• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 8 gün iğne etkisi geçmiş mi? kızlar bakarmısınız

mucizemibekliyorum1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba kızlar öncelikle 6 yıllık evliyim iki aydır tedaviye başladım önceki ay letu kullandım. rahim duvarım ince olunca doktorum iğne vermedi adet. Oldum bu ay da adetimin 4 günü başladım 5 gün letu kullandım 7 gün ovitrelle vurundum iğneden sonra 8 günüm bu gün 4 gün test yaptım çift çizgi çıktı 6 gün gece de yaptım takip etmek için silik çıktı yukarıdaki test 6 gün aşağıdaki test 4 gün bu sabah tekrar yapayım dedim tertemiz negatif çıktı öğleden sonra 15:00 kan testi verdim 5.7 çıktı acaba 7 gün değer sıfırlanıp 8 gün yükselmeye mi başlıyor 4 ay önce düşük yaşadım haberim yok iken gebe kalmışım düşürdüm bende pkos var 6 yıldır hiç gebe kalmamıştım o düşüğüm de 40 kilo verdim kendiliğinden gebe kaldım 5 yıl önce aşılama yaptırmıştım tutmadı ondan sonra hiç tedavi olmadım. İlk defa letu ve ovitrelle kullanıyorum lütfen bakarmısınız

Eklentiler

• 1000179988.webp
    1000179988.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 282
Merhaba kızlar öncelikle 6 yıllık evliyim iki aydır tedaviye başladım önceki ay letu kullandım. rahim duvarım ince olunca doktorum iğne vermedi adet. Oldum bu ay da adetimin 4 günü başladım 5 gün letu kullandım 7 gün ovitrelle vurundum iğneden sonra 8 günüm bu gün 4 gün test yaptım çift çizgi çıktı 6 gün gece de yaptım takip etmek için silik çıktı yukarıdaki test 6 gün aşağıdaki test 4 gün bu sabah tekrar yapayım dedim tertemiz negatif çıktı öğleden sonra 15:00 kan testi verdim 5.7 çıktı acaba 7 gün değer sıfırlanıp 8 gün yükselmeye mi başlıyor 4 ay önce düşük yaşadım haberim yok iken gebe kalmışım düşürdüm bende pkos var 6 yıldır hiç gebe kalmamıştım o düşüğüm de 40 kilo verdim kendiliğinden gebe kaldım 5 yıl önce aşılama yaptırmıştım tutmadı ondan sonra hiç tedavi olmadım. İlk defa letu ve ovitrelle kullanıyorum lütfen bakarmısınız
8. Günde etki devam ediyor. Tam olarak 10 11 . Günlerde etkisi çıkıyor vücuttan. Bu kadar test yapıp kendinizi strese sokmayın. İnşallah gebesinizdir dualarım sizinle 🤍

8. Günde etki devam ediyor. Tam olarak 10 11 . Günlerde etkisi çıkıyor vücuttan. Bu kadar test yapıp kendinizi strese sokmayın. İnşallah gebesinizdir dualarım sizinle 🤍
İnşallah Canım cevap verdiğin için teşekkür ederim🤍 idrar testi negatif çıkınca etki atıldı sanırım dedim birde ben bu forumda çok okudum bazı kadınlarda 8 gün etki bitiyormuş sanırım etki kişiden kişiye degişiyormuş

Kızlar bu gün sabah gene test yaptım silik pozitif çıktı yukarıdaki test ilk 5 dakikada çıktı ve pembe gözüküyor mu bilmiyorum dün sabah ki ve 7 gün sabah ki testler tertemiz negatifti saatler sonra bile hiç çizgi çıkmadı aynı marka güvenilir test Awox marka test hepsi de farklı testler degil yani o 8 gün testim de alttaki lütfen bakarmısınız 7 8 gün etkisi gitmişti idrarda şimdi gene silik pozitif aranızda öyle etkisi gidip geri gelen var mı ailemden hiç kimsenin haberi yok bende ne yapacağımı bilemedim Not:( testlerin görüntü kalitesi acayip düşüyor çıplak gözle daha belirgin)😔

Eklentiler

• 1000180059.webp
    1000180059.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 249
  • 1000180061.webp
    1000180061.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 222
Son düzenleme:
Kızlar bu gün sabah gene test yaptım silik pozitif çıktı yukarıdaki test ilk 5 dakikada çıktı ve pembe gözüküyor mu bilmiyorum dün sabah ki ve 7 gün sabah ki testler tertemiz negatifti saatler sonra bile hiç çizgi çıkmadı aynı marka güvenilir test Awox marka test hepsi de farklı testler degil yani o 8 gün testim de alttaki lütfen bakarmısınız 7 8 gün etkisi gitmişti idrarda şimdi gene silik pozitif aranızda öyle etkisi gidip geri gelen var mı ailemden hiç kimsenin haberi yok bende ne yapacağımı bilemedim😔
Silik görünüyor evet ne iyisi kan testi verin

Silik görünüyor evet ne iyisi kan testi verin
Ya gerçekten mi etkisi böyle düşüp tekrar yükselmez dimi siz böyle deyince elim ayağım titredi birden Allah sizden razı olsun cevap verdiğiniz için bana umut oldunuz yeniden Rabbim sizinde ne dileğimiz varsa versin inşallah 🤍🤲

Ya gerçekten mi etkisi böyle düşüp tekrar yükselmez dimi siz böyle deyince elim ayağım titredi birden Allah sizden razı olsun cevap verdiğiniz için bana umut oldunuz yeniden Rabbim sizinde ne dileğimiz varsa versin inşallah 🤍🤲
Amin amin inşallah ecmain 💗 iğne üzerinden baya gün geçmiş etkisi çıkmıştır diye düşünüyorum. Ama en iyisini kanda öğrenirsiniz

Amin amin inşallah ecmain 💗 iğne üzerinden baya gün geçmiş etkisi çıkmıştır diye düşünüyorum. Ama en iyisini kanda öğrenirsiniz
Evet en iyisi sizinde dediğiniz gibi kan testi ama iki güne iki katına çıktığı için daha dün verdim garanti olsun yarın vereyim sabah idrar testini de tekrarlarım🥰

Rica etsem testlerime bakarmısınız bu gün de yaptım koyulaşma var mı acaba diye alt alta olanlar bugün ki test tek olan dünkü kan testine biraz daha beklemek istedim

Eklentiler

• 1000180237.webp
    1000180237.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 266
buraya atınca kalite epey düşüyor gözler görülen koyulaşma var gibi eger gebelik olmasa koyulaşmaz sanırım negatif çıkar diye düşünüyorum

En son adet tarihim martın 29 bu gün iğnenin 10 günü ve bir sonraki adet tarihi me şuan 5 gün var benim döndüm 23 25 arası
İnşallah pozitifti4
Rica etsem testlerime bakarmısınız bu gün de yaptım koyulaşma var mı acaba diye alt alta olanlar bugün ki test tek olan dünkü kan testine biraz daha beklemek istedim
Evet canım koyulaşma var. Dualarım seninle 💖💖 lütfen artık kan ver çok heyecanlıyım 😂😂

İnşallah pozitifti4

Evet canım koyulaşma var. Dualarım seninle 💖💖 lütfen artık kan ver çok heyecanlıyım 😂😂
Bu gece ya da yarın sabah vericem artık canım evet bende çok heyecanlıyım varsa yükselsin yoksa epey düşsün diye düşünmüştüm o yüzden biraz bekledim 😅😂

Back
X