tanımakla ilgili sıkıntı yokta işte , o zaten çok mantıklı bı insan . ben ya benadam haklı
lütfen bu kadar aceleci olma
9 ay birini tanımak için çok kısa
ic guveysi bile daha mantiklikızlar şöyle anlatayım . nişanlım var ciddiyiz 9 aydr beraberiz . aileler falan biliyorum . üni son sınıfa gectik . amma velakin nişanlım komiserlik sınavına girecek 1 yılsonra . e komiserliği kazandı diyelim biryılda eğitim . toplam 2 yıl . birazda birikim yapsa 2 buçuk yıl . daha önce ben evlilik konusu açtım sen komiser olana kadar annenlerle yaşarız ya da ayrı ev tutarız dedim . okulu bırakalım demedim ama . 400 lira burs alıyor . 300 de bende var . e birde çalısıyor akşam 6-10 arası . 980 de ordan var .. geciniriz diye . ama çok fana kavga ettik . istemiyor komser olmadan . benim aklımda fikrimde onunla bır yuva kurmakta . normalde istiyor ama henüz istemiyor . oofff çok dertlendim . ben biran önce onunla bir hayat istiyorum . sıkıntı çekmek falan bunları da düşündüm . ama gerçekten ne düğün ne lüks eşyalar hiçbirini beklemiyorum inanın .. bi akıl verin hele ..
deli misin canım sen?çok korkuyorum soğumasından zaten .. Allah korusun ooff oofffff
cok tehlikelisintanımakla ilgili sıkıntı yokta işte , o zaten çok mantıklı bı insan . ben ya benmantıkısızım aklıma düşeni hemen yaomak istiyorum . kotu huylarım bunlar aslında .. . onu bu mantıksızlıklarım üzüyor sadece
öyle bir sey hayatta olmazic guveysi bile daha mantikli
hayır şu anlamda ddedim mesela evliliğe heves ettim ya hemen olsun istiyorum . baska bir ornek dikişe heveslendim elimden de az bucuk geliyor hemen uygun fiyatlı bir dikiş makinesi aldım . becerdimde bluz falan .. tehlikeli bi özelliğim yokcok tehlikelisin
cok mu mantiksizöyle bir sey hayatta olmaz
Sen bişey deme olacaksa olur kısmet bu kendini bişeye çok bağlama onsız olabiliceğinide düşün hayat bu herşey oluyor ailen düğüne falan karar verir sen sessiz kal adamı bunaştırsın bi bakmışn nişan atışmış Allah koruaunçok korkuyorum soğumasından zaten .. Allah korusun ooff oofffff
Allah korusun okendikarar vermek istyor kmsenin bizi yönetmesini ve karışmasını istemiyorSen bişey deme olacaksa olur kısmet bu kendini bişeye çok bağlama onsız olabiliceğinide düşün hayat bu herşey oluyor ailen düğüne falan karar verir sen sessiz kal adamı bunaştırsın bi bakmışn nişan atışmış Allah koruaun
bende istemem o da . zaten babamla anlaşamıyorumcok mu mantiksiz
kv ve kp ile anlasacaksin yanibende istemem o da . zaten babamla anlaşamıyorum
kp pek konusmayan biri kv tam benim kafadan ama şöyle ki aklımddan çıkardım beraber oturma fikrinikv ve kp ile anlasacaksin yani
Oglan akiliymis nisanlini dinle.olmaz oyle ev ev ustunde.kızlar şöyle anlatayım . nişanlım var ciddiyiz 9 aydr beraberiz . . üni son sınıfa gectik . amma velakin nişanlım komiserlik sınavına girecek 1 yılsonra . e komiserliği kazandı diyelim biryılda eğitim . toplam 2 yıl . birazda birikim yapsa 2 buçuk yıl . daha önce ben evlilik konusu açtım sen komiser olana kadar annenlerle yaşarız ya da ayrı ev tutarız dedim . okulu bırakalım demedim ama . 400 lira burs alıyor . 300 de bende var . e birde çalısıyor akşam 6-10 arası . 980 de ordan var .. geciniriz diye . ama çok fana kavga ettik . istemiyor komser olmadan . benim aklımda fikrimde onunla bır yuva kurmakta . normalde istiyor ama henüz istemiyor . oofff çok dertlendim . ben biran önce onunla bir hayat istiyorum . sıkıntı çekmek falan bunları da düşündüm . ama gerçekten ne düğün ne lüks eşyalar hiçbirini beklemiyorum inanın .. bi akıl verin hele ..
onu yıne kızdırdım suclu hissediyorum kendimiEvlilikte tek masraf lüks eşya falan değil ki... O en kolay kısmı işin. Önemli olan sonra nasıl gecineceksin?
Diyelim bir arada yaşamaya başladınız eşinin ailesiyle. E adam komiserlik sınavını kazanamadı, o zaman ne olacak? Şu anki askitom, böceğim lay lay lom ilişki evlenince sürmeyecek. Aileyle yaşamak kolay mı? O bir an evvel yuva kurmak istediğin kişi bambaşka biri olabilir.
Körü körüne hata yapma.
Ben 22 yaşında çıktığım birine şu an selam vermem bırak evlenmeyi :) o yaşta sağlıklı karar verilmez. 25ten sonra kafa bambaşka oluyor. Ben 27de evlendim, iyi ki de böyle oldu, yoksa yanmıştım...
İşin içinde olan biri olarak şöyle söyleyim tatlım bence de eğitiminin bitmesini bekle. Haftasonu c tesi yarım gün pazar günü tam gün görebileceksin yine sevgiliyken bu katlanılır ama evlenirseniz o yokken bi yıl boyunca haftaiçi ailesiyle kalman gerekecek anne babası ne kadar iyi insanlar olsa da zorlanırsın kendi evin değil sonuçta.kızlar şöyle anlatayım . nişanlım var ciddiyiz 9 aydr beraberiz . . üni son sınıfa gectik . amma velakin nişanlım komiserlik sınavına girecek 1 yılsonra . e komiserliği kazandı diyelim biryılda eğitim . toplam 2 yıl . birazda birikim yapsa 2 buçuk yıl . daha önce ben evlilik konusu açtım sen komiser olana kadar annenlerle yaşarız ya da ayrı ev tutarız dedim . okulu bırakalım demedim ama . 400 lira burs alıyor . 300 de bende var . e birde çalısıyor akşam 6-10 arası . 980 de ordan var .. geciniriz diye . ama çok fana kavga ettik . istemiyor komser olmadan . benim aklımda fikrimde onunla bır yuva kurmakta . normalde istiyor ama henüz istemiyor . oofff çok dertlendim . ben biran önce onunla bir hayat istiyorum . sıkıntı çekmek falan bunları da düşündüm . ama gerçekten ne düğün ne lüks eşyalar hiçbirini beklemiyorum inanın .. bi akıl verin hele ..
çok teşekkür ederim canım benim haklısın aklım başıma geldi . hepinize tesekkur ediyorum :)İşin içinde olan biri olarak şöyle söyleyim tatlım bence de eğitiminin bitmesini bekle. Haftasonu c tesi yarım gün pazar günü tam gün görebileceksin yine sevgiliyken bu katlanılır ama evlenirseniz o yokken bi yıl boyunca haftaiçi ailesiyle kalman gerekecek anne babası ne kadar iyi insanlar olsa da zorlanırsın kendi evin değil sonuçta.
Birde Ben paemin eğitimini bilen bi insanım en çok evliler zorlanıyordu. Zaten stresli bi ortam bence şimdiden evlenip de sevgilini orada okurken o strese sokma rütbeyi taksın hemen kıyarsınız nikahınızı :)
haklısın ama şuan kalbim çok krııkCanım benim sen aşıksın ve bir an önce sevgilinle hayat arkadaşı olmanın hayalini kuruyorsun anladım seni. Ama ne yazık ki sevgilin hemen evlenmek istememekte hakli. Sen duygusal bakiyorsun, o mantıksal bakıyor anladigim kadariyla. Ben düğün, lüks eşya falan istemiyorum hemen evlenelim demişsin ama olay düğünde lüks eşyada daha cok zengin olmakta değil. Hayatta hedefleriniz olmali bak mesela sevgilinin ki komiser olmakmış. Senin neden aklın fikrin evlilikte senin bir hedefin yok mu? Evlilik büyük bir sorumluluk aile akraba stresi, geçim derdi, birbirine alışma süreci, kaynana derdi, akrabalarin çocuk baskısı derken egitiminizi hedeflerinizi unutursunuz ve erken bi evlilik yaptığınız için mutsuz bir evliliginiz olur. Sen sevgilini dinle o komiser olsun, sen mezun ol meslegini eline al , hayatınızı rayına sokun oyle evlenin. Hem her şeyin ayrı bi tadı vardır sevgililigin tadını çıkarın daha 9 aydir birlikteymissiniz birbirinizi daha çok tanıyın gezin tozun, en önemlisi okuyun gencliginizi yaşayın genclikte bunlar olmalı evlilik sorumlulugunun altına girilmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?