- Konu Sahibi sumrasumra
-
Sakın korkma sakın cuma da bana yapılacak korkacak hiç birşey yok özellikle normal doğumdan lütfen korkma her söylenen doğru değil sezeryan çok mecburu olduğu sürece yapılan bi yöntem bebeğini ve kendini düşün ikinizinde sağlığı için normal doğum yap lütfen..kızlar benim bebeğim daha önceki kontrollerde terstti.. simdi bugun gıttım bebeğim donmus ve ben hiç sevinemedim. ıkıncısı çarsamba gunu alttan muayene edıcem dedi ve dediği an ben titremeye basladım ve bembeyaz oldum kalbım yerınden çıkıcak gıbı oldu alttan muayene nasıl oluyo anlatın nolursunuz bide ben isteye bağlı sezeryan olucam galıba çunku cok korkuyorum napacamı sasırmıs haldeyım allah askınıza bana yardım edın benım gıbı olanlar varmı nolur alttan muayene nasıl oluyor allah askına yardım edın
oldum ben muayenemi.. ama canım cok yandı ılk olduğu için bide kendimi çok sıktım ondan. sımdı carsamba bırdaha yapıcak bakalım. ama suan hersey yolunda ve doktorum ısrarla normal doğum dıyo.. bende ona guvenıyorum kendımede guvenıyorum ısanlah basarıcamSakın korkma sakın cuma da bana yapılacak korkacak hiç birşey yok özellikle normal doğumdan lütfen korkma her söylenen doğru değil sezeryan çok mecburu olduğu sürece yapılan bi yöntem bebeğini ve kendini düşün ikinizinde sağlığı için normal doğum yap lütfen..
Ben daha olmadim cuma olcam hiç korkmuyodum basit biseydir diye korktum şimdi :-( kaç haftalık hamilesiniz sizoldum ben muayenemi.. ama canım cok yandı ılk olduğu için bide kendimi çok sıktım ondan. sımdı carsamba bırdaha yapıcak bakalım. ama suan hersey yolunda ve doktorum ısrarla normal doğum dıyo.. bende ona guvenıyorum kendımede guvenıyorum ısanlah basarıcam
Ben de oldum canim.kasildim cok baski oldu canim yandi.bi de ust kemik basik dedi.bu da ikinma sureni uzatir defi yaparsin normal diyo ama ben cok korktum zir olack diye bakalim
İnşallah başarırız canım bana da dua et bende normal istiyorum banada cuma bi sıkıntı yok derler inşallah normal doğum içinoldum ben muayenemi.. ama canım cok yandı ılk olduğu için bide kendimi çok sıktım ondan. sımdı carsamba bırdaha yapıcak bakalım. ama suan hersey yolunda ve doktorum ısrarla normal doğum dıyo.. bende ona guvenıyorum kendımede guvenıyorum ısanlah basarıcam
Canım bu kadar seni kim korkuttu Allah aşkına alttan muanede bu kadar korkutmak bişey yok inan bana sadece kendini rahat bırakkızlar benim bebeğim daha önceki kontrollerde terstti.. simdi bugun gıttım bebeğim donmus ve ben hiç sevinemedim. ıkıncısı çarsamba gunu alttan muayene edıcem dedi ve dediği an ben titremeye basladım ve bembeyaz oldum kalbım yerınden çıkıcak gıbı oldu alttan muayene nasıl oluyo anlatın nolursunuz bide ben isteye bağlı sezeryan olucam galıba çunku cok korkuyorum napacamı sasırmıs haldeyım allah askınıza bana yardım edın benım gıbı olanlar varmı nolur alttan muayene nasıl oluyor allah askına yardım edın
Canım bu kadar seni kim korkuttu Allah aşkına alttan muanede bu kadar korkutmak bişey yok inan bana sadece kendini rahat bırak
Banada alttan bakiyolar aynen canim yaniyo ama catin dar ya da normal hic bise demiyolar sadece acilma yok diyolar gonderiyolar bide son hafta da 2 gunde 3 gunde bi cagirmasi gerekmiyo mu beni 7 gunde bi cagriyoCanim oldum muayene ama mahfoldum diyebilirim çok canim yandi hele gectimiz çarşamba yaptı o çok kötüydü. Birde doktoruncatin cok dar dedi. Mümkün değil buradankafa cikmaz merak ediyorum dedi pazartesi ggünü tekrar bidaha bakicak ogün karar vereceksezeryan yada normal ama sezeryan % 80 sence ne olur sen olduysan eeğer doktorun ne dedi..
Bence doktoruna sor catim nasil diye normalde bilgilendirmesi gerekiyor. Benim doktorumdan allah razi olsun valla çok güzel ilgileniyor ve aydinlatiyo sen bidahaki gitmende sor soylesin cati muayenesini yapiyosa bilgilendirmesi de gerekiyor seni[/QUOTE]Be member: 640378"]Bn doktorun agzndan bi kere bile sezeryan duymadim canim catimla ilgilide hcbise soylemedi hadi benimde darsa ne olcak bos bosuna sanci cekip sonra sezeryan olcam doktorun ilgisizligine cok canim sıkıldı bu saattten sonrada nasil degistircem bilmiyorum
Nolduki canim sen avrupa yakasindamisinkiTuh((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?