Kızlar nikahim :(

Bence hic takilma buna, senin nikahina gelenler senin durumunu bilmiyormu, birakta biraz dilin takilsin damadi korkut sonra eveeet dersin :)

Merhaba kızlar benim iki hafta sonra nikahim var ve ben çok heycanliyim çünkü kekeme hastasiyim biraz kendimi geliştirdim Küçüklükten gelen bisey bu normal insanlarla konuşabiliyorum çok rahat takılmadan ama heyecanlaninca kitleniyorum en çokta adımı söylerken bide annemin babamın adini söylerken. Küçükken öğretmenlerle tanışma zamanında bu sorulardan çok sıkıntı çektim herşey düzeldi ama o duzelmedi nikah kıyan arkadaşlarıma soruyorum böyle bi skintisi olan var mıydı yada nikah memuruna Rica etsem sadece kabul edip etmicegimi sorar mi bana ?
Kekeme olmayanlar bile heyecandan neler söylüyor veya söyleyemiyorlar.Bunlarla ilgili bir sürü video var hatta.,
Takılma böyle şeylere.Bilmeyenler zaten aa kekemeymiş diye düşünmez.Heyecandan kekeledi derler.Bunlar normal şeyler.

Nikah memuru sormak zorunda hukuken yani oyle bir seceneginiz yok. Ama korkmayin herkes heyecandan o an kekeliyor bence. Kekeleseniz bile millet heyecanina verir. Boyle bir sorununuz oldugunu kimse tahmin etmez.

Merhaba kızlar benim iki hafta sonra nikahim var ve ben çok heycanliyim çünkü kekeme hastasiyim biraz kendimi geliştirdim Küçüklükten gelen bisey bu normal insanlarla konuşabiliyorum çok rahat takılmadan ama heyecanlaninca kitleniyorum en çokta adımı söylerken bide annemin babamın adini söylerken. Küçükken öğretmenlerle tanışma zamanında bu sorulardan çok sıkıntı çektim herşey düzeldi ama o duzelmedi nikah kıyan arkadaşlarıma soruyorum böyle bi skintisi olan var mıydı yada nikah memuruna Rica etsem sadece kabul edip etmicegimi sorar mi bana ?
ayna karşısında ve birilerinin yanında pratik yap. o dk geldiginde rahat ol, heyecan yapma, sadece sadece ve sadece günün keyfini cıkart... kekelersende hayatın sonu degil... boooşşşveeerrrrrr :D

Ben nişanıma 5 gün kala sakinleştirici içmeye başlamıştım. Tabi Dr sorup aldım. Çok güzel geçmişti. :halay:

Back
X