- 22 Ağustos 2023
- 297
- 96
- 18
- 25
- Konu Sahibi mucizelereinanin1
Geçen ay ayın 10 da olmuştum normalde 1 bugün veya 3 gün erken olurdum hala gelen giden yok umarım benimde mucize vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gurundub mu canimBenim 33.gun gecikmede artık kafayı yemek üzereyim.
20. Günde gitmiştim rahmin temiz kist va gözükmüyor biraz daha bekleyelim dedi daha da gitmedim bugün idrar testi yaptım negatifDoktora gurundub mu canim
Tekrar iyi bi doktora git ve adet sokturucu iste bence20. Günde gitmiştim rahmin temiz kist va gözükmüyor biraz daha bekleyelim dedi daha da gitmedim bugün idrar testi yaptım negatif![]()
Siz 35. Günden önce idrarda pozitif görmüş muydunuz ?Tekrar iyi bi doktora git ve adet sokturucu iste bence
Negatif gordum hep ben 2 ay adet olmadim 66 gun falan idrarda pozitif gordum adet sokturucu kullanmama ragmen adet olmayinca test yapmistimSiz 35. Günden önce idrarda pozitif görmüş muydunuz ?
Şimdi ne kadarlık hamilesin canımNegatif gordum hep ben 2 ay adet olmadim 66 gun falan idrarda pozitif gordum adet sokturucu kullanmama ragmen adet olmayinca test yapmistim
Suan 11 haftaŞimdi ne kadarlık hamilesin canım
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canımSuan 11 hafta![]()
Adını anmak istemiyorum ama siz anladınız ne demek istediğimi onları gördüm işte baya sanki gerçek gibiydi o korkuyla gebe olduğumu öğrendim bir ay sonra tekrardan rüyamda korktum bağırdım ama kimse beni duymadı çok korkmuştum o zaman sonra bir baktım ki kanamam başlamış iki gün içinde de bebeğimi kaybettimRüya gördüm korkutmak istiyor demişler size nasıl bi rüya gördünüz benzer şeyler yaşıyorum bende
Ben güvenilir bir hocayla görüşme sağladım gerekenleri yaptık çok şükür şu an iyiyim. Yurtdışında olmanız farketmez benim görüştüğüm hoca telefondan da görüşme sağlıyor ve gerçekten güvenilir. Benim 2 kuzenim hafız onların hocasıydı.Adını anmak istemiyorum ama siz anladınız ne demek istediğimi onları gördüm işte baya sanki gerçek gibiydi o korkuyla gebe olduğumu öğrendim bir ay sonra tekrardan rüyamda korktum bağırdım ama kimse beni duymadı çok korkmuştum o zaman sonra bir baktım ki kanamam başlamış iki gün içinde de bebeğimi kaybettimkorkuyorsanız biran önce bir hocanın yanına gidin size tavsiyem ben gidemedim yurtdışına olduğum için