• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar n'olur yardım edin

sızın ıcın durum aynı olmayabılır ama bence durum hakkaten komık yaa
yanı esınızde hem alıngan hem dedektıf
usenmemıs bır de yazmıs bak sennnsengözlerimebaksanab

ısın tuhafı ben farklı yerlere takıldım
mesela benım konustugum sıtede msjlarımı takıp etmesı benı rahatsız ederdı
hadı bır merak takıp ettı dıyelım hatasız kul olmaz
hoslanmadıgı ve ya kızdıgı durumda br baskası gıbı konusup uyarıda bulunmasına da daha da cok kızardım
durustlukle okudum ve kırıldım dıyebılırdı
hadı bır gaflet onu da yaptı dıyelım
kuslukte neyın nesı
o zaman sen de ona kus şakkıdı

Çok güldüm ya..

Benim eşiminde haberi var bu siteden ama hiç bakmaz üşenir yani..Helal olsun eşinize..

Ama bukadar kızacak küsecek bi durum yok..Ayrııca erkeklere kusmekte hiç yakışmıyo haberi olsun yani: )

lülülülülülü

Çok güldüm ya..

Benim eşiminde haberi var bu siteden ama hiç bakmaz üşenir yani..Helal olsun eşinize..

Ama bukadar kızacak küsecek bi durum yok..Ayrııca erkeklere kusmekte hiç yakışmıyo haberi olsun yani: )

lülülülülülü

evet ya bende buna şaşıyorum hep anlatırdım önünde bir kaç msj a baktım. ama bu kadar ileriye gideceğini hiç tahmin etmezdim. boş anına denk geldi galba bi bakayım dedi şansıma alınacağı konu çıktı

bu kadar buyutulecek bir sey degil ki...burada dertlesiyoruz sonucta...esinizin siniri gecsin konusursunuz halledersiniz eminim...
simdiden gecmis olsun canim boshayallersmile
ayrica kayinvalideniz sizin caninizi sikiyor ki onu hakkinda olumsuz konusuyorsunuz, iyi bir kayinvalide olsaydi size anne gibi yaklassaydi da ''benim kayinvalidem cok iyi'' dedirtseydi madem. kotu seyler yapiyor ki iyi degil diyorsun...
esinizin kesinlikle okuduklarini gidip annesine anlatmamasi lazim. sonucta sen kendi ailen ve esin arandaki dengeyi korumalisin ve esinde sen ve kendi ailesi arasindaki dengeyi kurmali. bu dengeyi bozmamak icinde annesine gidip ne var ne yok anlatmamali yoksa arayi kendi elleriyle bozar.
ayrica buraya uye olupta senin yorumlarina bir seyler yazmak ta ne demek yaa cok cocukca...esin eger bunlari okuyorsa ''cocukca'' lafimi ciddiye alir ve bir daha boyle seylerle ugrasmaz umarim...

Günaydın arkadaşlar;

Mağlesef eşim formu okumamış. Normalde tabiki olmamasını isteriz. Ama okadar güzel cevaplar aldım ki okumasınıisterdim. Dün akşam kayınvaldem aradı yemeğe beklediklerini söyledi. Ben direk kayınvaldemin evine gittim. Eşimde oraya geldi. Akşamda çok geç döndük. Çocuk uyut falan derken hiç konuşmadık. Mecbur kalmadıkça benimle konuşmuyor hala. Çok çocukça gibi görünüyor ama olaydan çok birbirimize söylediğimiz sözlerde kırıcıydı bu konu biraz uzayacak galba.

Amaaan ne var bunda anlamadım,neyi bu kadar mesele yapmış.

Hemde trip atıyor,ayyy ben hiç dayanamazdım çıtkırıldımlar gibi. Hem alıngan,hem çocukca...

Asıl surat yapcak olan biri varsa,o da sensin...

Burada senin özeline giriliyor,o da bir tarafa birde sana cevap yazıyor kendi aklınca... akannehir

Ne vardı yani, dürüstçe okudum,üzüldüm,net ortamında paylaşmanı istemiyorum falan deseydi.

Kaldı ki burda ne tanıyan var sizi,ne bilen ne gören. Neyin davası bu yani. Burada yazmasan,arkadaşlarına ailene bilmem kime anlatcaksın zaten. Nesi abuk bunun anlamadım.

Boşver,bunları okumazsa okumasın. Ne öyle sen ona açıklama yapmak zorundamısın ki,ortada suç yok birşey yok. Ona neyi kanıtlamanın peşindesin?

O kendi yaptığını açıklasın asıl... Kaç yaşında insanlarsınız, kaç yıllık evlisiniz ne gereği varmış oyunbazlığa, cambazlığa...

Canım seninde sabrını kutluyorum yani... vereliniortak

Ayrıca öznurcum, malesef okumamış demişsin... :delphin:

Okumasın zaten bir daha mümkünse :oklava:

kötü olmuş eşinin görmesi bence.
biraz zaman geçsin seni anlıyacak bence.

bende görmesini istemem kk ya giriyorum
içimi sıkıntımı döküyorum
eşime söyleyemediğim şeyleri yazıyorum
rahatlıyor fikir alıyorum.
eşimin görmesini bende istemem.
yaptığın kötü birşey değil biliyorum ama ailesini bende bahsediyorum
bazı topiclerde.

eline koz vermemek icin esin girmedim siteye demis olabilir..erkek milleti hayatlari inkarla geciyor.

allahtan sevgilim anlamaz netten fazla.. o da çok merak ediyorum yanımda gir Bakim diyor, giriyorum Benim msjlarımı falan aratamıyor karışık geliyor ona.. ama sevmiyorum erkeklerin pat diye kadınların sohBetine dalmasını.. Biz Böyleyiz kardeşim alla alla.. melek dahi olsalar kayınvalidemizi çekiştireBiliriz kadın kadına.. olaBilir.. Biz kız arkadaslarımızla annelerimizi Bile çekiştireBiliyoruz, ne yapalım alla alla.. Hem hakaret etmemişsin kötü Bişey yazmamışsın, o an gaza gelmiş içini dökmüşsün...

eşin de çok ilginçmiş canım hiç üşenmemiş kk ne girip yazdığın yorumlara falan bakmışbilmiyorumkismile
benim eşimde bilir kk ne girdiğimi ama hiç merak edip bakmamıştır
ne şifremi bilir ne kullanıcı adımı sormaz bile
eşin olayı fazla büyütmüş zaten sen kötü birşey yazmamışsın ki
asıl onun buraya girip senin yazdıklarını okuması hoş birşey değil bence:1closedeyes:
yinede olayı fazla büyütme derim ben canım

Ayrıca öznurcum, malesef okumamış demişsin... :delphin:

Okumasın zaten bir daha mümkünse :oklava:

Tabiki bi daha okumasını istemem ama yukarıda kızlar cevaplarında eğer eşim okursa ona hitaben çok güzel şeyler yazmıştı. Belki barışmamızda bana faydası olur diye düşünmüştüm

Okusun canim ne olucak ,yazdiklarin gercek degilmi o bunlari gormuyor mu ?Kayinvalidenizle anlasamiyorsaniz esiniz kusmesin diye iyi olmak zorundamisiniz ? Esiniz olayi cok abartmis haksiz olan esiniz.Bence hic alttan almayin....

Benim de başıma geldi aynı şey
Bir de daha imkansızı
Sevgilim bana evlenme teklif etmeyi planlarken googledan napsam diye bakıyormuş
Sonra kadınlar kulubünden bir sayfa çıkmış
Ben de o aralar biraz sinirliydim, erkek milleti odun falan filan her şey yazmıştım
Bir de doğumgünümde bir hediye olayı olmuştu, iyice tepem atmıştı neyse
Nickimden anlamış tabi benim olduğumu
Yoksa benim siteye üye olduğumu bile bilmiyor, tesadüfen bulmuş.
Belki şu an yazdıklarımı da okuyordur bilemiyorum, ama gerçekten öyle zor bir durum ki
Ben yazdıklarımda biraz abartmıştım belki, ama tamamen de yanlış değildi.
Fakat hal böyle de olsa ben bunları hiç tanımadığım insanlarla paylaştığım için suçlu oldum.
Gidip herkese anlatsam daha iyi sanki.

Bence sen de eşine napayım seninle konuşamıyorum, ben de orda tanımadığım insanlarla konuşarak rahatlamaya çalışıyorum de.
Ben böyle yaptım işe yaradı guclubacismile
Gerçek de buydu zaten, bir derdimiz olduğu için bunlar yaşanıyor, keyfimizden değil herhalde.

Benim de başıma geldi aynı şey
Bir de daha imkansızı
Sevgilim bana evlenme teklif etmeyi planlarken googledan napsam diye bakıyormuş
Sonra kadınlar kulubünden bir sayfa çıkmış
Ben de o aralar biraz sinirliydim, erkek milleti odun falan filan her şey yazmıştım
Bir de doğumgünümde bir hediye olayı olmuştu, iyice tepem atmıştı neyse
Nickimden anlamış tabi benim olduğumu
Yoksa benim siteye üye olduğumu bile bilmiyor, tesadüfen bulmuş.
Belki şu an yazdıklarımı da okuyordur bilemiyorum, ama gerçekten öyle zor bir durum ki
Ben yazdıklarımda biraz abartmıştım belki, ama tamamen de yanlış değildi.
Fakat hal böyle de olsa ben bunları hiç tanımadığım insanlarla paylaştığım için suçlu oldum.
Gidip herkese anlatsam daha iyi sanki.

Bence sen de eşine napayım seninle konuşamıyorum, ben de orda tanımadığım insanlarla konuşarak rahatlamaya çalışıyorum de.
Ben böyle yaptım işe yaradı guclubacismile
Gerçek de buydu zaten, bir derdimiz olduğu için bunlar yaşanıyor, keyfimizden değil herhalde.

Aaaaa tesadüfün böylesi!!
Bir çuval pirince bir taş atsak bulur bu erkekler de ya :sm_confused:
Ne yani nette bile insanlar içini dökemeyecekmi? alsanaalsanasmile
Valla senin adına üzüldüm arkadaşım, bu kadar olur yani şutarafagitti

Back
X