Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

canım benim ilk 5 dk da çizgi yoktu ben de oturdum pc başına yarım saat sonra bir de ne göreyim belli belirsiz ikinci çizgi şk oldum kardeşimi uyandırdım hayal mi görüyorum diye :) gerçekten de hamileymişim üstelik ben o testi adetime 5 gün varken yaptım doktor bile şaşırdı hatta adetin 3 gün geçsin öyle gel dedi ama adama öyle baktım ki yalvarır gibi öyle baktım ki adam test yaptırmayı kabul etti ...
eğer hormonal bir bozukluk yoksa ve eğer hormon ilacı kullamıyorsan şimdiden tebrik ederim :)) hayırlı olsun diyorum ama en net sonuç için kan testi yaptır çünkü gebelik testlerinde binde bir de olsa hata payı çıkıyor canım
merakla bekliyoruz sırnaşık şey

Pufidik kan testi ile öğrendi pozitif sonucu tatlım..Seni de çok tebrik ederiz.Ben de adetime 6 gün kala öğrenmiştim

Kuşum tickerin ne güzel...Bunun hamilelik içinde olanı var mı kızzz....
kime dedin anlamadım bacımm
Pufidik eşiyle herhalde kaydirigubbakcemile3

Ey güzel Allahım bize de nasip et inşallah:Saruboceq:
aminnn
Eşine sürpriz düşünüyordur.Hamile çünkü..
evet öğrendim canım.darısı benim başımaaaa
Amin..Allah tüm isteyenlerin göbeğine kondursun sağlıklı bebekler inşallah :Saruboceq:

aminn

okudum zaten cnm benim sen bişi dememişsin yani her adet gören kadın normal yolla hamile kalıyosa neden tüp bebek yapılıyo yada kısır olanlar var onlarda adet görüyo böle bişi yok tabiki vede çok saçma allah verirse olur onun taktirine kalmış bişey ister adet görsün ister görmesin her kadın hamile kalır diyede bi kaide yok ben seni anlıyorum cnm boşver takma sıkıntıdan ne yapacaklarını bilmiyolarsırnaşık şey

:1hug:Teşekkür ederim anlayışın için Nisacım..:CüvCüv:

YELıZıPUCU canım sana dedim...Tickerin çok güzel dedim...Bunun aynısının hamilelik olanıda varmı dedim...

testi aldm yaptım 10dakka bekldm negatif...adetime 3gün var...ama negatif bence hamile diilim...:umursamaz: ALLAHIM BİZEDE NASİP ET.....:Saruboceq: AYSECİM ERKEN GEBELİK TESTİ DEDİM VERDİLER AMA 5TL KAC MİULİK YAZMIORDU BAKTIM BENCE ERKEN GEBELİK DEDĞİ HANİ ERKEN YANİ...ADI ÖLE BENCE

Canım öbür tarafa da yazdım.. 5 tl olan testler ucuz testlerden..erken hamilelik testleri daha pahallı oluyor genelde..20 tl ve üstü gibi oluyor fiyatları..

Canım erken gebelik testlerinin fiyatı en düşük 20 ytl başlıyor...Sana yanlış vermişler testi...Normal bir test vermişler...

yanls verdi cnm bencde ama değişkti bu testin üstüne idrarını yapıorsun 10sn bekleyerek ....ve kapagını kapatıp bekliorsun....nese yanls verdi kız bana aman vardır bi hayırboshayallersmile

KIZLAAAAAARRRRRRR :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Çok özledim siziiii dayanamadım geldiimmmmmm kaç gündür başınızı ağrıttım hepinizin gerçekten bu foruma girip yardımcı olma uğraşında olan herkese çokkkkk teşekkür ediyorum. Eşimle kutlama yapıyorduk :) Forumda hamiş kalmayı isteyen çok olduğu için fazla bişey söylemek istemiyorum ama hergün yeni birgün arkadaşlar sakın umudunuzu yitirmeyin akışına bırakın. Allah herkese benimki gibi kolay gebelikler nasip etsin. İsteyen herkese versin...

cnm yaa tebrikkk ederimm çok sevindim inan kii.allahım hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin.ben gitmedim doktora bilerek adetim normal şekilde geldi sancımda vardı.. adtm bitsin gidip muane olucam hem..hemde diyorum yarın birdaha test yapayım.

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…