• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR NOLUR YARDIMCI OLUN 10 gun geciktim

Merhaba bebeginiz hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . Benimde adet olmam gereken günden 1 gün önce sadece 2 damla pembe kanamam oldu şuan 11 gün gecikti idrar testleri hep negatif umarım sizin gibi bir mutlu sona kavuşurum hiç adet olacak gibi değilim belirtim vs yok

Merhaba bebeginiz hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . Benimde adet olmam gereken günden 1 gün önce sadece 2 damla pembe kanamam oldu şuan 11 gün gecikti idrar testleri hep negatif umarım sizin gibi bir mutlu sona kavuşurum hiç adet olacak gibi değilim belirtim vs yok
Gec dollenme olmus olabilir biraz daha belki gelmezse kan testi ver canim insallah guzel haberler verirsin

Ben hala regl olmasim bugün 16. Gün idrar testi negatif çıkıyor umarım sizin gibi güzel haberlere ulaşırım

Biraz uzun olacak ama aşırı derece kuyruk sokum ağrım vardı göğsümde mavi damarlar çıkmıştı en çok o şüphelendirdi beni adet gecikimi olmayana kadar hiç adet belirtim yoktu adet günüm geçtikten sonra da sanki her an adet olacağım gibiydi alt karnımda ağrı vardı sağ kaşığıma ağrı giriyordu arada bide en büyük belirtim benim yanaklarım ve çeneme doğru iltihaplı sivilceler çıktı birden şaşırdım ilk defa bu kadar sivilcem çıkmıştı meğerse hamilelik hormonundan oluyormuş adetim geciltiken sonra rüyamda çok korktum ben gerçekmiş gibiydi büyüklere anlatım sen kesin hamilesin dediler hamile olduğun için seni korkutmak istiyorlar dediler gerçekten de öyle çıktı
Rüya gördüm korkutmak istiyor demişler size nasıl bi rüya gördünüz benzer şeyler yaşıyorum bende

Gittim canm alttan muayene yaptı ama bir şey görmedi kan verdim bugün gidemedim yarın gidecem kan sonucu almaya e nabız dan bakıyorum çıkmıyor ama beyaz aktinim var sürekli sen oldun mu âdet
Bende olmadım pazar günü 2. Adet dönemim dua edelim birbirimize :) güzel haberlere inşallah ❤️

Back
X