ne güzel oğluna isim araştırabiliyosun ve isimler arasında kararsız kalıyosun. senin yerinde olmak isterdim bende.
bende 5 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak. ama eşim bana hiçbir hak tanımıyor bu konuda.kendisi fanatik beşiktaşlı olduğundan adı kartal olacakmış oğlumun. ama ben asla istemiyorum. evlenmeden önce başladı bu kavgalarımız.birgün bıktım tamam olsun dedim. ama o zamn evli değildik.şimdi bir oğlumuz olacak ama ben sevincini yaşayamıyorum bile. çok yalvardım çok ağladım vazgeçmiyor. en son tartışmamızda tamam bıktım artık bu konudan ne koyarsan koy demişti. sonra ben bisürü şey anlattım isimkonusunda dini yöndende ne kadar önemli olduğunu felan.biraz yumuşamış gibiydi.birkaçgündür havalara uçuyodum sevinçten vazgeçti başka bir isim koyucaz diye. ama bugün şirkette birisi naptınız bebeğin ismine karar verdiniz mi dedi.çoktan verdik kartal olacak dedi. başımdan aşağı kaynar sular boşaldı. kavga ettik yine.ben saatlerdir ağlıyorum sinirden. napıcam ben kızlar nolur bana bi akıl verin yardım edin. stresten kafayı yedim artık.çocukta huzursuz oluyor karnımda.
töbe töbe gelde çatlama yanii ne istio bu erkekler anlamıyorum kii saten soyisim onlarınki bırakın adıda bizden olsun walla görümcemede aynı şey yapıldı kaynansının adı konuldu 7ay boyunca kızın yaşı dinmedi şimdi gönülsüz olarak kaynanasının adını sölüo bi anneyi bu kadar üzmenin ne geregi var anlamıyorum allah yardımcın olsun canım
yoruldum artık.mücadele edecek gücüm de kalmadı. sadece susup ağlıyorum bi kenarda.hayatımın en değerli varlığı küçücük yavruma nasıl ben eşim beşiktaşlı diye kartal adını koyarım ya. allahım bana yardım et.
cnm o seni böyle bastırıyorsa sende nufüs cüzdanı çıkınca git hemen değiştir ne olursa olsun senden kıymetli değil yha demesi kolay gibi ama bilmiyorum ruh halin nasıl:26: Allah ım inşallah çıkış yolu gösterir
allahtan fenerbehçeli değilmiş: fener veya kanarya koyardı sanırım !!!!!!!
yanlış anlama canım ben de cok sinirlendim gerçekten hele son lafına !!!!!! böyle saçmalık olur mu ya:kartal koymayacaksan nıye evlendın?
bu nasıl bır zihniyettir..evlilik kurumu böyle basıt bır konuyla anlamlandırılabılır mı yaaa! allah yardımcın olsun canım benım..
inşallah eşinin ruyasına ak sakallı bır dede gelır de; o ısmı koyup da hanımını uzme,bebegınızde annesınde uzuluyo kartal dıye ısım mı olurmuş DER !!
bıraz da korkutsun,sen ne ıstersen onu koy karıcım desın inşalllah inşallah inşallah..!!!!!!!!!!
öyle kolay değilki git değiştir.mahkemeye vermek gerekiyormuş.mahkemeyle değiştiriliyor.hem öyle bişey yaparsam evliliğim biter.
aslında hiç sorun olmayan bir evliliğim var.eşim çok iyidir.ama bu konuda içinden bir canavar çıkıyor.bana dediki bigün çocuğa katal ismini koymayacaksan evlenmeseydin benimle. ben sana evlenmeden önce demiştim bu ismi koyacağımı. daha ne denirki bu lafa. içimdeki herşeyi kırdı döktü bu lafı. şuan sadece susup sessizce bi köşede ağlıyosam daha doğmamış olan bebeğim için. ruh halim çok kötü. belki herkes saçmalıyosun der bana ne koyarsa koysun der ama ben bu bebeğe kolay kavuşmadım. bu 5 ay içinde ne çektiğimi de bir ben bilirim. bir futbol fanatikliği için nasıl koyarım bu ismi ben. inan artık düşünemiyorum bile beynim dondu sanki.iş yerinde bile sürekli gözümden yaş geliyor.
ben artık kestim umudu.sadce kendimi toparlamaya çalışıyorum.zaten anladım eşimin yanında bi futbol takımı kadar değerim yok.sadece bebeğim tek derdim.
yaklaşık 5 aylık hamileyim.oğlum için her gün bir başka isme karar veriyorum.ama galiba minimuma indirgeyebildim.nasıl anket yapıldığını bilmediğim için isimleri yazayım size.1-Kıvanç 2-Toprak 3-Doğu 4-Giray Herkesin düşüncesi farklıdır tabi,ama ben yine de herkesten duymak istiyorum.Sizce hangisi daha güzel??
ne güzel oğluna isim araştırabiliyosun ve isimler arasında kararsız kalıyosun. senin yerinde olmak isterdim bende.
bende 5 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak. ama eşim bana hiçbir hak tanımıyor bu konuda.kendisi fanatik beşiktaşlı olduğundan adı kartal olacakmış oğlumun. ama ben asla istemiyorum. evlenmeden önce başladı bu kavgalarımız.birgün bıktım tamam olsun dedim. ama o zamn evli değildik.şimdi bir oğlumuz olacak ama ben sevincini yaşayamıyorum bile. çok yalvardım çok ağladım vazgeçmiyor. en son tartışmamızda tamam bıktım artık bu konudan ne koyarsan koy demişti. sonra ben bisürü şey anlattım isimkonusunda dini yöndende ne kadar önemli olduğunu felan.biraz yumuşamış gibiydi.birkaçgündür havalara uçuyodum sevinçten vazgeçti başka bir isim koyucaz diye. ama bugün şirkette birisi naptınız bebeğin ismine karar verdiniz mi dedi.çoktan verdik kartal olacak dedi. başımdan aşağı kaynar sular boşaldı. kavga ettik yine.ben saatlerdir ağlıyorum sinirden. napıcam ben kızlar nolur bana bi akıl verin yardım edin. stresten kafayı yedim artık.çocukta huzursuz oluyor karnımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?