- 21 Haziran 2021
- 23
- 11
- 3
- 23
- Konu Sahibi Esra Yenice
Kizlar erkek arkadaşım ile pijama ve çamaşır ile bir birliktelik yaşadım. Sürtünme yoluyla. Şuan vajianmin iç dudağında kahverengi bir şey cikiyor bu nedir . Çok kötü duruyor korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pijama ve çamaşır ile derken üstünüzde kıyafet mi vardı yaniKizlar erkek arkadaşım ile pijama ve çamaşır ile bir birliktelik yaşadım. Sürtünme yoluyla. Şuan vajianmin iç dudağında kahverengi bir şey cikiyor bu nedir . Çok kötü duruyor korkuyorum
Evet sürtünmeyle bir ilişki yaşadım ve böyle olduPijama ve çamaşır ile derken üstünüzde kıyafet mi vardı yani
Bur korkum var onu randevu günüme kadar öğrenemeye çalışıyorum olamaz mi bilgin varsa bilgi versenDün de konu acmıstın yine mi sürtündünüz anlamadim ki?her gün ayni konu
![]()
Ya sağ vajinanın iç dudağında var bir şey açılma felan olabilir mi çok kötü duruyor bilgin varsa lütfen bir şey der misinÖyle sürtünme yoluyla zarın bozulacak iş değil yanii kolay değil.
o başka birşeydir
olmaz genetiktendir o bukadar şeylere kafaya takılmayın ya bide 19 yaşındasın ergenlik çağındandır ergen çağından sonra vücutlar değişiyorYa sağ vajinanın iç dudağında var bir şey açılma felan olabilir mi çok kötü duruyor bilgin varsa lütfen bir şey der misin
yaa daha vajinanı tanımıyorsun bide oynatıyorsun ....Ya sağ vajinanın iç dudağında var bir şey açılma felan olabilir mi çok kötü duruyor bilgin varsa lütfen bir şey der misin
Ama öncesinde olmadığı için çok korku yaptım yarın randevum var baktiracagimolmaz genetiktendir o bukadar şeylere kafaya takılmayın ya bide 19 yaşındasın ergenlik çağındandır ergen çağından sonra vücutlar değişiyor
Sadece bilgi istiyorum dalga veya kırıcı konuşmalar degl bilgili olduğunuzu düşündüm için psikolojik olarak baya kötüyüm destek istiyorum yanlızcayaa daha vajinanı tanımıyorsun bide oynatıyorsun ....
not: çok mu kaba konuştum ya pööfffff