kizlar nolur birsey soyleyin

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
Yumurtlama testiyle birlikte gebelik testide yapmism col
K silik 2. Cizgide cikti reglime daha onbir gun var bu kadar erken belli olur m u

Yumurtlama testiyle birlikte gebelik testide yapmism col
K silik 2. Cizgide cikti reglime daha onbir gun var bu kadar erken belli olur m u

Bence bu kadar erken belli olmaz gibi adetine cok varmis daha ama elinde baska test var mi ?
Sabah ilk idrarda tekrarlasan.. Birde eminmisin gebelik testi oldugundan,
önceki aydan adetinde problem varmiydi azlik gibi acaba ustunemi gordun merak ettim simdi,
eger istiyorsan INSALLAH hamilesindir

canım testler bazen yanıltıcı oluyor yarın sabah testi tekrarla eger testin varsa.

Bu kadar erken cikmasi imkansiz dollencek yerlescek sonra bhcg articak yumurtlamadan 6 ile 8 gun sonra yerlesme oluo ancak die biliyorm

Evet gebelik testi canim. Kasimda kimyasal gebelik gecirdim sonra bir regl bekledim. 28 aralikta tekrar regl oldum. Kanamam coktu. Ayy insallah test dogrufur ama cok erken dimi

Evet gebelik testi canim. Kasimda kimyasal gebelik gecirdim sonra bir regl bekledim. 28 aralikta tekrar regl oldum. Kanamam coktu. Ayy insallah test dogrufur ama cok erken dimi

INSALLAH canim ALLAH gonlune gore versin

bence kan testı yaptır dırek için rahat etsin,idrar testınde gene 2. çizgi çıkarsa muallakta olucan çünkü.

kızlar günaydın sabah yine test yaptım çok silik çizgi var. Resmi büyütürseniz biraz gözüküyor. Resimden pek seçilmiyor :S
Cidden kafam karıştı.. Kan test vermek mantıklı ama korkuyorum. Kimyasaldır yada başka türlüdür diye. 1 hafta bekleyim..
Allahım hayırlısını ver.. Belkide hamile değilimdir , eşimle denemelere devam etmelimiyim? Yoksa hamileysem bir şey olur mu?

CANIM mantık olarak düşünelim sen bugun git kan testi yaptır yapma bugun bişey kan aldır orada çıkar ama var gbi.. sen ovülosyon testi kullanarak yapmıştın değilmi biraz anlatırmısın nezman yaptın ilşikini eler yaptın nasıl hesapladın yumurtlamanı

canım evet test ile yaptım. Testle birlikte maksimum arayı 3 gün tutarak reglimden sonra beraber oldum, yani 8 kere filan temasta bulunduk. Bunları bir takvimde tuttum. Takvimime göre bugün de temas günüm. Reglime 5 gün kalana kadar da bu takvime uymayı planlıyorum. Tüm testlerimin de istersen resmini atabilirim.

Predictor kullandım sonra pahalı diye certain aldım

EVET CANIM Bİ ATAR MISIN resim

ekledim canım, tüm testler böyle....

Eklentiler

• $tamamý.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…