kızlar nolşur yardım edın psıkolojım alt ust oldu

sedaaa27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
225
4
26
Bolu
kızlar bunu sıze anlatabılırım ve sızden baska yardım alabılecegım kımsem yok..arkadaslarım ben 5 aydır nısanlıyım severek nısanlandık kısmetse 3 ay sonra dugunumuz var ınsallah..ben bı sıteye uye olup defalarca fal baktırdım guzeşl cıkıyordu her sey ama son tarot hayatımı karattı..ayrılık cıkardı falda ve daha neler neler..gnlerce yemek yıyemedım aglamaktan uyuyamadım bır ıkı gundur bıraz daha ıyıyım nısanlıma anlattım kızdı sacmalama dıye ama tatmın olamadım..kızlar ıcımde atesler yanoyor o kadın her seyı bılmısken bunu soyledı sımdı korkuyla yasıyorum nefesım kesılıyor yardım edın cok mutsuzum..

Ben fala inanma derim canim.bu gece bol bol dua et.hayirlisiysa olsun zaten..Allah en iyisini bilir,sen sadece Allah a dua et ve icini ferah tut...

abdest alıp tovbe ettım artık fıncan bıl r kapatmıyorum cok pısmanım ama bu acı ıcımı yakıyor

neden bukadar fal larla kafayı bozdun..
bol bol dua et ferahlarsın
banada bi kadın çok kötü şeyler demişti yıkılmıştım töbe ettim ogünden beri ferahım ve dediğinin hiç birir olmadı şimdi aşkımla evliyim şükürler olsun

Arkadaslar tarot fal degil daha cok bizlere rehber olan bir yontemdir.Dogru bir yaklasimla dogru rehberlik alabiliriz bu kartalardan.Unutmayiniz ki kimse gelecegi bilemez tarot bize olabilecekler karsisinda nasil durmamiz gerektigini anlatir.Secim bizimdir.Kartlara bakis acimiz ne kadar dogru ise bize o kadar fayda eder.

daha olmamis bisey icin ve olmama ihtimali de gayet yuksek birsey icin neden canini bu kdr sktin ki? ilk mesaji gorunce bu kizin derdi yok heralde dedim. yahu bosver, madem her dedigi cikiyo loto numaralarini da soyleyiversin bi zahmet:1:

Back
X