- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Bi kac saniye sonra acik olup olmadigini bilmiyorum ki cunku bende ekli degilArkadaşın da acikmiydi o an ve ne kadar sonra begeni iptal ettin
Yok yok iste sorun bende ekli olmamasi zaten faceyi kullanmıyorum normaldedeCocuk zaten sende ekli degil mi?
Ne olur ki paylasimini begensen? Zaten millet begensin diye bu paylasimlari yapmiyorlar mi?
Ya ekli degil ya ondan panik yaptimBeğeniyi geri çekmeseydiniz keşke
Insallah dediginiz gibi gormemistirGörmemiş olma ihtimali büyük
boşver rezil olacak bi durum yok hesap dondurmaya da gerek yok bence . 10 defa Burnundan Derin nefes al ağzından ver :) sakinleş, bir sorun yok, olur böyle şeyler
benim face açıkken çocuklarım telefonu bi avucluyorar hiç istemediğim kişileri ekliyorlar
Ya yorma guzel kafani bu guzel pazar sabahi.Yok yok iste sorun bende ekli olmamasi zaten faceyi kullanmıyorum normaldede
Hani biseylet hissetsem umurumda olmayacak eeee elin oglu demez mi niye bana bakiyir diye kafayi yiyicem dusunmekten
Devamli gormedigim biri simdi platonik bisey yasiyorumda uzaktan uzaga bakiyorum diye dunur falan diyerek panik yaptimKlasik bir stalk faciasi yasamissiniz.
Olsun napalim sonunda ölüm yok.
Ya yorma guzel kafani bu guzel pazar sabahi.
Nolcak, en fazla gururu oksanmistir adamin. Bir garibi sevindirdigini dusun.
Niye bana bakiyordun gibi bir imada bulunursa, oradan oraya dolasirken, kimin profilinde oldugumu bile farketmedim. Ee paylasim da guzeldi, begenmesemiydim dersin :)
Hayir, hic kurcalama bence. Uzerinde fazla kafa yordugun belli olacak bu sefer.Ya iste cok samimi oldugum biri degil ve bir sure gormeyecegim
Acabs diyirum mesaj atsam numaraniz bende yoktu ondan burdan yazayim dedim falan desem bisey sorsam danissam o arada yapmis gibi olsam uygun olur mu ki acaba
Hayir, hic kurcalama bence. Uzerinde fazla kafa yordugun belli olacak bu sefer.
Insanlarin ne dusundugu bu kadar onemlimi hakkaten? Ben mi fazla rahatim acaba....
Cok gencsin muhtemelen, ondan baskalarini gereginden fazla umursuyorsun :)Sizler boyle dusunurken acaba ben mi cok abartiyorum normal mi olan diye dusundum
Neden bu kadar kasiyorum kendimi
Yok ya ne yazik ki cok genc degilim ve kendimi bildim bileli boyleyimCok gencsin muhtemelen, ondan baskalarini gereginden fazla umursuyorsun :)
Simdi cok bilmis bilmis konusuyorum gibi olacakta, kendini sev diyorum. Hepimiz ne hatalar yaptik. Insan oglu bir oyle dusunur, bir boyle. Ciddi manada kotu bir insan olarak toplum tarafindan mimlenmedikten sonra, baskasinin hakkimda ne dusundugunun cok da bir onemi yok.Yok ya ne yazik ki cok genc degilim ve kendimi bildim bileli boyleyim
Bu durumdan fazlasiyla rahatsizim ama ne yaptiysam ustesinden gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?