Kızlar normal mi

kubragocer

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
680
116
18
20
Kızlar Kasım ayında hamile kaldım 1 Ocak ta düşükten yaptım boş gebelikti düşmeseydi de kürtaj olacaktım 12mm kese ve 5 haftalık görünüyordu düşükten önce 28 günde bir düzenli adet görürdüm düşük kanmasindan sonra ilk reglimi 36.gunde geldi ve sonra döngü hep geç ilerledi temmuz ayında da kist vardı tarlusal kullanıp geç adet oldum bu ayda böyle ve düşükten beri her ay acaba gebe miyim diye düşündüm testle yaptım her ay kan verdim ve sonuç hep hüsrandı döngülerim de bu şekilde doktorum 6 ayda toparlarsın demişti ama 7.ayima girdim ve yine adet gecikmesi yaşayıp regli oldum ama kistim atılmıştı yani herhangi bi kist vs yoktu kendi kendine gecikti sizce döngünün böyle olması ve henüz hamile kalamamış olmam normal mi kilom da var insülin direncin de var ama ilk denemizde bunlara rağmen hamile kalmıştım şimdi 7.ay oldu hala olmadı moralim bozuk gerçekten hergun iliskimiz de oldu yumurtlama gününü kaçırmış olamam ama yine de olmadi

Eklentiler

• Screenshot_20250828195050.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 20
Hormon değerleri nasıl? İnsülin direnciyle zor önce bu konuya eğilin düzenl yürüyüş ve paketsiz gıda sağlıklı beslenin. Kist her yumurtlama dönemi oluşabilir, büyüyen yumurta çatlayamazsa kiste dönüşür buna dikkat edin tekrar kist oluşmuş olabilir yani.

En son TSH t3 T4 değerlerime baktirmistim normal çıkmıştı 12 Ağustosta da yani döngünün 26.gunu doktor kontrolüne gittim herşey normal dedi hatta 7 8 9 Ağustos kasık ağrıları yaşadım kist olabilir mi yine diye ama doktorum atıldığını ve yeni bı kistin de olmadığını söyledi tahmini adetten hadi 1 hafta önce gittim diyelim tekrar kist olsa söylerdi doktorum

20 yaşındayım insülin direnci ile zor bunu biliyorum ama belki yaşım genc olduğu için 30 yaşındaki bir kadına göre daha kolay hamile kalabilirim diye düşünüyordum çünkü yaşta etkili diye biliyorum

Amh yani yumurta rezervi açısından evet, ama kist problemi varsa lh, fsh, tsh, prolaktin, e2 değerlerine de bakılmalı. İnsülin direncinin yaşla alakası pek yok özetle ve sağlıklı bir gebelik süreci için de bunu kırmak önemli hamile kalmak değil sağlıklı doğum yapman için. İmza, kistlerine rağmen 35 yaşında kucağında 2 aylık bebeğini emziren bir kadın

Haklısınız yaşla alakası var derken insülin direncinden bahsetmedim zaten mesela 35 yaşından sonra doğurganlık biraz daha düşük oluyor hani o açıdan söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…