Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

Canım senin nezaman adet günün...Yakınsa adet günün birde adetin şaşmıyorsa eee yakındada eczane varsa al bir test yap canım...

Canım senin nezaman adet günün...Yakınsa adet günün birde adetin şaşmıyorsa eee yakındada eczane varsa al bir test yap canım...

canım valla eczane cok yakınkaydirigubbakcemile3 adetimede 3gün var cıkarmıki?2 yada 3gün var ?napsamm acepppp boshayallersmile kaydirigubbakcemile3 alsammı kıııı bitaneeekaydirigubbakcemile3 ayyy heycan yaptım yaa ne hamilesi ya benmiiii hahahahakaydirigubbakcemile3 cnm adetlerim düzene yeni girdi kürtaj olmustummafoldumben bebegm karnmda öldü...yeni düzeldi son iki aydır 29 30 gidiorum beklenmeyen adet tarihim 22nisan napsammmm cnm aysecim 10miuluk test nası alcam nekdr onlar

ne güzel tebrik ederim canım darısı bana ve tüm isteyenlere bende 2 buçuk senedir istiyoruz ama olmuyor noolur dua edin banadamafoldumben

Erken gebelik testleri onlar canım..20 tl civarı falan sanırım..eczacıya erken gebelik testi istiyorum diye belirt,varsa o testlerden verir sana.Değilse başka bir eczaneye sorarsın artık...

Pufidik yeni gördüm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben sana demiştim ama iddiaya bile girerim hamile olduğuna diye :))

:içelim:

Darısı başımıza!

tebrik ederim cnm allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin evet hamileliğin ilk dönemlerinde uykuya meyil olur buda 1 ay sonra geçer hemen hemen bütün hamilelerde olur olmayanda vardır illaki ve herkes fikirlere saygı duymalı

Hem hakaret yiyorum,hem eşimin reklamını yapıyorum diye iftira yiyorum,hem de çocuklarımın sakat olacağını söylüyor hanfendi !

ikizler canım..biri kız biri erkek ...:asigim:

Canım takma bunu kafana...Hem bak ikiz bebişlerin var...Stres yapma...Allah korusun bişey olursa sen ve eşinden başka kimse üzülmez...
Allah a sevket canım böylelerini...

Hamile olan bayanların bazıları nasıl belirti yaşıyorsa bazılarıda yaşamıyor...Bu doktorların düşünceleride aynıdır...Birine mantıklı gelen birine mantıksız gelebilir...Bu normaldir...Bunu kendimizde anlamalıyız...

Tatlım ben arkadaşın doktoruna bir şey demedim..o öyle anlamak istedi..ancak bir komşusu adet gören her kadın muhakkak hamile kalır demiş..ben de bunun anca progesteron tahliliyle yapılan yumurtlama durumuna göre bakılacağını söyledim..bu bilgiyi eşimden edindiğimi belirtmek için eşim doktor dedim bir cümle..eşim hakkında hiç bir bilgi vermedim..Bu insan da böyle talihsiz cümleler etti..Hepsi bu...

Uykum yok deyince sadece şaşırdığımı söyledim..doktoruna bir laf etmedim.....

Canım takma bunu kafana...Hem bak ikiz bebişlerin var...Stres yapma...Allah korusun bişey olursa sen ve eşinden başka kimse üzülmez...
Allah a sevket canım böylelerini...

Allaha sevkettim zaten..Kalbinden geçenler onu bulsun....

Pufidik eşiyle herhalde kaydirigubbakcemile3

Ey güzel Allahım bize de nasip et inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…