kızlar nolur bi bakın yaa

Ne ugurla ne nisanlinla bi gelecek kur. bi daha kimseyle olamiycam gibi bi dusunceye de kapilma. hayirlisi olsun hakkinda.
nisanlina digerlerinin nasil baktigi elbette onemli ama senin ne dusundugun ve hissettigin en onemlisi elbette.
yakisikli, zengin olmasi seni tatmin etmemis zaten ask sevgi baglilik da yok. ki aklinin bi kosesinde hep ugur olunca mutlu olabilecegini dusunmuyorum,
eski sevgiline karsi hissettiklerin de bence tutku ve takinti. hem cocugu da var uzak dur. yuva yikan kadin olma sen.
onla ayrilma sebebin -meslegi- degismemis.yine ilgisiz olabilir bence cok buyuk risk ugura tekrar donmen. gecmisi arkanda birak bence. kariyerine devam et derim.
o bi secim yapmis mutlu olmus/olmamis, evliligini yikacaksa da sen sebep olma bence.
Allah yardimcin ola..
:31:

amin canım amin.. Allah hayırlı taraf neyse ona yöneltsin beni inşallah. doğrusunu bi bilsem zaten, herşey ne kadar kolay olur..

teşekkürler cvp için..

ben uzun uzun anlattım kendi hikayemi, sizde bakın lütfen ve bi fikir, akıl nasihat verin nolur..

http://www.kadinlarkulubu.com/yasan...erin-nasihat-verin-kimseye-anlatamiyorum.html

şeyma bi arkadaşm yaşadı su an evli.bnce nişanln yanlz kalmaktan çekiniosa evlenme ömür boyu aklndan çıkmayacak nişanlılık dönemini istediin gibi geçrmediğin.evlenncede onu heycanladıramıyomuyum diyerek kendinde eksik arayacaksn buda seni yıpratacak istediin erkek profilini çizmio anladıım kadaryla evlenme sakın yada bu sorunu oturup konuş açık açık bnm bildiim erkek böle olmaaz de anlat ona fayda etmiosa kendine yazk etme.muhafazakar sa dieceim yok ama yok deilse basit şeylere zina diosa tehlike.ii analz yap snra karar wer

pişman olmaktan korkuyorum, ya uğuru aradığım gibi onuda ararsam diyorum. çünkü benim biraz ayar vermek için, biraz kıymet bildirmek için küs kaldığım bir iki gün bende çok mutsuz oldum. gözümün önünden iyi kötü herşey canlandı, içi yanar ya insanın işte öyle. barıştığımız akşam çok masum ve şefkatliydi. benim için ağladığını çok üzüldüğünü söyledi.. bende tamam artık oldu hallettik sorunlarımızı derken, bunun devamı gelmedi işte..:(

Back
X