• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar n'olur yardım edin

Evet canım bu bölüme takmış durumda. Hala senin gözünde bu kadar mı kötü annem. diyor başka bişey demiyor. Başka yerde ev bak hemen taşınalım bile dedi olayı çok büyüttü yani.

iyide bu söylediklerinizde yanlis varmi biz bilemeyiz aile durumunuzu
sende savunmani ona göre yap böyle böyle olmadimi annen bunu yapmadimi yanlis bunun neresinde de
sonucta sen gidipte anana babana kayinvaldeni kötüleyip arkasindan konusturmuyorsun
esin düsünse aslinda senin yaptigin cok daha güzel hic tanimadigin insanlara anlatma tarafsiz birilerine anlatmak daha iyi bence gidip konu komsuya anlatsan dahami iyi:kahve:

ay zaten nicimi degitirmeyi düsünüyordum yakin zamanda degistirecegim valla
esimin böyle bakma huylari yoktur ama yinede nicimi bilmesi iyi degil galiba bir baktin seytan onuda dürtmüs

Çok kızgınım bu duruma ama inadına değiştirmeyeceğim ben nick imi baksın ne görecekse görsün.

iyide bu söylediklerinizde yanlis varmi biz bilemeyiz aile durumunuzu
sende savunmani ona göre yap böyle böyle olmadimi annen bunu yapmadimi yanlis bunun neresinde de
sonucta sen gidipte anana babana kayinvaldeni kötüleyip arkasindan konusturmuyorsun
esin düsünse aslinda senin yaptigin cok daha güzel hic tanimadigin insanlara anlatma tarafsiz birilerine anlatmak daha iyi bence gidip konu komsuya anlatsan dahami iyi:kahve:

Biz 5 yıllık evliyiz ama nişan arkadaşlık hepsi 9 yıldır birbirimizi tanıyoruz. ilk sorunlarımı ben eşimle arkadaşken yaşadım. Oğlunu terketmem için herşeyi yaptı. Olmadı nişanlıykende oldu bişeyler. Enson kayınvaldemle tartışmamız; benim kızıma çalışırken kayınvaldem bakıyordu yaklaşık bir yıl önceydi yani. O zamandan beri aslında hiç tartışmadık. Şimdi nerden çıktı bu yazı. Hani sen annemle iyi geçiniyordun ne oldu diyor. Oturupta ona elle tutulmaz gözle görülmez erkeklerin anlamayacağı şeyleri sayamam ya...

kusura bakmasın eşiniz ama hem suçlu hem güçlü..

sizin nickinizi kullanarak nasıl sizden gizli iş çevirir anlamıyorum..hiç hoş değil..

ayrıca kötü bişeyde yazmamışsınız ki..

ay ben arattirdimda bulamadim üyeyi link koysana bi bakim neler yazmis eniste beyşakkıdı[/Q

linki yazdım ama mesajlarda link yasak galba uyarı geldi

hayatın içinden bölümünde önemsizmişim bunu anladım başlıklı 12. sayfada canım

Biz 5 yıllık evliyiz ama nişan arkadaşlık hepsi 9 yıldır birbirimizi tanıyoruz. ilk sorunlarımı ben eşimle arkadaşken yaşadım. Oğlunu terketmem için herşeyi yaptı. Olmadı nişanlıykende oldu bişeyler. Enson kayınvaldemle tartışmamız; benim kızıma çalışırken kayınvaldem bakıyordu yaklaşık bir yıl önceydi yani. O zamandan beri aslında hiç tartışmadık. Şimdi nerden çıktı bu yazı. Hani sen annemle iyi geçiniyordun ne oldu diyor. Oturupta ona elle tutulmaz gözle görülmez erkeklerin anlamayacağı şeyleri sayamam ya...

yagmurlar yagdi eski yariklar kapandi derlerya esinizde ayni düsüncede sanirim
herseyi unutmus gibi yapmak esinin hatrina olanlari sineye cekmek sirf evimde huzursuzluk olmasin diye susmak
yapilmis yanlislari örtmez kalp kirildimi insan kolay kolay unutamaz
esin ona yapilanlari hemen unuturmu hic sanmiyorum ama sira eslere gelince nedense empati yetenegini kaybediyorlar:umursamaz:

haticeyalnız kullanıcısının profiline bakınca yazıyor üst tarafta. Yazdığı bir mesajda isminin üzerine tıkla, birkaç seçenek çıkıyor. O seçeneklerden ilki profili gösteriyor.

gördüm canım bu bilgi için tşk. işime yarar. Bana "bidaha senle ilgilenmeyeceğim. nereye gidersen git ne yaparsan yap umrumda değilsin.KK'ya asla bakmayacağım" demişti. Bunu bildiğim iyi oldu

ay adam resmen oznura zarf atmis ama yinede öznur kayinvaldesi icin kötü bisey söylememis
sadece kiymetimizin bilinmemesinden yakinmis
esinde kayinvaldesinin cocuguna baktigini minnet duymasi gerektigini ima etmis yani baya bir acik vermis ama kimin aklina gelirki

ay adam resmen oznura zarf atmis ama yinede öznur kayinvaldesi icin kötü bisey söylememis
sadece kiymetimizin bilinmemesinden yakinmis
esinde kayinvaldesinin cocuguna baktigini minnet duymasi gerektigini ima etmis yani baya bir acik vermis ama kimin aklina gelirki

Zaten son mesajında git çocuğunu annene baktır dediğinde olayı çaktım ama emin olamadım. Orta yerde onu rezil etmek vardı yaa...

msn den yazdım o sen misin diye evet dedi yaaa

inanmıyorum ya şaka gibi..

resmen bide nick almış üşenmeden...

ayy ben olsam kıyameti koparırdım heralde..

aslaa ve asla yapmaz tabi eşim böyle bişey:)

Neyse boşver büyütmeyin. Çocukça birşey yapmış işte. Gene girip okuduğunda zaten o anlayacaktır seni ve hatasını. Burda da konuyu çok kurcalayıp biz de körükle gitmiş olmayalım.

Ne hale düştüm. Şimdi yazdıkalrına pişmanmısın deseniz evet çok pişmanım. Kızlar vallaha ona göre konu açın ya da mesaj yazın eğer eşleriniz biliyorsa nick inizi. Ben körü körüne cahillik yaptım.

Kızlar o kadar konu ve mesajlarım içinden bula bula bibunu bulmuş ben zaten eşimle ilgili hiç kötü birşey bile yazmadım. Aldatılma konularında bile ılımlı cevaplar verdim. Mutlaka hepsini okumuştur. Yazabileceğim en kötü şeyi yazmışım zaten benim karakterim bozucu olmak değil hep yapıcı olmak bu açıdan neden bakmıyor ki....

Back
X