kızlar nolur bir bakın

adam haklı
lütfen bu kadar aceleci olma
9 ay birini tanımak için çok kısa
tanımakla ilgili sıkıntı yokta işte , o zaten çok mantıklı bı insan . ben ya ben mantıkısızım aklıma düşeni hemen yaomak istiyorum . kotu huylarım bunlar aslında .. . onu bu mantıksızlıklarım üzüyor sadece

ic guveysi bile daha mantikli

çok korkuyorum soğumasından zaten .. Allah korusun ooff oofffff
deli misin canım sen?
hiçbir şey istemiyorum desen de en sade ev eşyası, düğünü, gelinliği vs en az 15-20 bin tl tutar.
bir evi geçindirmek için net 3-4 bin tl lazım.
parayla saadet olmaz derler ama geçinemeyince ne aşk kalır ne sevgi.
sabret her şey zamanında ve düzgün olsun.

cok tehlikelisin
hayır şu anlamda ddedim mesela evliliğe heves ettim ya hemen olsun istiyorum . baska bir ornek dikişe heveslendim elimden de az bucuk geliyor hemen uygun fiyatlı bir dikiş makinesi aldım . becerdimde bluz falan .. tehlikeli bi özelliğim yok

çok korkuyorum soğumasından zaten .. Allah korusun ooff oofffff
Sen bişey deme olacaksa olur kısmet bu kendini bişeye çok bağlama onsız olabiliceğinide düşün hayat bu herşey oluyor ailen düğüne falan karar verir sen sessiz kal adamı bunaştırsın bi bakmışn nişan atışmış Allah koruaun

Allah korusun okendikarar vermek istyor kmsenin bizi yönetmesini ve karışmasını istemiyor

aradı sesin niye boyle dedi bende konuyu az bir sey açtım . siniri bozuldu . konusturmadı bile kapattı

Evlilikte tek masraf lüks eşya falan değil ki... O en kolay kısmı işin. Önemli olan sonra nasıl gecineceksin?

Diyelim bir arada yaşamaya başladınız eşinin ailesiyle. E adam komiserlik sınavını kazanamadı, o zaman ne olacak? Şu anki askitom, böceğim lay lay lom ilişki evlenince sürmeyecek. Aileyle yaşamak kolay mı? O bir an evvel yuva kurmak istediğin kişi bambaşka biri olabilir.

Körü körüne hata yapma.

Ben 22 yaşında çıktığım birine şu an selam vermem bırak evlenmeyi :) o yaşta sağlıklı karar verilmez. 25ten sonra kafa bambaşka oluyor. Ben 27de evlendim, iyi ki de böyle oldu, yoksa yanmıştım...

Son düzenleme:
Oglan akiliymis nisanlini dinle.olmaz oyle ev ev ustunde.
Ekonomik ozgurlugunuzu kazanin aceleniz ne

onu yıne kızdırdım suclu hissediyorum kendimi

İşin içinde olan biri olarak şöyle söyleyim tatlım bence de eğitiminin bitmesini bekle. Haftasonu c tesi yarım gün pazar günü tam gün görebileceksin yine sevgiliyken bu katlanılır ama evlenirseniz o yokken bi yıl boyunca haftaiçi ailesiyle kalman gerekecek anne babası ne kadar iyi insanlar olsa da zorlanırsın kendi evin değil sonuçta.
Birde Ben paemin eğitimini bilen bi insanım en çok evliler zorlanıyordu. Zaten stresli bi ortam bence şimdiden evlenip de sevgilini orada okurken o strese sokma rütbeyi taksın hemen kıyarsınız nikahınızı :)

çok teşekkür ederim canım benim haklısın aklım başıma geldi . hepinize tesekkur ediyorum :)

Canım benim sen aşıksın ve bir an önce sevgilinle hayat arkadaşı olmanın hayalini kuruyorsun anladım seni. Ama ne yazık ki sevgilin hemen evlenmek istememekte hakli. Sen duygusal bakiyorsun, o mantıksal bakıyor anladigim kadariyla. Ben düğün, lüks eşya falan istemiyorum hemen evlenelim demişsin ama olay düğünde lüks eşyada daha cok zengin olmakta değil. Hayatta hedefleriniz olmali bak mesela sevgilinin ki komiser olmakmış. Senin neden aklın fikrin evlilikte senin bir hedefin yok mu? Evlilik büyük bir sorumluluk aile akraba stresi, geçim derdi, birbirine alışma süreci, kaynana derdi, akrabalarin çocuk baskısı derken egitiminizi hedeflerinizi unutursunuz ve erken bi evlilik yaptığınız için mutsuz bir evliliginiz olur. Sen sevgilini dinle o komiser olsun, sen mezun ol meslegini eline al , hayatınızı rayına sokun oyle evlenin. Hem her şeyin ayrı bi tadı vardır sevgililigin tadını çıkarın daha 9 aydir birlikteymissiniz birbirinizi daha çok tanıyın gezin tozun, en önemlisi okuyun gencliginizi yaşayın genclikte bunlar olmalı evlilik sorumlulugunun altına girilmemeli.

haklısın ama şuan kalbim çok krıık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…