• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 8 gün iğne etkisi geçmiş mi? kızlar bakarmısınız

Merhaba bende bugün göğüslerimde aşırı derece bi şişlik var adet öncesi de böyle olmazdım ama bilmiyorum sanırım Ovitrelle de yüklüce hormon var ondan
Hayırlısı olsun inşallah bakalım ya inşallah güzel haberler alırız🥰

14.04. Salı vurdum bugün 9. Gün yanı bilmiyorum ki adet sancısını mı çekiyorum normal sürecin mi anlamadım cuma günü adet günüm normalde
Test yaptınız mı hiç ? Adete iki gün kaldıysa yüksek ihtimal doğru sonuç verebilir benim doktorum adet öncesi son 3 gün demişti ama beta bakalım cuma dedi varsa kendini belli eder dedi.

Merhaba ben erken gebelik testi yapıyorum 3 gündür hep silik çizgi vardı bugün biraz daha silik ama doktorum cuma günü gel hcg bakalım dedi. Göğüslerim de şişlik var bu zamana kadar böyle bir şişlik yaşamadım sanırım bu iğneler hormon içeriyor ondan
Ben de sadece vücut şişkinliği var göğüslerimde özellikle bir şişkinlik ya da ağrı yok sanırım elenmiş hissediyorum ama inşallah vardır ikimizde de tutmuştur

Merhaba ben erken gebelik testi yapıyorum 3 gündür hep silik çizgi vardı bugün biraz daha silik ama doktorum cuma günü gel hcg bakalım dedi. Göğüslerim de şişlik var bu zamana kadar böyle bir şişlik yaşamadım sanırım bu iğneler hormon içeriyor ondan
bende 13 ünde iğne oldum. bence ayın 25 ine kadar sonuçlar kesin çıkmaz, 25i kan vermeyi düşünüyorum

Ben de sadece vücut şişkinliği var göğüslerimde özellikle bir şişkinlik ya da ağrı yok sanırım elenmiş hissediyorum ama inşallah vardır ikimizde de tutmuştur
Benim de öyle vücut şişkinliğim var aynı sizin gibi göğüslerim de gerginlik var inşallah tutmuştur birbirimize haber verelim çift çizgili sonuçlar🥰🤲🏻

Ben şuan ilk kez Gonal f 300 kullandım ve Ovitrelle şayet olmazsa haziran ayında aşılama deneyeceğiz. Ortalama fiyatlar nedir aşılamada ?
Ben üniversite hastanesinde oldum cüzi bir miktar verdik özeller farklı ücret istiyo tabi sordum burda 30 bin falan erzurumda

Back
X