Kızlar nolur yardim edin:(

fztbsra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
120
185
103
Selam kizlar 22 haftalik hamileyim, cok şükür bu güne kadar sorunsuz geldik ama bikac haftadir sol kasigimda öyle bir batma oluyo ki adim atamiom cok zorlaniyorum ayakta dururken bile... böyle bise yasayan var mi neden olur sizce? Dr.a gidicem ama cok kötüyüm sormadan edemedim.

bebeğin ve dolayısıyla rahmin buyuduğu için ani oturus kalkışlarında olması normal . aynı zamanda kramp gibiyse magnezyum eksikliğindende kaynaklanıyor olabilir eğer cok sık tekrarlıyorsa dr una sor derim ama çok stres yapacağın birsey yok bence

acikcasi benim kasik agrim sanirim 20. haftadan beri devam edio. surekli kasiklarim legen kemigim ayrilip kirilacak gibi agriyo bazen. aksam yatarken sagdan sola donecegim zaman bile aciyo ve gobegim buyudukce hem kasik agrim artio hem de bel agrim ama doktorum cok normal oldugunu hem catinin genisledigini hem rahmin buyumesinden kaynakli buyume oldugu icinde agrinin olabilecegini solemisti. bebek hareketli olduktan sonra kanamada olmadigi surece takmana gerek yok demisti hala da ayni devam ediors bakalim

Selam kizlar 22 haftalik hamileyim, cok şükür bu güne kadar sorunsuz geldik ama bikac haftadir sol kasigimda öyle bir batma oluyo ki adim atamiom cok zorlaniyorum ayakta dururken bile... böyle bise yasayan var mi neden olur sizce? Dr.a gidicem ama cok kötüyüm sormadan edemedim.
canım benim de sağ kasığımda benzer bir ağrı olmustu doktorumu aradım bebek büyüyor dolayısıyla rahimde büyüyor normal demişti ama sen yine de ihmal etme hemen doktora git

Hepinize cook teşekkür ederim kizlar. Insan ayni seyleri yasamis insanlardan destek görünce rahatlio iyi ki varsınız :KK200:

Hepinize cook teşekkür ederim kizlar. Insan ayni seyleri yasamis insanlardan destek görünce rahatlio iyi ki varsınız :KK200:
evet tatlım aynen öyle oluyor benzer seyleri yasayabiliyoruz hepimiz inşaallah güzelce atlatıp bebişlerimize kavuşuruz.

Canım, benim de aynen sol kasığım da şiddetli ağrı oluyordu ayakta, yatakta, yürürken aniden tutuyordu ve bayılacak gibi oluyordum çok hemen uzanıyordum sol tarafıma doğru 3 tane doktor değiştirdim bebek büyüdüğü için kasıklarına baskı yapıyor ondan öyle oluyor dediler ve sadece magnezyum önerdiler bu geçen pazartesi başka bi doktora gittim tavsiye üzerine Allah razı olsun ultrason da bakar bakmaz idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun dedi ki ben kasık ağrımı söylemeden dedi bunu idrar ve kan tahlili istedi idrarımda iltihap çıktı ilaç kullanıyorum şuanda 33 haftalık gebeyim iyice araştırmak lazım bence çevremde bile bebek büyüyo abartma diyenler oldu ama herkes kendine göre bi doktor işte ben ısrarla araştırdım ve sonuç idrar yolu enfeksiyonu ihmal etme inşaallah sen de yoktur ama ihmal etme de

Back
X