KIZLAR NOLUR YARDIM EDIN ESIME SUPRIZ

DerinWood

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
78
21
3
32
merhaba arkadaslar yanlis yere actiysam kusura bakmayin ama hemen yazmam gerekiyordu
1BUCUK YILLIK evliyim esim ozel gunleri asla unutmazz hep pasta alir hediye alir bense ona hicbirsey yapamadim hep bir aksilik cikti bisey oldu birturlu denk gelmedi ama simdi 17 haziranda dogum gunu cok cok ozel bisi yapmam lazim nolur fikir paylasin sadece pasta almak istemiyorum yardimci olun ozel olmali basbasa bekliyorum fikirlerinizi..(

Birlikte cekindiginiz guzel fotolar varsa ondan muzikli bi kayit yaptir.yada saat al icine fotonuzu koydur ve ona deki bu saatin her tik tak edisi benim sana atan kalbimdir icine yzdiradabiliirsin

Bir kutu hazırla sigara kullanıyorsa isminizin yazdığı bir zippo resimli saatiniz baş harflerinizden oluşan kol düğmeleri baş harfleriniz olan bir tesbih (tabii kullanıyorsa) o gece güzel mumlarla döşenmiş bir yol mükellef bir sofra size ait müzikler bence yeterli olucaktır

Canım ben sevgilime yaptım ama eşinede olur bence aslında yıldönümüne daha uygun ama çok hoş bir şey o yüzden söylemek istedim.güzel bir defter aldım ama kapağı falanda güzel olucak içine birlikte çekildiğimiz fotoları önceden özel anlarımızda aldığım mesaj ss lerini tanıştığımız zaman ki ilk mesajlarımız ilk fotomuz ilk sinema biletimiz bana yaptığı şeylerr hepsinin çıktısını aldım tek tek kesip güzelce bir defter hazırladım içine mesela şey yaptım ilk fotomuzu yapıştırdım yan sayfasına o gün aramızda geçen muhabbetleri anlattım kısacası onu o fotolardaki günlere döndürdüm mektup yazdım zarfa falan koyup yapıştırdım baya güzel oldu böyle bir şey yapabilirsin tavsiye ederim ama çok az bir süren var bunu yapmak için baya uğraşmıştım ben eğer yapmak istersen elini çabuk tutmalısın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…