cnmmmm cok sevndmmmmmmmtebrk edermmmmmmmmm:lepi: cok öpüorm seniiii kızz senle gün ve gün yasadıkkkkk hamişliğininbelirtisinii sonundada ögrendikkk cok güzellll vallaa ohhhh....kaydirigubbakcemile2 bende test yapcam bu gazlakaydirigubbakcemile3 bikaçgünde beni yorumlayacaksınızkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hehehehhe saka maka gidiimde test aliim bendekaydirigubbakcemile3 acaba ne cıkcakkk kötükedihüso cnmm öpüorummm bebişiimizii ve seniiii saglıkla gelsn meleğin inşallah:Saruboceq: bize dua et olurmu yerimseniben öpüorummmopuyorumnanaktan
Canım senin nezaman adet günün...Yakınsa adet günün birde adetin şaşmıyorsa eee yakındada eczane varsa al bir test yap canım...
canım valla eczane cok yakınkaydirigubbakcemile3 adetimede 3gün var cıkarmıki?2 yada 3gün var ?napsamm acepppp boshayallersmile kaydirigubbakcemile3 alsammı kıııı bitaneeekaydirigubbakcemile3 ayyy heycan yaptım yaa ne hamilesi ya benmiiii hahahahakaydirigubbakcemile3 cnm adetlerim düzene yeni girdi kürtaj olmustummafoldumben bebegm karnmda öldü...yeni düzeldi son iki aydır 29 30 gidiorum beklenmeyen adet tarihim 22nisannapsammmm cnm aysecim 10miuluk test nası alcam nekdr onlar
Erken gebelik testleri onlar canım..20 tl civarı falan sanırım..eczacıya erken gebelik testi istiyorum diye belirt,varsa o testlerden verir sana.Değilse başka bir eczaneye sorarsın artık...
Bebeğimin ilk resmiymiş o saatler sonra çıkan silik çizgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr !!
canım valla eczane cok yakınkaydirigubbakcemile3 adetimede 3gün var cıkarmıki?2 yada 3gün var ?napsamm acepppp boshayallersmile kaydirigubbakcemile3 alsammı kıııı bitaneeekaydirigubbakcemile3 ayyy heycan yaptım yaa ne hamilesi ya benmiiii hahahahakaydirigubbakcemile3 cnm adetlerim düzene yeni girdi kürtaj olmustummafoldumben bebegm karnmda öldü...yeni düzeldi son iki aydır 29 30 gidiorum beklenmeyen adet tarihim 22nisannapsammmm cnm aysecim 10miuluk test nası alcam nekdr onlar
Hem hakaret yiyorum,hem eşimin reklamını yapıyorum diye iftira yiyorum,hem de çocuklarımın sakat olacağını söylüyor hanfendi !
ikizler canım..biri kız biri erkek ...:asigim:
tebrik ederim cnm allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin evet hamileliğin ilk dönemlerinde uykuya meyil olur buda 1 ay sonra geçer hemen hemen bütün hamilelerde olur olmayanda vardır illaki ve herkes fikirlere saygı duymalı
pufidik nerdesin ne oldu yaaa...
Canım takma bunu kafana...Hem bak ikiz bebişlerin var...Stres yapma...Allah korusun bişey olursa sen ve eşinden başka kimse üzülmez...
Allah a sevket canım böylelerini...
pufidik nerdesin ne oldu yaaa...
Pufidik eşiyle herhalde kaydirigubbakcemile3
Ey güzel Allahım bize de nasip et inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?