- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
- Konu Sahibi puertorico
-
Ya daha 9 günüm falan var aşağı yukarı ama suan karnımdaki ağrıya uyandım adet olacakmışim gibi sancı var lavaboya gittim hafif bi kan geldi ama anlayamadım akinti gibi ama kanlı adet oluyorum sanırımInsallah yaaa cok sevindim arkadasin adina bizde bu sevinci burda paylasiriz insallah senn ne zaman adet olman gerekiyo ne belirtiler var cnm
Nasıl bir yardım gerek ben anlayamadım açıkçası.
Tebrikler:))))))
Canim adet düzensizliği diyecem ama ilk kez mi oldu böyle . Benimde daha 9 gün var adetime ama adet oldum bilemedim kiKizlar bir ay kadr once iki kez adet oldm doktora gittim yumurtlama sorunun var adet olunca ilac ic dedi ilac vrdi bi hafta kadr once az bi leke gldi adet olunca et parcasi gibi seyler gldi dort gn fln surdu kasinti flnda vardi bitti sonra bebek yapmaya karr vrdik 5 gn once dun leke gldi bir kac dmla adet gibi simdi bisey yok ne olacak bnm halim.
Ya daha 9 günüm falan var aşağı yukarı ama suan karnımdaki ağrıya uyandım adet olacakmışim gibi sancı var lavaboya gittim hafif bi kan geldi ama anlayamadım akinti gibi ama kanlı adet oluyorum sanırım
Malesef adet benim ki ya lavaboya gidince bariz kan görüyorumO bendede oldu canim yaklasik 10 gun once fln hafif kanama bidaha da olmadi benimde gogsumde kararma ve damar var bide kasiklarimda batma oldu kanamam 4 gun surdu boyle leke gibi sildikce geliyodu anlamdim 1 hafta daha bekliycem eger olmazsa adetim test alicam ama bide degilsem husrana ugramaktanda korkuyorum
Bende hamilelik takvimi eklemek istiyorum sizin gibi nasıl yapabilirimEvet canim hamilesin..Tebrik ederim ..benim cizgi de ayni bu
Sekildeydi,2. Bi test yapmistim o da ayni
Sonucu verdi,doktoruma gittim ertesi gün,alttan muayenede gebelik kesem de görülmüstü,hamileligim kesinlesmisti yani...
Teşekkür ederim:)))) 4 hafta bitti 5.haftadayız şuan :) rabbim sanada banada sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)hayırlı olsuunn hamilesin :))
amin canıım inşallah :)Teşekkür ederim:)))) 4 hafta bitti 5.haftadayız şuan :) rabbim sanada banada sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
Ayarlar kisminda dogum tarihi var, oraya bebeginizin dogum tarihini girin kendisi otomatik olusuyorBende hamilelik takvimi eklemek istiyorum sizin gibi nasıl yapabilirim
Kişiler bilgiler kisminda hamilelik takvimi var, oraya bebeginizin dogum tarihini girin kendisi otomatik olusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?