- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
O beni incelerse pek bisey bulamaz ki:) insallah gormemistir diye teselli ediyorum kendimibelki vesile olur o da seni inceler
Ne yazik ki bazen o sekilde anlayanlar cikabiliyorBeğenince adama asıldığın anlamına mı geliyor allahaşkına ne var ki beğensen ?
Üzülme ya olabilir, hepimizin başına geliyor böyle şeyler
Belki de anlamamıştır bile. Telefon bildirimleri kapalıysa, ve o sırada facede değilse farkına bile varmamıştır..
Simdi cok bilmis bilmis konusuyorum gibi olacakta, kendini sev diyorum. Hepimiz ne hatalar yaptik. Insan oglu bir oyle dusunur, bir boyle. Ciddi manada kotu bir insan olarak toplum tarafindan mimlenmedikten sonra, baskasinin hakkimda ne dusundugunun cok da bir onemi yok.
Sen kendini biliyorsun sonucta. Olurda yuzlesme firsati dogarsa, yanlis anlamayi duzeltirsin. Yok zaten hic gundeme bile gelmiyecekse, seni hic etkilemeyecek bisey icin bu kadar kafa yorman cidden gereksiz.
Insanlar kendi dertlerinden baskasini pek dusunmuyor aslinda. Biz hakkimizda ne dusunuyor diye endise ederken, onlar coktan unutmus oluyor.
30un kıyısı :)yaş kaç
Ayarlari ona gore duzenlenmisse evetEklemeyince beğeni şeediliyo mu ki yahu
bu kadar olay yapınca 15-16 sandım. beğeniyi hemen geri çekmişsin zaten, rezil olcak ne var30un kıyısı :)
Ya ne bileyim oyle sanki uzaktan platonik sevmisinde bakmisim fiye dusunur falan belki diye dusundumbu kadar olay yapınca 15-16 sandım. beğeniyi hemen geri çekmişsin zaten, rezil olcak ne var
Ooo o da bir sey mi tanımadığım birine arkadadasim benim hesabımdan istek atti.5 5 gibi attti ve bunu saat 9 a gelirken iptal ettim. Asil çocuk ne der hem istek atti hemde geri almis
Bir sey olmaz ya ne deyebilir ki yanlislikla her gun oluyor bende kac kere begendim hemen çekilince gozukmeyebiliyor.Ya tanimafiginiz biriyse sorun hic gormeyeceksiniz ki
Sindi dusunuyorumda acaba bu arkadas diger arkadaslara evvel hem begenmis hem begenisini geri almis falan der mi ki
Kizlar ben face hesabi killanmiyirum normalde kendi adima bi hesabim var ama kimseyi eklemiyorum normalde ara ara oyle bi can sıkintısibdan birilerine fakan bakarim
Demin canim sıkıliyodu bi arkadas var (yanliz dun aksam yazdigim konudaki degil) oyle bi kac kere ilgili alakali hareketleri falan olmustu
Bende oyke bi facesine bakim derken cocugun bi paylasimini yanlislikla begendim sonrada aptal gibi geri aldimkendimi rezil olmus gibi hissediyorum ayyy napicam simdi ben cok utandim cok simfi bilfirim godecek mi ona nokur godecek demeyin hesabi dondursamsa giser mi nolur acil yardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?