Doğuma Hazırlık Kızlar oğlum için hangi isim sizce güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Benimde bi oğlum olucak eğer kız olsaydı bizde zeynep düşünüyoduk..
isme gelince eşimin adı mücahid onun ismini çok seviyorum ama biz yurt dışında yaşıyoruz eşimin ismini duyunca terörist zannedenler var malum karışık dünya meseleleri ve amerikaya gitmek istesem sırf ismim yüzünden bana vize vermeyebilirler diyo..
listedeki isimlerin manalarına bakınca en çok tuna hoşuma gitti.. ama o da ingilizce ton balığı anlamına geliyo demin yorumlarda grünce farkettim

Son düzenleme:

birazda bu yüzden koymakta tereddüt ediyorum aslında.. ileride önüne engel olucak bir isim olmamalı..
teşekkürler makola..

*mücahiti gec mutahit gibi

*gökdeniz olur güzelde olur

*arda da iyi

*aras cokkk güzel olur

*engini gec kaç tane engin tanıdıysam hepsi 2-3 kere evlenip boşanmıştır.

*tuna cok yakışıklı bir isim

*sinan basit.

orkan veya fersahı da ekle bence listene ligthcıgım gecen seferde yazmıştım bunları öpüyorum allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Çınar güzel bir isim olur bence yıllara meydan okur, her daim dimdik ayakta durur

sinan
ekrem
alperen
poyraz
bertuğ
kutay
kenan
kerem
rüzğar
akın
hakan
mustafa sait eğer bi oğlum olursa allah nasip ederse bu ismi koymayı çok istiyorum yaa muhammed sait ikiside çok güzel karar eşin ve senin sağlıkla kucağına al bizide unutma dualarnda öptüm eni

öğretmenlik yapıyorum ve sana tavsiyem Ege, eren yada efe benzeri isimler koyma. kesinlikle hemen hepsi çok haylaz ve söz dinlemez oluyorlar. ama mesela Tuna isimli öğrencilerimin hepside olukça efendi ve başarılı çocuklar

anlamlı olmalı bencede bide kuranda geçmesi gerkiyor sanırım diğer dünyada ismimizle çağrılcağımız için isimde önemli derler engin de olabilir arda dan vazgeçtim karızmatik ama anlamı çok iyi değil
daha hoş isimler bulabilirsin bencede canım ya değiştir sen bunları :26::26::26::26:

canım tuna ismi güzel bence. akel ismi de benim hoşuma gidio aslında bunu da düşünebilirsin

canım benim senin fikrin önemli tabi ama madem bizede sordun bence seçtiklerin içinde
gökdeniz ve tuna çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…