Kızlar nolur yardım:)

Insallah yaaa cok sevindim arkadasin adina bizde bu sevinci burda paylasiriz insallah senn ne zaman adet olman gerekiyo ne belirtiler var cnm
Ya daha 9 günüm falan var aşağı yukarı ama suan karnımdaki ağrıya uyandım adet olacakmışim gibi sancı var lavaboya gittim hafif bi kan geldi ama anlayamadım akinti gibi ama kanlı adet oluyorum sanırım

Kizlar bir ay kadr once iki kez adet oldm doktora gittim yumurtlama sorunun var adet olunca ilac ic dedi ilac vrdi bi hafta kadr once az bi leke gldi adet olunca et parcasi gibi seyler gldi dort gn fln surdu kasinti flnda vardi bitti sonra bebek yapmaya karr vrdik 5 gn once dun leke gldi bir kac dmla adet gibi simdi bisey yok ne olacak bnm halim.

Canim adet düzensizliği diyecem ama ilk kez mi oldu böyle . Benimde daha 9 gün var adetime ama adet oldum bilemedim ki

O bendede oldu canim yaklasik 10 gun once fln hafif kanama bidaha da olmadi benimde gogsumde kararma ve damar var bide kasiklarimda batma oldu kanamam 4 gun surdu boyle leke gibi sildikce geliyodu anlamdim 1 hafta daha bekliycem eger olmazsa adetim test alicam ama bide degilsem husrana ugramaktanda korkuyorum

Malesef adet benim ki ya lavaboya gidince bariz kan görüyorum

Evet canim hamilesin..Tebrik ederim ..benim cizgi de ayni bu
Sekildeydi,2. Bi test yapmistim o da ayni
Sonucu verdi,doktoruma gittim ertesi gün,alttan muayenede gebelik kesem de görülmüstü,hamileligim kesinlesmisti yani...
Bende hamilelik takvimi eklemek istiyorum sizin gibi nasıl yapabilirim

Tekrar gittim doktora kizlar doktordan dontora fark var.kab tahlili yapti hic bi sorun yok dedi bide vitamin vrrdi gebe kalabilirsn dedi kac gunde belli olur illa adet gununu mu beklicem ya catlicam

hayırlı olsun konu sahibine, hamileliğin her anı çok heyecanlı, Rabbimize şükürler olsun, inşallah isteyen bütün bayanlara nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…