Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

KUZUMMMM 2.deneme nedirki hiçbişe canım benim...ah ne ikiler geçirdik bizboshayallersmilekaydirigubbakcemile3 CANIM İNSALLAH HAMİLESNDR BEKLİCEM HABERİNİ AMA NEBİLİM HİSLERİM KUVVETLİDİR HAMİLESİN yerimseniben

:Saruboceq:amin bitanem saol canım kalırsın hiç üzülme tıp okadar ilerlediki...amann herks bişeklde kalıor oluor öle böle allahın izniyle...canım benim bakın bal tarcın cörekotu yiyin o çok ii gelir...inşallah gerekte kalmaz cnm benim en yakn zamanda haberinizi alırım inşallah dualarımızı eksk etmylm birbirimzden..:Saruboceq: nannnn hamile kalırda haber vermzsenizzz varyaaaaaa lmaz: kaydirigubbakcemile3 canlarım saka bi yana beklicem inşallahhhhh 10tane testte 2cizgi görelimmmkaydirigubbakcemile3

canım bende öyleyim inan ...güçlü olcaz amaguclubacismile :) üzülmek yok KALAN SAHALAR BİZİMDİRyerimseniben İNŞALLAH BİTANEM İNŞALLAH:Saruboceq:

çok teşekkür ederim meleğim, ismin gibi yazmışsın :) 2 ay daha deneyeceğim olmadı, soğan kürü ve senin belirttiğin diğer yöntemlerle destekleyeceğim, inşallah gerek bile kalmaz.güzel haberler olursa mutlaka paylaşalım, hepinize iyi gecelerrr boshayallersmile[/QUOTE]
naniknanik HEHEHE cnmmm benimm hiç üzülmeee sizler hepimiz birer meleğiz cnmm benm ANNE ADAYIYIZ ÇÜNKÜsositososito BUGUNU UNUTMAYIN SENEYE BUGUNLERDE İNSALLAH BEBİŞİMİZ BİZLE HAAAA EVET KIZZZZZ SOGAN KÜRÜÜ DUUU BAKAMM BU AY BEN DENEDİMM GARİİİİİİİkaydirigubbakcemile3 BAKALIM AY SONUNDA KIRMIZI KARTMI YİCEZ:)

tamam canım bu topik uğurumuz olsun burdan duyuralım ilkkk olarak.iyi geceler...
İNŞALLAH CNMMM PUFİDİK UGURLU GELCEKKKK opuyorumnanaktan İİ GECLERzemuszemusopuyorumnanaktan

Kızlar duramadımm hemen yaziym dedim önce günaydın hepinize canlarrr belli belirsiz 2.çizgi çıktı ama gölge gibi karşılaştırdım hatta sonucu dünküyle aynı çıkması gereken yerde gölge gibi!! 10 dk daha bekliym sanırım belirginleşecekkk. ayy ben hamilemiyim şimdi kızlar yaaaaaa

günaydın herkese..pufidik seni çok merak ettim tatlım...fırsat bulmuşken girdim hemen...sonuç olumlu görünüyo canımm...şimdiden tebrik ediyorum....allah tamamını erdirsin inşallah...kan testini ih

kız bence hamilesn hadi inşallah cnm kanda baktırrrr hadi inşallah hamilesin bence:Saruboceq:

beta hcg en düşük oldugu için tam belırgın değil demekki 2.çizgi..ya yumurtlamanın son gunlerınde hamıle kalmışsındır.yada testı biraz erken yapmışsın..nolursa olsun hamılesın işte... dıkkat et canım..hayırlı olsun...

bencede hamilesin bendede belirgin çıkmamıştı silikti inanamamıştım hatta doktora gidene kadar fazla kimseye diyememiştim sağlık ocağındada yaptırmıştım ondada silik çıkmıştı en son doktora gittim meğersem geç döllenme olmuş ondan öyle çıkmış seninde öyledir kesin

Canım peki seninde 1 saat içinde mi belirginleşti çizgi? benim öyle oldu da...

Kızlaaaaaarrrr iyi dilekleriniz için çookkk teşekkür ederim bir topikte bütün insanlar mı şirin sevimli içten olur yaaa !!! Bu arada kızlar dün testi yaptığımda 8 saat kadar azıcık su içerek çişimi tuttum çıksın diye. Bu sabah yaptığımda çok zor görülebilen azıcık bir çizgi çıktı. Emin olmadan eşime söylemek istemedim. Bugünde izin günüydü kan testine gidemedim.. Pazartesiye kadar çatliycamm. Ama belirtiler yavaş yavaş çıkmaya başladı. Bi defa başım çok ağrıyor. Az önce dışarı çöpü koyim dedim ama nerdeyse çıkarıcaktım kokudan. Bide çişim kopkoyu rengi ama göğüslerimde adet olcak gibi şiş. Gerçi buda belirtiymişş.

Pudifikçim çok sevindim, darısı başımıza
Allah nazarlardan korusun

kızzzz pufidikk resim koysanaa sen net karar alalım kk kızlarımZLA HEYET TOPLANSINkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…