Doğuma Hazırlık Kızlar oğlum için hangi isim sizce güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım bence 3 tane isim seç ve onları koy seçim için senin içinde seçmesi kolay olur

Son düzenleme:
canım benim senin fikrin önemli tabi ama madem bizede sordun bence seçtiklerin içinde
gökdeniz ve tuna çok hoş

teşekkürler beryalcim.. gökdeniz ismini eşim istiyo aslında oda bana yer gök aşk dizisini andırıyo tunayı ben istiyorum onada eşim çok kısa isim diyo

teşekkür canımcım tuna da bana hep efendi çocukları anımsatmıştır..

teşekkürler aysexcim sürekli dualarımdasınız. .mustafa ismini düşünücem

lightlife canım valla ARAS VE TUNA güzel.tuna benimde kardeşimin ismi.biliyosun oğlumun adını yağız eger allahım bi daha nasip ederse bi evlat kesinlikle YİĞİT yada bu aralar kafamı taktığım AYAZ istiyorum.nasip tabi kız olursada YAREN VEYA SILA..HAYIRLI DOĞUMLAR OLSUN ARKADAŞIM...

at kılı anlamındaki arası düşünme bence
çünkü anlam önemli kulağa hoş gelse de
ardanında anlamı güzel değil
anlam olarak bakarsak gökdeniz ve tuna

Son düzenleme:
tuna güzelmiş ama ingilizcede balık turysa bende düşünceye daldım bebeğim olsa ben de tuna koyarım anlamına göre çünkü ama ingilizler aklımı karıştırdı

rabmm sağlıkla kucağına almayı nasp etsin ..
arda ,aras güzell...
bence birazdah düşün derim
yazdığn isimler arasında güzel isim göremedim canm........
benim çok sevdğim isim barış,eymen(her n kadar çok olsada)
mehmet,burak,mert,mete,
çınar,eren,sirac,beren,
benm oğlumun ismi emir
cem,kaan,atalay,ata,fatih

Son düzenleme:
Bugün benim oğlum olsun hemen tuna koyarım :)

Aras da güzelmiş. Ama hırçın olur gibi. Tuna şiir gibi bir isim.

lightlife canım şahsen ben koyacak olsam bu isimlerin içinden mücahit ve gökdenizi seçerdim
isimde nasip işi eminim ne olursa olsun ismi kendisine çok yakışacaktır
hayırlısıyla gelsin bebiş ,rabbim kolay doğumlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…