Kizlar nolur dönün

elinsu77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
185
59
13
32
10 haftalık gebeyim doktorum progestan verdi dün sabah vuruldum bişey yok eve geldim uyudum uyandım bugün ikinci günüm dayanilmaz ağrı içindeyim . Dün gece acile gittim bişey demediler ağrı kesici yaptılar banamisin demedi . Bugün sanki daha çok agriyo kalcam . Ağlıyorum ağrıdan . Neden böyle oldu kendi doktorum da korkuttu beni sadece bulantı yapması lazım dedi başka bişey demedi yuruyemiyorum merdiven çıkamıyorum oturamiyorum yatamiyorum delircem

İğneyi yapan kişiyle ilgili olabilir canım

Poponun tam üstünden kaba yerinden değil tam yan kısımdan vurdu . En güvenli yer burası dedi dayanamıyorum

Tam olarak ağrı nerenizde? Bıçak saplar gibi mi yoksa yaygın bir ağri mi?

Tam olarak ağrı nerenizde? Bıçak saplar gibi mi yoksa yaygın bir ağri mi?
İkiside canım . Sağ bacagimi kaldıramıyorum . Basamiyorum sağ tarafıma yatamiyorum soluma yatıyorum yine agriyo . Tam olarak yan tarafta kaba eti de kapsiyo

İlk vurulduğunda bende de olmuştu. Hatta iğneden gelince felçli gibi bir süre öyle kaldım dayanılmaz bir ağrıydı sonra geçti. Diğer iğnelerde o kadar olmamıştı.
Sizin ertesi gün başlaması enteresan

Son düzenleme:
İkiside canım . Sağ bacagimi kaldıramıyorum . Basamiyorum sağ tarafıma yatamiyorum soluma yatıyorum yine agriyo . Tam olarak yan tarafta kaba eti de kapsiyo
Progestan kaynakli olsa olduktan hemen sonra etki gorurdunuz muhtemelen yapan kisi ve igne yeriyle ilgili bir durum var

Acilde agri kesici iğne ne yaptilar size hamilelere parol dışında agri kesici önerilmiyor

Hiç bilmiyorum sanırım paroldur . Anlattık durumu ona göre yaptılar
İğne yapilirken kastıysanız belki zedelenme durumu olmuştur yarına kadar geçmezse bi doktora gidin isterseniz. Yarına kadar evde iğne böglesine soguk uygulama yapabilirsiniz

Progestan kaynakli olsa olduktan hemen sonra etki gorurdunuz muhtemelen yapan kisi ve igne yeriyle ilgili bir durum var

İğne yapilirken kastıysanız belki zedelenme durumu olmuştur yarına kadar geçmezse bi doktora gidin isterseniz. Yarına kadar evde iğne böglesine soguk uygulama yapabilirsiniz
Canım neler denedim kolonyalarla ovdum i ih . Yarın gidicez doktora ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…