kızlar nolur allah askına yardım edin nolur çok kotuyum:((((

Sakın korkma sakın cuma da bana yapılacak korkacak hiç birşey yok özellikle normal doğumdan lütfen korkma her söylenen doğru değil sezeryan çok mecburu olduğu sürece yapılan bi yöntem bebeğini ve kendini düşün ikinizinde sağlığı için normal doğum yap lütfen..

oldum ben muayenemi.. ama canım cok yandı ılk olduğu için bide kendimi çok sıktım ondan. sımdı carsamba bırdaha yapıcak bakalım. ama suan hersey yolunda ve doktorum ısrarla normal doğum dıyo.. bende ona guvenıyorum kendımede guvenıyorum ısanlah basarıcam

oldum ben muayenemi.. ama canım cok yandı ılk olduğu için bide kendimi çok sıktım ondan. sımdı carsamba bırdaha yapıcak bakalım. ama suan hersey yolunda ve doktorum ısrarla normal doğum dıyo.. bende ona guvenıyorum kendımede guvenıyorum ısanlah basarıcam
Ben de oldum canim.kasildim cok baski oldu canim yandi.bi de ust kemik basik dedi.bu da ikinma sureni uzatir defi yaparsin normal diyo ama ben cok korktum zir olack diye bakalim

Ben daha olmadim cuma olcam hiç korkmuyodum basit biseydir diye korktum şimdi :-( kaç haftalık hamilesiniz siz

İnşallah başarırız canım bana da dua et bende normal istiyorum banada cuma bi sıkıntı yok derler inşallah normal doğum için

Canım bu kadar seni kim korkuttu Allah aşkına alttan muanede bu kadar korkutmak bişey yok inan bana sadece kendini rahat bırak

Canım bu kadar seni kim korkuttu Allah aşkına alttan muanede bu kadar korkutmak bişey yok inan bana sadece kendini rahat bırak

Canim oldum muayene ama mahfoldum diyebilirim çok canim yandi hele gectimiz çarşamba yaptı o çok kötüydü. Birde doktoruncatin cok dar dedi. Mümkün değil buradankafa cikmaz merak ediyorum dedi pazartesi ggünü tekrar bidaha bakicak ogün karar vereceksezeryan yada normal ama sezeryan % 80 sence ne olur sen olduysan eeğer doktorun ne dedi..

Banada alttan bakiyolar aynen canim yaniyo ama catin dar ya da normal hic bise demiyolar sadece acilma yok diyolar gonderiyolar bide son hafta da 2 gunde 3 gunde bi cagirmasi gerekmiyo mu beni 7 gunde bi cagriyo

[Beni, post: 38285819, member: 640378"]Banada alttan bakiyolar aynen canim yaniyo ama catin dar ya da normal hic bise demiyolar sadece acilma yok diyolar gonderiyolar bide son hafta da 2 gunde 3 gunde bi cagirmasi gerekmiyo mu beni 7 gunde bi cagriyo[/QUOTE
Beni carsamba günü yapti catin dar dedi hic acikligimda yok kendimi kasmadim ama canim çok yandi.. Doktorum Carin dar kemiklerimde darmis pazartesi birkez daha yapacak doğum sekline karar verecek büyük ihtimal sezeryan sanmiyorum değişiklik olur dedi doktorun38+2 ggünlük hamileyim

Bn doktorun agzndan bi kere bile sezeryan duymadim canim catimla ilgilide hcbise soylemedi hadi benimde darsa ne olcak bos bosuna sanci cekip sonra sezeryan olcam doktorun ilgisizligine cok canim sıkıldı bu saattten sonrada nasil degistircem bilmiyorum

Be member: 640378"]Bn doktorun agzndan bi kere bile sezeryan duymadim canim catimla ilgilide hcbise soylemedi hadi benimde darsa ne olcak bos bosuna sanci cekip sonra sezeryan olcam doktorun ilgisizligine cok canim sıkıldı bu saattten sonrada nasil degistircem bilmiyorum[/QUOTE]
Bence doktoruna sor catim nasil diye normalde bilgilendirmesi gerekiyor. Benim doktorumdan allah razi olsun valla çok güzel ilgileniyor ve aydinlatiyo sen bidahaki gitmende sor soylesin cati muayenesini yapiyosa bilgilendirmesi de gerekiyor seni

Bence doktoruna sor catim nasil diye normalde bilgilendirmesi gerekiyor. Benim doktorumdan allah razi olsun valla çok güzel ilgileniyor ve aydinlatiyo sen bidahaki gitmende sor soylesin cati muayenesini yapiyosa bilgilendirmesi de gerekiyor seni[/QUOTE]
Cati muayenesini doktor bile yapmiyo asagiya gonderiyo ebe mi hemsire ne oldugu belirsiz biri bakiyo doktorda sadece usg ye bakip suyu filan normal deyip gonderiyo dogum kanalina grmis mi girmemis nedir ne degildir hic bise demiyo paranla rezil olmak bu olsa gerek

ikear, post: 38286036, member: 640378"]Bence doktoruna sor catim nasil diye normalde bilgilendirmesi gerekiyor. Benim doktorumdan allah razi olsun valla çok güzel ilgileniyor ve aydinlatiyo sen bidahaki gitmende sor soylesin cati muayenesini yapiyosa bilgilendirmesi de gerekiyor seni[/QUOTE]
Cati muayenesini doktor bile yapmiyo asagiya gonderiyo ebe mi hemsire ne oldugu belirsiz biri bakiyo doktorda sadece usg ye bakip suyu filan normal deyip gonderiyo dogum kanalina grmis mi girmemis nedir ne degildir hic b
Ne sacma sen bidahakine sor ozelmi devetmi anlamadim valla. Ben sefa içindeyim valla sen iyi bi hastane doktor bul geç kalmadan git bence

"likear, post: 38286114, member: 640378"]Sen nerdesin canim hangi doktora gidiyosun[/QUOTE]
İtanbul sultanbeyli ersoy hastanesine gidiyorum canim hastaneden de doktorumdanda çokmemnunum

Aost: 38286689, member: 640378"]Ben tam blmiyorum avrupa yakasinda mi karsida mi hastane[/QUOTE]
Anadolu yakasinda canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…