22 canımCanım yaş kaç ?
telaş değilde böyle ayrı gayrı olmak canımı sıkıyor . kendi evimde kendi düzenimi kurmak istiyorum , ama mantıksızlık yapıyrum sanırımErkek arkadaşın/ nişanlın mantıklı.. Sen mantıksızsın..
Acele etme, bekle, ne bu telaşın?
Yarının ne getireceğini nereden biliyorsun?
Seninde onun da fikirleri hayat görüşleri hep böylemi kalır sanıyorsun?
Gençsiniz, kendini ve onu baskı ve sorumluluğa sokma..
Kız sac üstünde ekmeğin mi yandı ne bu acele bak 21 de evlendim şuanda benim evlenme yaşım 25 miş diyorum ya istiyosunda evliliğin sorumluluğunu yuklenebilecek misin ? Üstelik sen evliliği isteyen baskın taraf olduğun için sorumluluğunu sevgilin ikiyle çarpacak bak demedi deme22 canım
zaten bidaha bu konuyu acamam ona ne kadar evlenmek istesemde . sinirlidir kendisi biraz . bide hayır dedği bi konuyu bida açınca deliriyorBence önce okulunuzu bitirin ve iş hayatınızı oturtun, daha sonra evlilik planı yapın. Hem burs dediğiniz okul bitene kadar, ona pek güvenmemek gerek, ayrıca her ne kadar bir şey istemiyorum deseniz bile zaruri ihtiyaçlar insanı zora sokuyor. Hem nişanlınız da istemiyorum dememiş, biraz daha zaman istemiş.
istemiyor zaten kesinlikle bende vazgeçtim aynı ev fikrinden .ben baya uçmusum onu söylerken sanırımaynı ev falan ne alaka eşeğin aklına karpuz kabugu düşürür gibi. bekle o komiser olana kadar ayrıca sen de okulu bitirip çalışsan fena olmaz ne bu evlilik merakı bu yaşta. şimdi istediğini alsan da pişman olursun
Acele etme..telaş değilde böyle ayrı gayrı olmak canımı sıkıyor . kendi evimde kendi düzenimi kurmak istiyorum , ama mantıksızlık yapıyrum sanırım
evet kötü olurdum aslındaAcele etme..
Tersini düşün, yani senin kariyer planların varken, evlilik konusu ile ilgili o baskı yapsa, kendince planlar yapsa ne düşünürdün?
Bu noktadan bak..
Hayatı akışına bırak biraz..
zaten bidaha bu konuyu acamam ona ne kadar evlenmek istesemde . sinirlidir kendisi biraz . bide hayır dedği bi konuyu bida açınca deliriyor
sen dürtülerine göre düşünüyorsun adam aklına göre.. adamın yolundan git. senin aklın akıl degil.kızlar şöyle anlatayım . nişanlım var ciddiyiz 9 aydr beraberiz . aileler falan biliyorum . üni son sınıfa gectik . amma velakin nişanlım komiserlik sınavına girecek 1 yılsonra . e komiserliği kazandı diyelim biryılda eğitim . toplam 2 yıl . birazda birikim yapsa 2 buçuk yıl . daha önce ben evlilik konusu açtım sen komiser olana kadar annenlerle yaşarız ya da ayrı ev tutarız dedim . okulu bırakalım demedim ama . 400 lira burs alıyor . 300 de bende var . e birde çalısıyor akşam 6-10 arası . 980 de ordan var .. geciniriz diye . ama çok fana kavga ettik . istemiyor komser olmadan . benim aklımda fikrimde onunla bır yuva kurmakta . normalde istiyor ama henüz istemiyor . oofff çok dertlendim . ben biran önce onunla bir hayat istiyorum . sıkıntı çekmek falan bunları da düşündüm . ama gerçekten ne düğün ne lüks eşyalar hiçbirini beklemiyorum inanın .. bi akıl verin hele ..
seni hepimiz anlıyoruz. iç güdülerin koca eş cocuk diye cıldırmış hormonlar sevginin etkisi ile depresyona girmiş evlenelim de ne olursa olsun modunda..peki hiç benim gibi düşünen yok mu yani , beni anlayan , hissettiklerimi hissden .. yorumlarınıza açığım
çok korkuyorum soğumasından zaten .. Allah korusun ooff oofffffAdamı kaçırırsın soğutursun kendinden beklee belki farklı seylerde olabikir xamana bırak o erkek haliyle bekliyorda..evlilik öyle güxel bişey deil iki gün sonra pişman olursn borak herşey tam olsun dört dörtlük yapsın öyle evlen yoks mıtsuz bir hayat seni bekliyor aklını başına al
aynen sevginin etkisi ile çok doğru soyluyorsun , onsuz durmaktan bıktım . evlenenleri çocuk sahibi olanları gordukçe bende bi evlenme isteği artıyorseni hepimiz anlıyoruz. iç güdülerin koca eş cocuk diye cıldırmış hormonlar sevginin etkisi ile depresyona girmiş evlenelim de ne olursa olsun modunda..
ama bu YANLIŞŞŞŞŞŞŞ.. sacma düşünüyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?