Kızlar nolur yardım:)

Kızlar hepinize öncelikle iyi akşamlar:)
Dün yaptığım test sonucunda bugünde kan tahlilimle birlikte güzelhaberi almış bulunmaktayım. Acilde yaptırdım kan tahlilimi ve sonrasında gop mevlana mah elif tıp merkezinde bir doktora gittim ultrason için pazartesiyi bekleymdm ve doktor bana adetin başlangıç tarihini sorup neden erken test yaptın die beni azarladı resmen neredeyse. Bende dedim ki bakın ben 23 günde bir oluyorum ve bugün itibari ile 7 gün gecikti sizce napmalıydım dedim ve biraz sinirlendim. Çok detaylı muayne yapmadı ve çok rahatsız oldum bana diyorki son adet tarihinin başlangıç gününden hesaplicaksın 1 ay dolması lazım falan ya zaten bir ay olmasına saatler kalmış beni azarladı resmen ben diyorum ki bakın adetim 7 güngeçti napsaydım tepki ve yaklaşımçok rahatsız etti kanda ve idrarda gebelik gözüküyor ama kese yok gözükmüyor bunun için 5.haftayı bekle dedi haftaya gel dedi aldım kağıtlarımı çıktım sadece gebelik gözüküyor bebek olmayabilir dedi ya inanılmaz çöktüm sevinçten ağlayarak girdim içeri ve doktor beni çökertti resmen yaklaşım çok yanlışdı. Şimdi başka bi doktor araştırıyorum istanbul gop ta önerilere açığım.
Belirtilerimi anlatmak istiyorum sizlere
Benm ilk belirtim çok su tüketmem oldu inanılmaz su içiyordum ve bundan önceki belirtim çok sık tuvalate gitmemdi. Bunun dışında birde bazı yiyeceklerden tiksinmeye kokularına tahammül edememeye başlamıştım. Bazen iç bulantım oluyordu. Ve adet tarihimin yaklaşımında şeffaf bi akıntım oluyordu anlamıyordum neredeyse akıntı olduğunu ama kokusundan kendini ele veriyordu :)
Daha sonra yeşilimsi kahvemsi renkte bi akıntım geldi ve adet olucam sandım pet taktım ama yok olmadım şaşırdım tam ohün adet olacaktım oysaki. Daha sonra bugüne kadar gece acıkmalarım başladı ve canım kahve istiyordu sürekli. Dün yapmış olduğum test sonucunda bugün bu durumdayım sormak istedikleriniz varsa sorun lütfen heyecandan atladığım kısımlarda olmuş olabilir :))))
Hepinize sevgiler

Canim öncelikle gebeliğin hayırlı olsun Allah sağlıkla büyümesini ve seninde hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin. Bir kere o doktora gitme bir daha insanın bu kadar güzel bir haberi aldığı gün böyle şeyler yapması çok kötü o doktora denk gelmen büyük talihsizlik yazık zaten kese hemen görünmez görünse de kalp atışı duyulmaz neden azarliyorsun canı ne zaman isterse o zaman test yaptırır babanizin hayrına mi yapıyorsunuz test ayrıca 7 gün gecikme ya diyor az bir zaman mi neyse o doktora söylenecek çok söz var ama bu mutlu haber yanında ona gerek yok . Tekrar hayırlı olsun

Evet söylenecek çok söz var kesinlikle ve onun yüzünden şuanda inanılmaz huzursuzum aklıma direk şu geldi boş gebelik diye bişey varda onumu ima ediyor piskolojik olarak çöktüm. Çok teşekkür ederim inşallah rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder

Birde her kasık ağrısı gebelik belirtisi değil dedi :)))) doktorcuk resmen hamile kaldığım için öfke kustu bana yaaa :)))) utanmasa neden hamile kaldın diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…