Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar nolur cevap verin ? Denizde saçıma açıcı sürsem ?

jelibon55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
149
5
118
Kırklareli
kızlar benim saçımda koyu kahve boya var ve ben saçımı açmak istiyorum kendi imkanlarımla, kuaföre gidemem şu an imkanım yok 150 ye fln yapıyorlarmış ben şu ombre tarzı modellere çok özeniyorumm saçım küt model omuzlarıma yaklaştı . denizde şu peroksitlerden sürsem saçıma açılır mı boyanın rengi az da olsaa çok istiyorum lütfen olur mu acaba :2: :2:

kimse mi cevap vermezz yaaa

cnm sadece peroksit surmek saci cok yipratir hele güneşin altında düşünemiyorum. rengi de istediğin olcude acilamaz. marketlerde satılan ombre kitini denesene cnm sac boyasi seklinde satılıyor fiyatlari da uygun. ben hic kullanmadım ama memnun olan arkadaşlar cok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ama sacin boyasiz olsaydi papatya suyu falan yapabilirdin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Denizde zaten tuzlu suyun etkisiyle saçında yıpranma olur, bir de açıcı sürersen iyice yipranir. Lorealin ombre serisi cikti ondan dene derim ama tatildeysen tatilin bittikten sonra boyama işlemini yap derim

ben genellikle birşeyi kafama taktımmı yaparım sende böyle yaparsın diye düşünüyorum ama sakın yapma en azından yapacaksanda güneşin altında yapma ya peroksitler saçları yıpratıyor zaten güneşte yapsan daha çok yıpranır keçe gibi olur saçların. gel sen beni dinle boya kullan bence onlar daha iyi ombre serileri çıktı onları dene falan ama peroksit yapma.
Mesela bu peroksitte başarılı olanlarda var ama böyle saçlarında sarı böyle güneş te beyazımsı parlarya çiğ sarımı ne deniyor tam anlatamadım ama öyle açılabilir hani. Bunlarıda düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…