Kızlar nolur yardım mide bulantısı :(

Freudige Frau

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
274
198
18
Başlıkta da belli olduğu gibi bu mide bulantıları için çözüm var mıdır kızlar nolur yardım edin. Salı gününe kadar hastanede kaldım. Eve geldim geçmedi. Geçmiyor. Ne yapsam da aynı. 11+2 yim ne zaman geçecek de kendime gelicem. Yemek yemede iştahta falan sorun yok da yemekten sonra kusmaktan veya kusmamaya çalışmaktan yoruldum. Nolur bu bulantilar için destek olalım birbirimize. Bizi bizden başka kim anlar şu an?

Var canım vomex A diye bir ilaç. Günde 3 adet almama rağmen işe yaramıyor kanımca.

12 hafta azalması gerekir yavaş yavaş sende geçmi başladı. Çok zor Allah yardımcın olsun. Halinden ben anlarım. Ben Zofran diye bulantı hapı içiyorum. Biraz iyi geliyor. Başka bulantı ilaçlarında var. Dr mutlaka sor. 2 hafta kalmaz çok azalır sık dişini tatlım

Sağol canım desteğin için. Ben yurt dışındayım ve doktorum başka bir ilaç yazamayacağını açıkladı. Hastanede dahi aynı ilacın serumunu aldım. Buna rağmen kustum. Dayanamıyorum artık. Bende 6. Veya 7. Hafta gibi başladı bulantilar öncesinde iyiydim.

Şöyle diyeyim çok şiddetli hamilelerde serum yesen bile o günü kurtarırsın. Yani geçmez ben ilk hamileliğimde titriyordum bayılıyordum kusmaktan. Serumda beni 4/5 saat idare ediyordu. 14/15 haftada bi sabah kalktım öğürmüyorum kahvaltı yapmak istiyor. İnanamadım sonrası zaten süper . Benim 2 haftam kaldı de. Sonrası çok rahat az sabır Can'ım. Onun kokusunu hayal et. Mesela marul un üzerine limon sık. Vişne tam Zaman'ı dene. Bunlar bana iyi geldi mesela. Yalnız değilsin. Bu sene kusma senesi iyi olan çok az

İnan 2 hafta çok az bir Zaman rahatlıcaksın. Yavaş yavaş azalacak. Ne yapalım bizim bebişlerde biraz Nazlı. Elden bişey gelmez. Soğuk su içine limon. Limon emmek tost bunlar rahatlatır mideyi. Aç kalırsan daha kötü olursun. Tecrübeyle sabit canım

Demekki çok etkili değil ilacın. Şiddetli bulantı kusmalarda hiç bişey tam çözüm değil maalesef

Bol bol yiyorum ama sonrası limonlu şeker emmekten ağzımda yara çıkıcak. Bu kusmaların sonu var mı hiç bilmiyorum inanmıyorum sanki. Bu benim ilk gebeliğim. Nasıl bir şey çıkıcak bizden çok merak ediyorum ya

Gecicek canim merak etme herkes yaşadıgini bilir ucuncuye dogum yaptim 20 gunluk oldu inan yataklardan kalkamadim bide evde 2 cocuk daha var off off bisey yiyip icemiyordum en son doktor premesis diye vitamin icerikli bir hap verdi sabah ac karnina aldim o beni ayaga kaldirdi birde soguk su yine ayni sekilde soguk kola soda onuda burda forumda okumustum iyi gelmisti ne duyup okuduysam kim ne dediyse yapmistim

Var Can'ım sonu az kaldı bitecek. Düşün yani bu benim 3 hamileliğim kusma hepsinde de aynı. Unutup tekrar hamile bile kalıyosun ki ben bi daha doğurmam diye ağlıyordum. Tek teselli sensin hergün bir gün daha bitti de ben öyle yapıyorum. Çok tatlı bişey çıkacağı belli. Kendine iyi bak. Allah'a emanet ol. Analık böyle Can'ım.

Sağolun kızlar yardımlarınız için. Elime alınca bebisimi biliyorum geçecek hepsi. Yalnız sağlıklı iken hasta gibi dolaşmak en üzücüsü. Siz de haklisiniz az önce kola içtim iyi geldi ama sağlıksız çok ya

ben de 17 haftama dek cektim bunu,yasamayan bilemez. ilk 12 haftamda ilaç kullanmadım sonra zofer ve gaviscon kullandım. en cok gaviscondan fayda gördüm. 18 de bulantım iyice azaldı ama gaviscon içmezsem yine oluyor. bence gaviscon deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…