kızlar ben sanaldan biriyle yaklasık 2.5 - 3 aydır cıkıordum ama baska erkeklerlede ara sıra konusuyordum yanı ona baglanamamıstım sevgi olsada içimde.. ama o bana son zananlarda cok baglanmıstı face sifremi fln istemişti verememiştim anlıycaktı ama zaman içine doğmus anlamıs her neyse bi şklde baskalarylada knstgmu anladı bana baya yazdı bn reddettim kabl etmedım ama en sonunda bana cok ağr bi laf söyledi bnde aldatlmak güzeldr gibisinden bsyler dedm bdaha yazma bana gururun varsa dedi işin garip yanı cocugun annesi kanser bana güvenp herseyini sölemişti simdi ben o kadar pişmanlık cekıorm ki ona cok acı cektirdim bunlar 1 gun önce oldu bugun yada yarın benı affetmesi için msj atmalımıyım sınırden ağzmdan cıktı aldatmadım gibisinden.. seni üzmek istiyorum gibisinden.. biliyorum cok sucluyum ama yardım edin bu vicdan azabı beni öldürüyorrr! :'43:
bence de çocukluğu bir kenara bırakıp yetişkin gibi davranmanız gerekiyor. siz sevgilinizi üzdüğünüzden değl vicdan azabı duyduğunuzdan pişmansınız. o halde kırdığınız kalbi yapmaya çalışın..
kızlar ben sanaldan biriyle yaklasık 2.5 - 3 aydır cıkıordum ama baska erkeklerlede ara sıra konusuyordum yanı ona baglanamamıstım sevgi olsada içimde.. ama o bana son zananlarda cok baglanmıstı face sifremi fln istemişti verememiştim anlıycaktı ama zaman içine doğmus anlamıs her neyse bi şklde baskalarylada knstgmu anladı bana baya yazdı bn reddettim kabl etmedım ama en sonunda bana cok ağr bi laf söyledi bnde aldatlmak güzeldr gibisinden bsyler dedm bdaha yazma bana gururun varsa dedi işin garip yanı cocugun annesi kanser bana güvenp herseyini sölemişti simdi ben o kadar pişmanlık cekıorm ki ona cok acı cektirdim bunlar 1 gun önce oldu bugun yada yarın benı affetmesi için msj atmalımıyım sınırden ağzmdan cıktı aldatmadım gibisinden.. seni üzmek istiyorum gibisinden.. biliyorum cok sucluyum ama yardım edin bu vicdan azabı beni öldürüyorrr! :'43:
"Sanaldan biriyle çıkıyordum"dan kastınıza bakılırsa onunla bir ilişki yaşadığınız iddiasındasınız... Oysa buna en fazla paylaşım denebilir; ilişki, tanımadığınız birine birkaç ay boyunca "yazı yazmaktan" çok daha fazlasıdır... Fakat madem "sizin bakış açınıza göre" bu bir ilişki aynı anda birkaç kişiyle konuşmanız yine "sizin bakış açınıza göre" onu aldatmak olmalı...
Bu durumları kendi dünyamda ve bakışımda anlamlandıramasam da 2-5,3 aydır "konuştuğunuz" kişinin de çok masum olduğunu düşünmüyorum... Bu durumu özel hissetmenize katkıda bulunduysa o da sizin gibi aynı anda birkaç kişiyle konuşuyordur muhtemelen... O nedenle canınızı sıkmanız yersiz... Hepsinden kurtulup gerçek bir ilişki yaşayın ve sanaldan uzak kalın... Onu da "özel biri" sıfatıyla değil "paylaşımda bulunduğunuz, size özelini açan" biri olarak hatırlayın...
yorumlarınızı beklıormsizce cevap verymmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?