- 20 Eylül 2014
- 233
- 89
- 323
- Konu Sahibi puertorico
-
İnşallah vardır haber verin bizede :)))))Oylemi bnmde 6 gun oldu bugun.Test aldim sabah ypcm ck heyecanliyim
Ins tm cnm :)İnşallah vardır haber verin bizede :)))))
Ben hiç bu testlerden kullanmadım ilk gebeliğimi kan sonucumla öğrenmiştim bilmiyorum ki yardımcı olmak isterdim kullanım kılavuzu yokmu içinde yazar belki yada Google amcaya sorKizlar gebelik testinin icinde, kucuk bi toz var o.ne ise yariyor acaba ?
Anladim cnm bnde ilk defa test yapiyorumda kullanim kilavuzuda yok.Testin markasi one step testBen hiç bu testlerden kullanmadım ilk gebeliğimi kan sonucumla öğrenmiştim bilmiyorum ki yardımcı olmak isterdim kullanım kılavuzu yokmu içinde yazar belki yada Google amcaya sor
Kizlar gebelik testinin icinde, kucuk bi toz var o.ne ise yariyor acaba ?
Birazdan kan tahlili yaptırmaya gidicem acile :)) inşallah doğrudur vardırgayet net görünüyor ikinci çizgi, hayırlı olsun :)
inşallahhhhBirazdan kan tahlili yaptırmaya gidicem acile :)) inşallah doğrudur vardır
Merak ettim bende sonuç nedirKızlar şuan hastanedeyim bekliyorum habee vericem sizlere
Hayirli olsun :)
İnşallah olucak tahlil sonuçlarını bekliyorum :))))Hayirli olsun :)
Bende testte pozitif cikti ama pazartesi randevum cook sabirsizmİnşallah olucak tahlil sonuçlarını bekliyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?