Doğuma Hazırlık kızlar oğlum için hangisi daha güzel sizce??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

malibu2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
22
0
86
Ankara
yaklaşık 5 aylık hamileyim.oğlum için her gün bir başka isme karar veriyorum.ama galiba minimuma indirgeyebildim.nasıl anket yapıldığını bilmediğim için isimleri yazayım size.1-Kıvanç 2-Toprak 3-Doğu 4-Giray Herkesin düşüncesi farklıdır tabi,ama ben yine de herkesten duymak istiyorum.Sizce hangisi daha güzel??

Bence Doğu şu aralar duymaya başladım farklı bir havası var bence
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin evladınızı da

genelde doğu denilmiş.ben de daha düne kadar doğu diye seviyodum oğlumu.dün kıvanç ismine takıldım.dünden beridir de kıvanç diye seviyorum.hatta bugün de kıvanç doğu mu olsa dedim.iyice karıştı kafam: ))

bence kıvanç anlamı güzell olduğu için:) allah tamamına erdırsın canım

bunların arasından toprak güsel canım..
bn yön şehir isimlerini kullanmayı sevmiyorum

aman canım 3. ismi listeden çıkar sana zahmet :))) topraklar inanılmaz yaramaz oluyorlar bizim evde var bitane ordan biliyorum :)) 10 çocuğa bedel valla enerjide bitmiyo sözde dinlemiyo ömür törpüsü dedikleri cinsten :)))

sağolun kızlar: ))) iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.ama kafam daha da karıştı.eşim özgür diyor.kayınvalidem de deniz takıntısı var: ))ne yapacağımı bilmiyorum.neyse ki daha var.bakalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…