Kızlar Nokur Koşun Yetişin RezilOldum Galiba

Arkadas listende kimse ekli degil, aktif olarak kullanmiyorsun, bu hesabi sadece baskalarinin hesabini izlemek icin kullaniyorsun! Buraya kadar hem fikiriz degil mi? E be arkadasim madem kimseyle etkilesimde degilsin neden face hesabini kendi adina acarsin? Yaz baska bir isim soyisim ac, begensen de kimse senin oldugunu bilemezdi! Neyse gecmis olsun, bildirim gider ismini gorur, bu kadar da her harekete anlam yuklemeyin, Allah gercek rezillik vermesin!!!

bırsey olmaz ya bozuntuya verme gerı almasaydın keske begenıyı daha cok dıkkat ceker
duvarındada bıkac ozlu sozu begenırdın olur bıterdı :)

ya evvel ahir ben senden küçüğüm ama.senin kadar çok takmıyorum insanları erke yada kadın farketmez.ayrıca inanılmaz şekersin en kotusunde nolur eğer s..lakligin sınırlarını zorluyorsa sana derki nber çıkalımmi falan.sende ne istiyosan cevabını onu verirsin.bu sosyal bir ağ. Sonuçta kimsenin profiline gitmez diye yemin töreni duzenlemiyoruz. olabilir.rahat olmay dene. en azından 1 gün ya.olum yok ucunda korkma.optum

eğer öyle olursa hemen yılışır merak etme. mesaj falan atarsa bozarsın onu. bir şey olmaz.
Yani tahminimce artik birbirimizi gormeyizde

Ya acikca soyle soyleyeyim ayni is yerindeydik ve sin gunlerde ben onun yanına cok sık takilirdim sıkıldıkca ugrardim

Simdi bu begeniyide gorurse yanlis anlamaya mahal vermis gibi olacak

Degil mi ya ahhh artik su elalem nd der kafasindan bi kurtulsam dunyalar benim olaccak herhalde

Yani tahminimce artik birbirimizi gormeyizde

Ya acikca soyle soyleyeyim ayni is yerindeydik ve sin gunlerde ben onun yanına cok sık takilirdim sıkıldıkca ugrardim

Simdi bu begeniyide gorurse yanlis anlamaya mahal vermis gibi olacak
ergen değilse takmaz bence. rahat ol.

yani bide aynı yerde takılıyo mussun ne güzel iki kankada olabilir siniz.senin gibi eğlenceli bi kız onla takıldığı için şükret sin bence. Biraz onun hayatına renk katiyosundur kesin. .

Beğeniyi geri çektiyseniz bildirim ona gider ama kimin beğendiğini göremez. Gönderisini en son beğenen kişiyi görür yine. Yani boş bildirim aldı gibi bir şey.
Bizzat test edip onaylamışlığım var bu durumu. ( Ben de ne boş şeylerle uğraşıyormuşum)

O bos seyler simdi icimi nasil ferahlatti bi bikseniz

Donusunboylemiolacakti sen beni guldurdun ya allahta seni guldursunherseye rezil.oldum saniyorsun bir gun eteginin fermuari bozulacak pat diye ayak bileklerine inecek herkesin icinde rezillik neymis goreceksin
Kiz facede milleti dikizliyorsun madem delil.birakma begen butonuna yaklasma bile
Diyelimki bu begenilen zat-i muhterem evvel beni begenmis yupillerr olsun diye havaya girerse benm facem yok baska biri senle dalga gecmis senin begenilecek bi yerinmi varda begeneyim diye cemkir
Gecmis olsun yok anlamamistir o salak zaten anlamaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…