- Konu Sahibi princesse89
-
Daha önce kafamı kurcalayan bir olay paylaşmıştım sizle.ben 4 senelik bir ilişkiden çıktım.(6 ay falan oldu ayrılalı)ilişkim bittiğinden beri,kimseden hoşlanamıyordum.(bilirsiniz o dönemde arkadaşlarınız sizi birileriyle tanıştırır farklı ortamlara girersiniz vs.) ta ki sağlık kontrolü için doktora gidene kadar.hani görür görmez birini "işte bu" dersiniz ya.kalp atışınız değişir,konuşamazsınız .. Sizinle özet bir şekide olayı paylaşıcam ;
benim rutin kontrollere gidiyorum bana bu doktoru çok met ettiler,şişli de oturmama rağmen ataşehire bu doktora gittim.ilk kontrol günü tüm tahlilleri aynı gün yapamayacağını söyledi ben de istemsiz bir şekilde "bu kadar yolu tekrar gelemem" deyince nerde oturuyorsun muhabbeti açıldı.şişlide olduğumu söyledim "senin orda bir arkadaşımın muaynanesi var onu ayarlamaya çalışıyim" dedi.(bana ilk tuhaf gelen hareketi bu oldu özel hastane doktoru benim oturduğum semte beni kontrol etmeye geleceğini söyledi) numaramı verdim,o da bana şahsi numarasını verdi.toplamda 5-6 kez kontrole gittim,(buarada arkadşının muaynanesini ayarlayamadı ataşehire gittim her seferinde :)) telefonla konuşurken "nasılsın canım" veya "nasılsın melisciğim" diye açıyor telefonu ben ona "ali bey" diye hitap etmeme rağmen.(buarada aramızda 9 yaş var)
bundan bir önceki kontrolde sohbet esnasında ailemin ziyaret amaçlı yanıma geldiğini söylemiştim,(buarada annem ressam)sergi olduğunu söyledim."ben de karşı tarafa geçicem bugün aslında" deyince çağırdım onu da o da bana , tamam gelicem dedi sergi 6 da başladı 7.30 da mesaj atmış bana "maalesef ameliyat çıktı,gelemicem" diye.ondan sonraki kontrolde "senle bi sergiye gidicez unutmadım" dedi.dün aradım yarın sergi var gelmek ister misin diye "ayarlayabilirsem geliyim" dedi.bugün yine mesaj atmış "başıma klinik yemeği çıkarttılar yine gelemiyorum.iyi eğlenceler" yazmış.anlamıyorum benimle dalga mı geçiyor.
Buarada bi de aramızda şu olay oldu ben bir fotoğrafcının modelliğini yapıorum.bunu biliyor.ben espriyle "anlamıyorum benim resmime okadar parayı neden veriorlar sergide çektirmek isteseler yanyana fotoğraf çektiririm onlarla" dedim. O da bana "sana aşık çok erkek vardır hepsi de o parayı verir" dedi.
Arkadaşlar bir anlam veremiyorum ne yapmaya çalışıyor.ben bukadar aksiliğin çıkabiliceğine inanmıyorum.diyelim ki görüşmek istemiyor.ozaman neden mesaj atıp arayıp açık kapı bırakıyor.arkadaşım niyeti bozuk bunun diyor ben ona da inanmıyorum niyeti bozuk olan adam zaten şimdiye çoktan gelirdi.hiçbir anlam veremiyorum.litfen bana bir akıl verin nasıl davranmalıyım.çok da hoşlanıyorum hatta aşığım bile diyebilirim.ve bu taktik işlerinde de hiç anlamıyorum.
canım aynısı benimde doktorumla aramda oldu aramızda 9 yaş var aynen sanırım sende 89lusun, bizde şu an tam net bir ilişki içinde değiliz ama o yoldayız bende bakalım ne olur diye bekliyorum tanımaya çalışıyoruz birbirimizi,ama senin ki daha hızlı davranıyor,umarım iyi şeyler çıkar bekle biraz....
sizin olayı çok merak ettim şuan.off ne yapıcağımı bilemiyorum.2.kez ekti beni.sizce aramalı mıyım onu yoksa aramıyım mı bidaha.hayatında kimse yok diye biliyorum ben.ama belli olmaz tabi belki de milletin haberi olmayan biri vardır hayatında herkesten sakladığı ama madem hayatında birisi var neden bu iltifatlar yakınlaşmalar vs.
İşte kuzum böyle oluyor,sen bir sakin ol önce adamın bölümü ne benimki de öyle özelde çok sıkı çalıştırıyorlar belkide çok yoğundur hemen ekti deme =)
Azra Zehra msn skype falan kullanıo musunnn ? konuşmamız lazımmm . hissediorum sen bana çok iyi akıl verirsin :)
Aynisi bana da oluyordu skma canini kesin bisi vardirAradım şimdi telefonunu açmadı 1.5 saat oldu geri de dönmedi , kafayı sıyırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?