- Konu Sahibi mucizemibekliyorum1
Olur canım inşallahBenim de öyle vücut şişkinliğim var aynı sizin gibi göğüslerim de gerginlik var inşallah tutmuştur birbirimize haber verelim çift çizgili sonuçlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canım inşallahBenim de öyle vücut şişkinliğim var aynı sizin gibi göğüslerim de gerginlik var inşallah tutmuştur birbirimize haber verelim çift çizgili sonuçlar![]()
Yani hafif kasiklarima agri girip cikiyor ve gogus ucu hassasiyetim var .. umarim tutmustur hepimizin yaEvet benim doktorum da 12 gün sonra Beta dedi. Cumartesiye denk geldiği için cumadan gidip kan vereceğim. Sizde belirti var mı ?
İnşallah tutmuştur miniklerimizYani hafif kasiklarima agri girip cikiyor ve gogus ucu hassasiyetim var .. umarim tutmustur hepimizin ya
Merhaba kızlar sizin durumunuz nedir ben adet oldum iki gün geçikme ile şimdi tekrar başladım aynı tedaviyeİnşallah tutmuştur miniklerimiz
Merhaba canım benim de 2 günüm var negatif bu ayda olmadı bu ayda moralim bozulduMerhaba kızlar sizin durumunuz nedir ben adet oldum iki gün geçikme ile şimdi tekrar başladım aynı tedaviye
Merhabalar bende bir kez klomen ve ovitrelle kullandım şu an 6 haftalık hamileyim. 8. Gün test için çok erken 12. Günü bekleyin derim ben öyle öğrendim, sekizinci günde iğnenin etkisi kalmıştır. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olurMerhaba kızlar öncelikle 6 yıllık evliyim iki aydır tedaviye başladım önceki ay letu kullandım. rahim duvarım ince olunca doktorum iğne vermedi adet. Oldum bu ay da adetimin 4 günü başladım 5 gün letu kullandım 7 gün ovitrelle vurundum iğneden sonra 8 günüm bu gün 4 gün test yaptım çift çizgi çıktı 6 gün gece de yaptım takip etmek için silik çıktı yukarıdaki test 6 gün aşağıdaki test 4 gün bu sabah tekrar yapayım dedim tertemiz negatif çıktı öğleden sonra 15:00 kan testi verdim 5.7 çıktı acaba 7 gün değer sıfırlanıp 8 gün yükselmeye mi başlıyor 4 ay önce düşük yaşadım haberim yok iken gebe kalmışım düşürdüm bende pkos var 6 yıldır hiç gebe kalmamıştım o düşüğüm de 40 kilo verdim kendiliğinden gebe kaldım 5 yıl önce aşılama yaptırmıştım tutmadı ondan sonra hiç tedavi olmadım. İlk defa letu ve ovitrelle kullanıyorum lütfen bakarmısınız
11 12 gün bile idrar testlerim pozitifti ama maalesef negatif oldu canım ikinci deneme ye geçtim iki gün sonra tekrar ovitrelle kullanıcam, inşallah rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin sen ne kadar bekledin nasıl öğrendin neye dikkat ettin zahmet olmazsa anlatır mısınMerhabalar bende bir kez klomen ve ovitrelle kullandım şu an 6 haftalık hamileyim. 8. Gün test için çok erken 12. Günü bekleyin derim ben öyle öğrendim, sekizinci günde iğnenin etkisi kalmıştır. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur![]()
Bu arada özel değilse sorununuz neydi ilk deneme de tutmuş sizin kiMerhabalar bende bir kez klomen ve ovitrelle kullandım şu an 6 haftalık hamileyim. 8. Gün test için çok erken 12. Günü bekleyin derim ben öyle öğrendim, sekizinci günde iğnenin etkisi kalmıştır. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur![]()
Pcos vardı 10 aylık evliyim ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım, 12. Gün idrar testimle öğrendim silikleşme olmadı hiç aynı gün kan verdim iki gün sonra tekrar kan verdim bu şekilde öğrendim, yani combinol kullanıyordum vitamin doktorum vermişti onun dışında başka özel bir şey yapmadım çok şükür bu şekilde oldu11 12 gün bile idrar testlerim pozitifti ama maalesef negatif oldu canım ikinci deneme ye geçtim iki gün sonra tekrar ovitrelle kullanıcam, inşallah rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin sen ne kadar bekledin nasıl öğrendin neye dikkat ettin zahmet olmazsa anlatır mısın
Canım bir şey soracağım hiç belirtin oldu mu iğneden sonra? Ve kaçıncı günlerde ne gibi belirtin oldu olduysa? Ben de iğne yaptırdım ama hiçbir şey yok hiç kasıklarımda ağrı da olmadı normal miPcos vardı 10 aylık evliyim ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım, 12. Gün idrar testimle öğrendim silikleşme olmadı hiç aynı gün kan verdim iki gün sonra tekrar kan verdim bu şekilde öğrendim, yani combinol kullanıyordum vitamin doktorum vermişti onun dışında başka özel bir şey yapmadım çok şükür bu şekilde olduçok teşekkür ederim hepimize nasip olsun
![]()
Kasık ağrım baya oldu benim adet olacakmışım gibiydi şu an hala da ağrıyorCanım bir şey soracağım hiç belirtin oldu mu iğneden sonra? Ve kaçıncı günlerde ne gibi belirtin oldu olduysa? Ben de iğne yaptırdım ama hiçbir şey yok hiç kasıklarımda ağrı da olmadı normal mi
Anladım canım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin. Benim muhtemelen olmadı zaten ama iğneden sonra hiç kasık ağrısı batması gibi bir şey de olmadı onu anlamadım işe yaramadı mı noldu herkes ağrı oldu demiş iğneden sonra ben sanki hiç iğne olmamış gibiyim hayırlısı böyleymiş demek ki bizim için deKasık ağrım baya oldu benim adet olacakmışım gibiydi şu an hala da ağrıyordoktor çok normal dedi bu durumu. Benim kasık ağrım hemen hemen hep oldu iğneden sonra yedi haftalık hamileyim şu an ara ara yine oluyor onun dışında farklı bir belirtim olmadı mide bulantısı falan hiç yaşamadım bide hafif sarımsı bi akıntım oldu, iğneden sonra 11. Günde kremsi kahveye dönük bi akıntım oldu ertesi günü hamileliğimi öğrendim zaten kan testiyle yani 12. Gün ne denk geldi 14. Gün tekrar kan verdim üç
Katına çıkmıştı genel olarak kasık ağrısı batması ve akıntı diyebilirim![]()
Çok teşekkür ederim inşallahAnladım canım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin. Benim muhtemelen olmadı zaten ama iğneden sonra hiç kasık ağrısı batması gibi bir şey de olmadı onu anlamadım işe yaramadı mı noldu herkes ağrı oldu demiş iğneden sonra ben sanki hiç iğne olmamış gibiyim hayırlısı böyleymiş demek ki bizim için de
İnşallah canım çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim inşallahama belli de olmaz her insanın farklı da olabiliyor, klomen kullanırken baş ağrısı yaptı mesela bende de nadir oluyormuş bu, ilacı içtikten yarım saat sonra başlıyordu, hamilelikte de mide bulantısı yaşamıyorum her insanda farklı işte her şey, içinizi ferah tutun güzel düşünün inşallah sağlıkla kavuşursunuz
![]()
İnşallah canım allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsinİnşallah canım çok teşekkür ederimnolur benim için de dua et
8. Gün bugün ama hiçbir şey yok hala
İnşallah canım ama benim zaten bence kendiliğinden olmamasının sebebi de stres her şeye çok fazla stres yapan biriyim bunu da çok kafaya takıyorum maalesef rahatlatamıyorum kendimi ama inşallah ben de alırım bir gün güzel haberlerİnşallah canım allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsinbelirtim yok diye stres yapma hormonlarını baskılıyor stres zor biliyorum beklemek ama kafanı oylamaya çalış güzel sonuçlar alırsın Allahın izniyle inşallah
![]()
Bende aynıyım hatta anksiyete teşhisim var bunun için tedavi oldum, inanın insanlara bir gelen bana bin geliyor özellikle bu süreçte iyice arttı, bunu doktoruma söyledim iğne olacağım zaman kesinlikle yapma dedi hormonları baskılar belki de 10 ayda kendiliğinden olmama sebebi bu dedi, bende bu süreçte evimdeki halıları falan değiştirdim kafamı dağıtmak için kendinize oyalanacak bir şeyler yapmaya çalışın tavsiyemİnşallah canım ama benim zaten bence kendiliğinden olmamasının sebebi de stres her şeye çok fazla stres yapan biriyim bunu da çok kafaya takıyorum maalesef rahatlatamıyorum kendimi ama inşallah ben de alırım bir gün güzel haberler![]()
Bugün 9. Gün zaten iğneden sonraki acaba yarın test yapsam sonuç doğru olur mu? Yoksa biraz dana beklemeli miyim?Bende aynıyım hatta anksiyete teşhisim var bunun için tedavi oldum, inanın insanlara bir gelen bana bin geliyor özellikle bu süreçte iyice arttı, bunu doktoruma söyledim iğne olacağım zaman kesinlikle yapma dedi hormonları baskılar belki de 10 ayda kendiliğinden olmama sebebi bu dedi, bende bu süreçte evimdeki halıları falan değiştirdim kafamı dağıtmak için kendinize oyalanacak bir şeyler yapmaya çalışın tavsiyem![]()
Biraz erken olabilir yani çizginin koyulaşmasını ya da silikleşmesini takip edebilirsinizBugün 9. Gün zaten iğneden sonraki acaba yarın test yapsam sonuç doğru olur mu? Yoksa biraz dana beklemeli miyim?
Yarın 11. Gün olacak yarın sabah test yapacağım yoksa en azından bunu düşünmem artıkBiraz erken olabilir yani çizginin koyulaşmasını ya da silikleşmesini takip edebilirsiniz