- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Evet kendi adım yaziyobenim bildiğim hemen gönderiyor özellikle cepten kullanıyorsa derhal beğeni yaptığınızı görmüştür. sizin isminiz mi yazıyor face de peki?
Arkadas listende kimse ekli degil, aktif olarak kullanmiyorsun, bu hesabi sadece baskalarinin hesabini izlemek icin kullaniyorsun! Buraya kadar hem fikiriz degil mi? E be arkadasim madem kimseyle etkilesimde degilsin neden face hesabini kendi adina acarsin? Yaz baska bir isim soyisim ac, begensen de kimse senin oldugunu bilemezdi! Neyse gecmis olsun, bildirim gider ismini gorur, bu kadar da her harekete anlam yuklemeyin, Allah gercek rezillik vermesin!!!Kizlar ben face hesabi killanmiyirum normalde kendi adima bi hesabim var ama kimseyi eklemiyorum normalde ara ara oyle bi can sıkintısibdan birilerine fakan bakarim
Demin canim sıkıliyodu bi arkadas var (yanliz dun aksam yazdigim konudaki degil) oyle bi kac kere ilgili alakali hareketleri falan olmustu
Bende oyke bi facesine bakim derken cocugun bi paylasimini yanlislikla begendim sonrada aptal gibi geri aldimkendimi rezil olmus gibi hissediyorum ayyy napicam simdi ben cok utandim cok simfi bilfirim godecek mi ona nokur godecek demeyin hesabi dondursamsa giser mi nolur acil yardim
Evet kendi adım yaziyo
Face aleminde herkes herkese bakıyor. Çok takılma boşver gitsin:)Yok yok iste sorun bende ekli olmamasi zaten faceyi kullanmıyorum normaldede
Hani biseylet hissetsem umurumda olmayacak eeee elin oglu demez mi niye bana bakiyir diye kafayi yiyicem dusunmekten
bırsey olmaz ya bozuntuya verme gerı almasaydın keske begenıyı daha cok dıkkat ceker
duvarındada bıkac ozlu sozu begenırdın olur bıterdı :)
kesin evlenmek istediğini düşünecek. bittin sen.Ya ekli degil ya ondan panik yaptim
Valla olay mahalini terk eden hirsız gibi hemen begeni mi geri alip kactim
Ya boyle dalgaya vurabilirsiniz ama wrkek milletinin egisu cok yuksek oluyokesin evlenmek istediğini düşünecek. bittin sen.
eğer öyle olursa hemen yılışır merak etme. mesaj falan atarsa bozarsın onu. bir şey olmaz.Ya boyle dalgaya vurabilirsiniz ama wrkek milletinin egisu cok yuksek oluyo
Farkli farkli yerlere cekebiliyorlar
Yani tahminimce artik birbirimizi gormeyizdeeğer öyle olursa hemen yılışır merak etme. mesaj falan atarsa bozarsın onu. bir şey olmaz.
ya evvel ahir ben senden küçüğüm ama.senin kadar çok takmıyorum insanları erke yada kadın farketmez.ayrıca inanılmaz şekersin en kotusunde nolur eğer s..lakligin sınırlarını zorluyorsa sana derki nber çıkalımmi falan.sende ne istiyosan cevabını onu verirsin.bu sosyal bir ağ. Sonuçta kimsenin profiline gitmez diye yemin töreni duzenlemiyoruz. olabilir.rahat olmay dene. en azından 1 gün ya.olum yok ucunda korkma.optum
ergen değilse takmaz bence. rahat ol.Yani tahminimce artik birbirimizi gormeyizde
Ya acikca soyle soyleyeyim ayni is yerindeydik ve sin gunlerde ben onun yanına cok sık takilirdim sıkıldıkca ugrardim
Simdi bu begeniyide gorurse yanlis anlamaya mahal vermis gibi olacak
Artik birbirimizin hayatinda degiliz ne yazik ki :)yani bide aynı yerde takılıyo mussun ne güzel iki kankada olabilir siniz.senin gibi eğlenceli bi kız onla takıldığı için şükret sin bence. Biraz onun hayatına renk katiyosundur kesin. .
O bos seyler simdi icimi nasil ferahlatti bi biksenizBeğeniyi geri çektiyseniz bildirim ona gider ama kimin beğendiğini göremez. Gönderisini en son beğenen kişiyi görür yine. Yani boş bildirim aldı gibi bir şey.
Bizzat test edip onaylamışlığım var bu durumu. ( Ben de ne boş şeylerle uğraşıyormuşum)
Olabilir böyle şeyler çok takılma. Hangimiz stalklamadık çılgınlar gibiO bos seyler simdi icimi nasil ferahlatti bi bikseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?