kızlar o kadar mutsuzum ki

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar ya çok mutsuzum boğazıma sahi cıkamıyorum hamile kalmadan önce 67 kilo olan ben doguma 90 kilo ile girdim ve şuan tamı tamına 78 kıloyum vermem gereken 11 kılom var gıydıgım hiç bir şey yakışmıyor acil yardımlarınıza ve motivasyonunuza ihtiyacım var (

Merhaba hayat tabiki sadece kilodan ibaret degil önce elinde olan herşey için sağlın evladın için şükür et
sonrada eğer bebek emzirmiyorsan çörekotu yağı al kahvaltıdan önce aç karnına bir tatlı kaşığı iç üstüne ılık su iç
iştahın kesilir ve yağlarından kurtulmana yardımıcı olur istresen sende araştır....

ben sizi anlıyorum. esas kilomun üstüne (hamilelikle alakası olmadan) 15 kilo aldım. 2 seneye yakın kendim vermek için uğraştım, sonuç alamadım. eylülün ortalarında diyetisyene gittim, oturduk konuştuk, ne yerim-içerim, düzenim nasıl, önceden kaç kiloydum, neden kilo aldım... vs, ve bir liste hazırladık. şu an 4 kilosunu verdim, kaldı 11 kilo. siz de bir diyetisyene baş vursanız? insan hırs yapıyor çünkü kontrol zamanlarında kilo verebildiğini doktora göstermek istiyor. kilo verdikçe de şevke geliyor.

ben de aynı durumdayım.hem de daha vahim.hamile kalmadan önce doğum kontrol hapı kullanıyordum ve 5 ayda 17 kilo aldım.üstüne hamile kaldım geldi 17 kilo daha.doğum yaptım 15i gitti.ama sonra misliyle aldım ve su anda inanamazsın eskiden 2 kilo fazlası olan ben 29 kilo fazlayla evden dışarı çıkmak bile istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…