Yelizim ilk 20 dakikada 2. çizginin başlangıcını çıktı sonra 1 saat içinde tam bir çizgi oldu. Hala orda duruyor. Bebeğimin ilk resmi olabilir mi bu ? ay uyku yok bu gece bana
bu arada erken gebelik testiyse belki gerçekten hamilesindir.:) ben yaparım yaparım gün gibi beyaz renk çıkar, artık şekilli haber veriyor kaydirigubbakcemile3
ayy pufidik değilim keşke olsamm..kimyasal gebelikten sonra benim hormonlar altüst olduuu...fsh değerim çok yüksekk hatta dengesiz doktora göre erken menopoz.....ama ALLAH söyletti sanırım canımm sana teşekkür ederimm
EVET BIANKACIM. benimde önceki aylarda hep bembeyaz çıkıyordu. ilk kez böyle oluyor. Beni merak ettiren çizginin geç çıkması.. 2 testtede aynı şey oldu sabah kesin öğrenirim sanırım...
ne zamandır istiyorsun canım? biliyorum sabahı zor edersin şimdi ama yarın kan testi yaptırınca bize de haber ver
CNM COK GEÇMİŞ OLSUN NEKADAR ZOR BİLİRİM AMA BİLİORMUSUN HAYIRLISI BUYMUS....SAKIN YANLIS ANLAMA CNM AMA İNAN KESEYİ GÖRMEDEN GİTMESİ BÜYÜDÜĞÜNDE GİTMESİNDEN DAHA İYİ AH Bİ BİLSEN O KESEYİ GÖRMEK HAFTAYA KALP ATISINI DUYMAK BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK..EN SON KALP ATISINI DUYDUM MELEĞİMİN 2HAFTA SONRA EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDE LEKELENMEYLE BASLADI BENİ TERKEDEŞİ....DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM....7AY GEÇTİ DÜN MELEĞİMİN GELCEĞİ GÜNDÜ...DOGUMUM OLACAK BUGUN BİZLE OLACAKTI....İNŞALLAH HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ETSİN RABBİMMELEĞİM; çok üzüldüm bebeğini kaybetmene...bende kese oluşmadan kaybettim...bu mutluluğu 3 4 gün yaşayabildim
CANIM BENİM......SAOL BENDE SANA EDİCEM BUGUN ALLAHIM PUDİFİK İNŞALLAH BEBEĞİNE KAVUSUR DİYE İNŞALLAH CNM...BİANKACIM BU TESTLER ALAY EDİYOR KIZ VALLA BAK BİZLE MAKARA YAPIORLARboshayallersmileMeleğimmmmmmmmmmm çok çokk üzülüdümmmmm((( Üzülme canım benimmm gene olur bebişin inşallah en kısa zamanda sağlıkla olur. Dua edicem senin için .. Yelizcmmmm çoook tatlısınnnn hamilesin dimi sen canım kaç aylıkk ??
CNM COK GEÇMİŞ OLSUN NEKADAR ZOR BİLİRİM AMA BİLİORMUSUN HAYIRLISI BUYMUS....SAKIN YANLIS ANLAMA CNM AMA İNAN KESEYİ GÖRMEDEN GİTMESİ BÜYÜDÜĞÜNDE GİTMESİNDEN DAHA İYİ AH Bİ BİLSEN O KESEYİ GÖRMEK HAFTAYA KALP ATISINI DUYMAK BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK..EN SON KALP ATISINI DUYDUM MELEĞİMİN 2HAFTA SONRA EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDE LEKELENMEYLE BASLADI BENİ TERKEDEŞİ....DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM....7AY GEÇTİ DÜN MELEĞİMİN GELCEĞİ GÜNDÜ...DOGUMUM OLACAK BUGUN BİZLE OLACAKTI....İNŞALLAH HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ETSİN RABBİM
CANIM BENİM......SAOL BENDE SANA EDİCEM BUGUN ALLAHIM PUDİFİK İNŞALLAH BEBEĞİNE KAVUSUR DİYE İNŞALLAH CNM...BİANKACIM BU TESTLER ALAY EDİYOR KIZ VALLA BAK BİZLE MAKARA YAPIORLARboshayallersmile
canım benimm inşallah bu güzel heyecanın gerçekleşsin.iyi geceler....
evet canım haklısınn sabredicez ve kavuşucaz inşallahÇOK SAĞOL CANIM BENİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AYYYYYYYYYYYYYY HEMEN SABAH OLSUN GERÇEKTENNNNNNN YELİZİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :ecrin_bebek: EĞER HAMİLEYSEM ALLAH BİRAN ÖNCE SİZLEREDE NASİP ETSİN KIZLAR DUA EDİCEM. DEĞİLSEMDE HENÜZ 2. DENEME ASLA UMUDUMUZU YİTİRMEYELİMMMMMMMMMM
inşallah canımm.en az senin kadar heyecanlandım inanTEŞEKKÜRLER CANIM desteğin ve ilgin için çok mutlu oldum cumartesi inşallah güzel habrlerimi görürsünnnnnn
melegim çok üzüldüm, inşallah bir daha böyle bir acı yaşamazsın.ben 4 aydır bekliyorum hiç hamile kalmadım dahasenağlama, hepimize kolay bir hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin Allahım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?