bizde kız olsaydı zeynep koyacaktık ismi hazırdı ama erkek olunca ters köşe olduk :))) eşim ayrı ben ayrı havalardan takılıyoruz :)) fikrin için teşekkürler ecrincim seninde az kalmış Allah tek avazda kurtarsın sağlıkla sıhhatle inşallah..
Benimde bi oğlum olucak eğer kız olsaydı bizde zeynep düşünüyoduk..
isme gelince eşimin adı mücahid onun ismini çok seviyorum ama biz yurt dışında yaşıyoruz eşimin ismini duyunca terörist zannedenler var malum karışık dünya meseleleri ve amerikaya gitmek istesem sırf ismim yüzünden bana vize vermeyebilirler diyo..
listedeki isimlerin manalarına bakınca en çok tuna hoşuma gitti.. ama o da ingilizce ton balığı anlamına geliyo demin yorumlarda grünce farkettim
Kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden sizce hangisi güzel? çok kararsız kaldık bebeğim nerdeyse doğacak ama ismi hala belli değil
1-Mücahit-Savaşçı, cihada katılan
2-Gökdeniz-Gök-deniz
3-Arda-1. Eskiden bazı çavuşların elde tuttukları uzun değnek. 2. İşaret için dikilen değnek. -3. Çıkrıkçı kalemi. 4. Sonra gelen.
4-Aras-1.Kalın Yün 2.At kılı anlamında 3.Aras nehri
5-Engin1. Ucu, bucağı görünmeyecek kadar çok geniş. 2. Denizin kıyıdan çok uzaklarda bulunan geniş bölümü, açık deniz. 3. Değer ve fiyatı düşük olan. 4. Yüksekte olmayan, alçak yer.
6-Tuna1. Çok bol. 2. Yavru. 3. Görkemli, gösterişli. 4. Karaor-manlardan doğan, Karadeniz'e dökülen, Avrupa'nın Volga'dan sonra en uzun ırmağı
7-Sinan Mızrak, süngü vb. silahların sivri ucu
orkan veya fersahı da ekle bence listeneligthcıgım gecen seferde yazmıştım bunları öpüyorum allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
birazda bu yüzden koymakta tereddüt ediyorum aslında.. ileride önüne engel olucak bir isim olmamalı..
teşekkürler makola..
engin guzel
tunada ingilizcede balik turu. ileride yurt disina fazla cikmicaksa bence koyabilirsin
*mücahiti gec mutahit gibi
*gökdeniz olurgüzelde olur
*arda da iyi
*aras cokkk güzel olur
*engini gec kaç tane engin tanıdıysam hepsi 2-3 kere evlenip boşanmıştır.
*tuna cok yakışıklı bir isim
*sinan basit.
orkan ismini beğenmiyorum champçım yaa fersah da hoş gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?