaş yavaş olumsuzluğa hazırlamak istiyorum.eğer bir günde kesin negatif olduğunu öğrenirsem yıkılırım hem de kalkmamak üzere yıkılırım..

Hiç hazırlama kendini olumzuzluğa. Sen daha önce hamile kalmıştın diye hatırlıyorum yine olucak ve bu sefer Allah tamamına erdiricek inşallah.

İnşallah hayatım yanımda olduğun için çok teşekkür ederim.Ee sen ne durumdasın?

İkinci denemem yeni yılın başlarına kaldı. Bende merkezleri araştırıyorum şimdilik daha öncesi memorialdeydi ya yine orası yada şifayı düşünüyorum bakalım. Umarım benimde son olur bende bu sefer eve bebeğimi getirebilirim.

canım sorun olmaz söylediklerin aynılarını bende yaptım
transferden sonra 1.5 saatlik arabada yolculuk yaptım gazım vardı ıkındım sonradan aklıma geldi
ayrıca 12 gün yatmayıp okula çalışmaya gittim çok şükür bir sorun yaşamadım sende yaşamazsın inşallah hakkında hayırlısı olsun

günaycım ben bir haftadır yoktum ama senin transferin olmuşta 7. güne gelmişsin..hayırlısı olsun bitanem...o ağrılara takılma..hatta bence bunlar iyiye işaret..benim hiçbir belirtim olmamıştı ve sonucum biliyorsun negatif..gerçi belirtisi olmadan hamile kalanlarda var ama sen daha öncede hamile kaldığın için ben senden çok ümitliyim...olucak canım ama kesinlikle erkenden tahlil yapma..gününü bekle cnım...

Çok teşekkür ederimm hayatım.bu gün transferin 6 günü.Beklemek çok zor.Şimdi hazırlandım eşimle dışarı çıkıcam.Ya bu ağrı işi de benim kafamı bir başka karıştırdı.Dün kramlar batmalar rahim çekilmeleri varken bu gün hiç bir şey yok.Her şey kafama takılıyor.Zaman dolsaydı da kurtulsaydım bu azaptan.ınşallah senin de bir dahaki tedaviye gerek kalmadan çocuğuna doğaldan kardeş gelir hayatımmm...

Gunaycığımm gunlerın nasıl geçiyor
kendınede bebeklerınede dıkkat et olurmu ıstanbul çok soğuk dışarda fazla gezme :)))))))))
ben bebeklerının senınle olduguna ınandıgım ıcın rahat konusuyorum canımmm
ınanalımkı başaralım dimi

Oh çok güzel böyle hafif hafif gez işte iyi yapmışsın canım kafan dağılır yoksa evde bekle bekle vakit geçmez. zemuszemus

Teşekkür ederim kızlarrr.Canlarım benimm...

Günaycım transferin hayırlı olsun....rabbim meleklerini sana sağlıkla kavuştursun inşallah.Hassas ve temkinli olman kafanda acabalar olması çok normal canım.insan bir kez olumsuzluk yaşadımı içinde hep korku ve endişe oluyor.bende aynı senin gibiyim,şu an ikizlerime hamileyim ve çok pirpirikliyim.rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…