Buyuk ihtimal cogul gebelik hadi gozun aydin degerlerinde korkulacak bir durum yok
Tebrik ederim
Canım gözün aydın,tebrik ederim.Kuzucukların seninle
Çok çok teşekkür ederim! Sonucu eşim öğrendi, henüz kağıdı görmedim, annemlerin yanında da doktoru arayamıyorum. Forumda baktım, hiç bu kadar yüksek sonuç görmedim. Kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum, ondan korktum
Canım için rahat olsun,endişe edecek bir durum yok maşallah değerin süper.Kimyasal gebelikte değer düşük oluyor.
Allah razı olsun, Allah hepinizden razı olsun. Allah'ım hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar versin. Kızlar umudum çok azdı. Bu üçüncü denememdi. Ondan önce ilaçlar, aşılamalar... Allah'ım hepinize, hepimize hayırlısıyla nasip etsin. İnanın bunu çok çok çok candan söylüyorum. Şimdi isteyenler ne hissediyorsa aynısını hissettim bu akşama kadar. Şu an da ne hissettiğimi bilmiyorum.
Allah razı olsun, Allah hepinizden razı olsun. Allah'ım hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar versin. Kızlar umudum çok azdı. Bu üçüncü denememdi. Ondan önce ilaçlar, aşılamalar... Allah'ım hepinize, hepimize hayırlısıyla nasip etsin. İnanın bunu çok çok çok candan söylüyorum. Şimdi isteyenler ne hissediyorsa aynısını hissettim bu akşama kadar. Şu an da ne hissettiğimi bilmiyorum.
Kızlar bugün transferden sonra 10. günüm, idrar testinde pozitif çıkınca kan verdim, sonuç 315 çıktı! İki tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Çok yüksek değil mi, nasıl oluyor ne olur bir şey deyin. Doktorumu da arayamıyorum, annemler bende ve şu an henüz hiçkimsenin haberi yok. Sizden cevap bekliyorummmm!
ferdaaa ne ara naptın
hayırlı olsun , benim de 9. gün 348 cıkmıstı ama tek gebelik
endiselenicek bisey yok
tadını cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?