Çok doğru düşünüyor. Parasını kazanmaya başlayınca evlenecek işte.kızlar şöyle anlatayım . nişanlım var ciddiyiz 9 aydr beraberiz . aileler falan biliyorum . üni son sınıfa gectik . amma velakin nişanlım komiserlik sınavına girecek 1 yılsonra . e komiserliği kazandı diyelim biryılda eğitim . toplam 2 yıl . birazda birikim yapsa 2 buçuk yıl . daha önce ben evlilik konusu açtım sen komiser olana kadar annenlerle yaşarız ya da ayrı ev tutarız dedim . okulu bırakalım demedim ama . 400 lira burs alıyor . 300 de bende var . e birde çalısıyor akşam 6-10 arası . 980 de ordan var .. geciniriz diye . ama çok fana kavga ettik . istemiyor komser olmadan . benim aklımda fikrimde onunla bır yuva kurmakta . normalde istiyor ama henüz istemiyor . oofff çok dertlendim . ben biran önce onunla bir hayat istiyorum . sıkıntı çekmek falan bunları da düşündüm . ama gerçekten ne düğün ne lüks eşyalar hiçbirini beklemiyorum inanın .. bi akıl verin hele ..
şu anda da kazanıyor ama ne biliyim sacmalıyor muyum .Çok doğru düşünüyor. Parasını kazanmaya başlayınca evlenecek işte.
sizce hiç haklı olduğum yan yok mu daha doğrusu haklı değilde bun istemek çok mu yanlışYangından mal kaçırır gibi evlenmek çok yanlış. Daha yaşınız ne ki. Ada'm da evlenmem dememiş. Biraz kendi kıymetinizi bilin. Bu kadar üstüne düşerseniz kimse kıymet vermez.
kolay olmadığını bende biliyorum ama işte o kadar çok seviyorum her seye razıyım . hani baskları aman düğünüm şöyle olsun boyle olsun der ya ya da eşyam en iyisinden olsun her şeyim olsun kafası . ben boyle düşünmüyorum . hevesten dolayı değil gercekten boyle dusunmuyorum .Cesaretine hayran kaldım yuva kurmak istiyorsun da yuva kurmak kolay mı?bak 4 yıldır evliyim hala borç ödüyoruz göze alabilir misin böyle birşeyi ?
Evet. Sonra kendin pişman olursun zaten. Her şeyin bir oluru var.şu anda da kazanıyor ama ne biliyim sacmalıyor muyum .
sizce hiç haklı olduğum yan yok mu daha doğrusu haklı değilde bun istemek çok mu yanlış
zaten olmaz dedi aileyle yaşamaya . uzak durmak istiyr çünkü bıkmışKesinlikle beklemelisin. Nisanlin cok hakli. Ayrica ailesiyle yasama fikrini de aklindan cikarmalisin bence
kolay olmadığını bende biliyorum ama işte o kadar çok seviyorum her seye razıyım . hani baskları aman düğünüm şöyle olsun boyle olsun der ya ya da eşyam en iyisinden olsun her şeyim olsun kafası . ben boyle düşünmüyorum . hevesten dolayı değil gercekten boyle dusunmuyorum .
Ya canım şimdi öyle duşunuyorsun da ilerde bir takım şeyler eksik kalınca için de ukte kalmasın ayrıca okuyormuşsunuz bence aceleye gerek yok sen şimdi seviyorum ediyorum diyosun da evlendikten sonra maddi anlamda sıkıntıya duşseniz (Allah düşürmesin de)senin of demeye hakkın olmaz sevgilinin gözünde duşundun mu bunu hiç?kolay olmadığını bende biliyorum ama işte o kadar çok seviyorum her seye razıyım . hani baskları aman düğünüm şöyle olsun boyle olsun der ya ya da eşyam en iyisinden olsun her şeyim olsun kafası . ben boyle düşünmüyorum . hevesten dolayı değil gercekten boyle dusunmuyorum .
zaten olmaz dedi aileyle yaşamaya . uzak durmak istiyr çünkü bıkmış
Ohooo milletin arayıpta bulamadığını sen bulmuşsun bi de hayıflanıyorsunzaten olmaz dedi aileyle yaşamaya . uzak durmak istiyr çünkü bıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?