2 gün arayla test isteyecekler cnm tekrar yaptırırsın 2 katına çıkmışsa değer normal gebelik seyrindedir. benim ilk testim 50 çıkmıştı şu anda ikizlerimi gördük şükür sende 1 hafta sonra gibi bebişlerini görürsün. bu arada hiç iş yapma ağır felan kaldırma kendini fazla yorma. allah kucağına almayı nasip etsin
Kızlar bugün transferden sonra 10. günüm, idrar testinde pozitif çıkınca kan verdim, sonuç 315 çıktı! İki tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Çok yüksek değil mi, nasıl oluyor ne olur bir şey deyin. Doktorumu da arayamıyorum, annemler bende ve şu an henüz hiçkimsenin haberi yok. Sizden cevap bekliyorummmm!
Tatlım hayırlı uğurlu olsun gebeliğin
İlk testini 9. günde falanmı yaptın merak ettim..50 değer ile ikiz gebelik hiç görmemiştim enteresan geldiği için merak ettim..
Rabbim 9 ayın sonunda sağlıkla mutlulukla meleklerini kucağına almayı nasib etsin
Kızlar dün doktorumla görüştüm, tahlil yaptırdım, sonuç 600küsür çıktı. Tekrarlamaya gerek olmayacak kadar yüksek dediler. İkiz de olabilirmiş10 gün sonra çağırdı tekrar.
Allah'ımmm hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et!
ayyyy çok güzel eminim harika bir duygudur maşallah sana çok imrendim benim de transferimin 9. günü Allahım bana ve benim gibi isteyen herkese nasip eder inşallah
Slm.. KızLar 30 haftalık gebe bir anne adayıyım transfer sonrası 10. gün test sonucum 680 lerdeydi ve herkez çoğul olduğunu söyledi..Tek bir bebek bekliyorum :))) ama sana çift embriyo transferi olmuş ikiz olma ihtimali tabik yüksekk yinede test sonucu seni yanıltmasın,eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin Rabbim tabii isteyen herkezz..
canım gözün aydın kimyasalda cok düşük çıkar değer.. artı değerin çok güzel maşallah ikiz gebelikte biraz yüksek çıkıyor sonuçlar...tam olması gerektiği gibi çıkmış.. allah tamamına erdirsin canım darısı tüm olmayanların başına olsun işallah.. gezme tozma yat dinlen sen şimdi :))
Maaşallah....rabbim olmayanlarada versin... Aminn.. Allah senin bebişinide sana bağışlasın..darısıda bana olsun hayırlısıyla...bizim de hiçbir engelimiz yok bebek olmamasına tabii tıbbi açıdan bir engel yok...ama işte mevla vermeyince vermiyor kurban olduğum..bende 2 ay evvel hamile idim ama 15 gün sonra adet kanaması gibi kanamam oldu ve gitti bebişim..kimyasal gebelik bu oluyor sanırım..herşey nasip kısmet daha söz kalmadı nasipten öte köy yok( olmayınca olmuyorr..
cok seviniyorum sizi böyle mutlu haberler verirken görürüken bende transferimin 6. günümdeyim cok heycanlıyım ALLAHIM İsteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin amin
2 gün arayla test isteyecekler cnm tekrar yaptırırsın 2 katına çıkmışsa değer normal gebelik seyrindedir. benim ilk testim 50 çıkmıştı şu anda ikizlerimi gördük şükür sende 1 hafta sonra gibi bebişlerini görürsün. bu arada hiç iş yapma ağır felan kaldırma kendini fazla yorma. allah kucağına almayı nasip etsin
canim masaallah. ins sonuna kadar problemsiz devam edersin.basindan beri yazdiklarinizi okudum ve heyecaniniza ortak oldum. dualariniza amin dedim. Rabim isteyen herkesle beraber benim de ins yuzumu guldurur. hayirli sihhatli imanli evlatlarla insallah. benim de bugun transfer sonrasi 3.gunum. dualarinizi bekliyorum arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?