Kızlar Nokur Koşun Yetişin RezilOldum Galiba

Üzülme ya olabilir, hepimizin başına geliyor böyle şeyler

Belki de anlamamıştır bile. Telefon bildirimleri kapalıysa, ve o sırada facede değilse farkına bile varmamıştır..

Normalde faceden bisey soracakmisim gibi mesaj atacaktim ama sizin yorumlarinizdan sonra ne dusunurse dusunsun diye kendimi sakinlestirmeye calisiyorum mesaj falan atmadim yani

Desteginiz icin gercekten tesekkurler

Ooo o da bir sey mi tanımadığım birine arkadadasim benim hesabımdan istek atti.5 5 gibi attti ve bunu saat 9 a gelirken iptal ettim. Asil çocuk ne der hem istek atti hemde geri almis

Ooo o da bir sey mi tanımadığım birine arkadadasim benim hesabımdan istek atti.5 5 gibi attti ve bunu saat 9 a gelirken iptal ettim. Asil çocuk ne der hem istek atti hemde geri almis

Ya tanimafiginiz biriyse sorun hic gormeyeceksiniz ki

Sindi dusunuyorumda acaba bu arkadas diger arkadaslara evvel hem begenmis hem begenisini geri almis falan der mi ki

Beğeniyi geri çektiysen bildirim gitmemiştir
Gitse bile dert edecek bi şey yok. Başka bişey paylaştığında beğen geri çekme. Ben öyle yapıyorum Tabi alakasız bişey olmasın beğeneceğin :)

Yok canım facebook bildirimleri hemen göndermiyor. Belli aralıklarla ile gönderiyor. Haberi bile olmaz

benim bildiğim hemen gönderiyor özellikle cepten kullanıyorsa derhal beğeni yaptığınızı görmüştür. sizin isminiz mi yazıyor face de peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…