Doğuma Hazırlık Kızlar oğlum için hangi isim sizce güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gökdeniz
arda
aras

arda hoşş bencede soyadınıza uymlu bişeyde düşünebilirsin
artı senin ve eşinin isminizin karışımından bi isim çıkarmı :26::26:

soyismimiz ile uyumlu bu isimler bazı isimler soyismimiz ile uymuyodu onları eledik :) ikimizin isminden bi isim çıkmıyo çıksada hoş isimler olmuyo

Tatlım bide anlamlarını yzarmısın en anlamlarıyla olsa daha iyi olucak bebişin o ismi taşıyacak sonuçta

tamam tatlım aslında 2 tanesi zaten nehir ismi aras ve tuna :)
dur ilk mesajı düzeltebilirsem düzelteyim düzeltemezsem anlamlarını yeni bir mesaj olarak yazayım.
teşekkürler umutluyum1

Tuna - Aras gökdeniz hoş... göktuğ benim çok beğendiğim bir isim düşünebilirsin...

tuna güzel cnm..

Anlam olarak gökdeniz yada mücahit cnm. Mücahit eski bir isim gerçi o yüzden gökdeniz diyorum
aras ve arda isimleri anlam olarak hoşuma gitmiyo oğluma at kılı yada değnek dedirtmezdim şahsen.

tuna ise ingilizce ton balığı demek yurtdışına gitse hayatı mahvolur çocuğun.

kesinlikle ARAS ARAS ARAS

evet anlam bakımından bakınca öyle :97:

Canım ya neler çektin sonunda bebeiş için isim bakıyorsun çoook mutluyum adına.isme gelince bence tuna çoook güzel:)

bence kulaga hos gelmesinden ziyade anlami onemli. hem anlamli hem kulaga hos gelmesi daha onemli.
aras at kili, yun demek. cocuguna daha anlamli bir isim secmelisin. ardanin da bazi yerlerde dikili kazik anlamina geldigi soyleniyor..
ben mucahit ve sinan diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…